Rat prije rata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rat prije rata
Stanojko wrote:Rece pripadnik uslovno receno crkve, u kojoj je, samo u Holandiji, vise od 50% "svestenstva" (!!!) optuzeno za pedofiliju u proteklih 50 godina...tre wrote:Netko ko ima pedofile i bratoubojice za svetce i pripadaju luciferu i to od samog postanka.Speare Shaker wrote:tre wrote:Odavno ja govorim ( i ne samo ja) da ta sotonska sekta nema veze sa Kristovom crkvomNoor wrote:
zločinačka organizacija SPC je krenula, znači, još 1986.
Svetosavska sekta. A Rastko Nemanjić je imao veze s Kristom i kršćanstvom otprilike koliko i posrnuli anđeo Lucifer.
pripadnik zlocinacke organizacije cija se svestena lica brane zbog pedofilije ,,neznanjem da je pedoflija krivicno delo''...
o misama za nacisticke zlocince da ne govorim
Guest- Guest
Je, je, pametan covo.
O našima možemo svašta, i pedofilija i ženomrsci i svašta nešto.
Al ko nađe našeg da drži mitraljez ispred tenka i stavi tu sliku dobi sto eura.
Drugi i prvi svjetski nisu u konkurenciji , samo zadnji rat..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što bre samo zadnji rat? Može li da uđe u konkurerenciju časna sestra na turbu?kaya wrote:Je, je, pametan covo.
Ili vašem kačevendi jel. Inače kod nas nema svetaca( dakle naglasak na svetac, mi to eskomuniciramo iz crkve a vi takve za svetce proglasite) pedofila, niti su nam bratoubojice svetci, niti netko tko se borio na strani turaka protiv kršćana i ako to ne kužiš onda si prilično indoktriniran svetosavskim sranjemStanojko wrote:Rece pripadnik uslovno receno crkve, u kojoj je, samo u Holandiji, vise od 50% "svestenstva" (!!!) optuzeno za pedofiliju u proteklih 50 godina...tre wrote:Netko ko ima pedofile i bratoubojice za svetce i pripadaju luciferu i to od samog postanka.Speare Shaker wrote:tre wrote:Odavno ja govorim ( i ne samo ja) da ta sotonska sekta nema veze sa Kristovom crkvomNoor wrote:
zločinačka organizacija SPC je krenula, znači, još 1986.
Svetosavska sekta. A Rastko Nemanjić je imao veze s Kristom i kršćanstvom otprilike koliko i posrnuli anđeo Lucifer.
Ti to o vrhu SPCa?Serbia Strong wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik uslovno receno crkve, u kojoj je, samo u Holandiji, vise od 50% "svestenstva" (!!!) optuzeno za pedofiliju u proteklih 50 godina...tre wrote:Netko ko ima pedofile i bratoubojice za svetce i pripadaju luciferu i to od samog postanka.Speare Shaker wrote:tre wrote:
Odavno ja govorim ( i ne samo ja) da ta sotonska sekta nema veze sa Kristovom crkvom
pripadnik zlocinacke organizacije cija se svestena lica brane zbog pedofilije ,,neznanjem da je pedoflija krivicno delo''...
o misama za nacisticke zlocince da ne govorim
Ne mogu vise šutjeti jer tišina me ubija. Vladiku Vasilija Kačavendu moramo zaustaviti u ime kršćanstva, u ime Srpske pravoslavne crkve kojoj pripadam dušom i tijelom. Bio sam njegov đakon, doživio sam i proživio svašta i o tome moram progovoriti', počeo je svoju šokantnu ispovijest novinaru Radio Sarajeva 36-godišnji đakon iz BeogradaBojan Jovanović.
[url=https://www.tportal.hr/tema?keywords=pedofilija u crkvi&maxitems=8]Vezane vijesti[/url]
On je bio đakon Srpske pravoslavne crkve u Bijeljini kod episkopa tuzlansko-zvorničkog Vasilija, no ogorčen razbludom i pedofilijom, napustio je Srpsku pravoslavnu crkvu te sada s obitelji živi u Beogradu. Jovanović je, kako javlja Radio Sarajevo, najvjerojatnije prvi službenik Crkve koji je javno, pod imenom i prezimenom, progovorio o pedofiliji i mnogim drugim strahotama o kojima se godinama spekulira.'Biraju se djeca bez roditelja, iz siromašnih sredina, iz sredina gdje bi bilo sramota pričati da vas je netko seksualno zlostavljao. Od mene je tražio da vidim koja su djeca bez roditelja, da im dam malo novca te da ih dovedem u dvor da on izabere. Traži isključivo djecu do 11 godina, jer starija vjerojatno već imaju seksualne odnose pa su prljava', priča Jovanović. Dodaje da se pedofilija po manastirima organizira uz puno novca, a pogoduje joj siromaštvo posebno na ratom pogođenim područjima. Saveznici u zločinu su ljudi izvan crkve koje se novčano nagrađuje za dovođenje djece.
Jovanović tvrdi i da posjeduje šest snimaka, koji potkrjepljuju sve njegove tvrdnje i optužbe, među kojima je i snimka iz patrijaršije na kojoj se vidi kako Kačavenda i njemu nudi seks. Kako javlja Radio Sarajevo, skandaloznu priču bivšeg đakona u dva je navrata potvrdio i njegov odvjetnik, Duško Tomić.
Jovanović je, tvrdi, o svemu obavijestio i državne i crkvene organe, no razočaran je jer prave reakcije nema. Dodaje da unatoč tome što znaju za sve zločine, ni crkveni niti državni vrh ništa nisu poduzeli. Svojom su šutnjom, kaže, zaštitili Kačavendu i njemu slične te su svjesno dopustili da još tko zna koliko mladih ljudi strada.
KNJIGA O ORGANIZIRANOJ PEDOFILIJI U MANASTIRIMA
Ističući da je 'spreman na sve, pa čak i umrijeti za istinu koje se mnogi plaše', bivši se đakon sprema napisati i knjigu o razbludu u redovima pravoslavne crkve.
'U knjizi ću javno govoriti o djelima barbarizma, masovnom uništenju ljudskih života i duša, o masovnoj i organiziranoj pedofiliji u okviru Srpske pravoslavne crkve, o krvavom obračunu s neistomišljenicima, o blagom i nikakvom otporu da se Kačavendi i njemu sličnima stane na put', rekao je novinaru Radio Sarajeva bivši 36-godišnji đakon.
'MOLIO ME DA SE SKINEM DA VIDI KAKAV KRIŽ DA MI KUPI'
radiosarajevo.ba
Izvor: tportal.hr / Autor: radiosarajevo.ba
Bojan Jovanović
Jovanović se s gorčinom prisjetio i dana kada je stigao u Bijeljinu, ne sluteći što ga tamo čeka.
'Tog dana kada sam stigao, poslije ručka me pozvao u svoje odaje. Pričao mi je o svom teškom životu s ukućanima, da je nesretan, ali da se njegov život promijenio mojim dolaskom, da me iskreno voli, da ćemo nas dvojica živjeti kao braća... Onda me počeo ljubiti po vratu, hvatati po intimnim dijelovima. Molio me da se skinem da vidi kako sam građen, da zna kakav križ da mi kupi', prisjeća se bivši đakon vatrenog krštenja u manastiru u Bijeljini.
Nakon pakla koji je proživio tješi ga, kaže, jedino to što je o svemu javno progovorio jer kako ističe, 'do sada nitko nije posvjedočio o užasima koji se odvijaju po manastirima i vladičanskim dvorovima'. Dodaje da su napadi na njega bili svakodnevni, kao i pritisci, no rečeno mu je da zbog sigurnosti svoje obitelji nikom ne priča o tome kakav život vodi vladika, jer u manastir dolaze i mnogi moćni ljudi, među kojima su i političari.
POLITIČARI I BIZNISMENI U KOLOPLETU CRKVENIH ORGIJA
Na pitanje novinara što je sve vidio na Kačavendinom dvoru, Jovanović jednom riječju odgovara – užas!
'Igumani su podvodili bogoslove, dovođeni su mladići kojima je, kao meni, nuđeno sve. Organizirano je prebijanje onih koji su pričali da je vladika pedofil i homoseksualac, dolazili su razni biznismeni. Pravljene su terevenke i pijanke u toku posta. Nažalost, jedan bogoslov je smrtno stradao jer nije htio spavati s Kačavendom.
Dečka su poslije neuspjelog silovanja poslali u kažnjenički manastir Papraću. Bolje uvjete za život su imali ljudi u logoru, nego oni tamo. Budući da je počeo pričati po selu o svom iskustvu s Kačavendom, morao je biti sklonjen', priča potreseno Jovanović. Tvrdi da je riječ o klasičnom ubojstvu mladog bogoslova, a ne o samoubojstvu bombom, što je službena verzija.
OBAVIJESTIO JE I URED PREDSJEDNIKA TADIĆA
Jovanović ističe da je o svemu što se događa u redovima Pravoslavne crkve obavijestio nadležne i u Srbiji i u BIH.
'Obavijestio sam policiju, Sigurnosno informativnu agenciju (BIA), Upravu za borbu protiv organiziranog kriminala i sve druge nadležne institucije. Svi su bili sretni što je o tome netko progovorio. BIA je čak, kako mi je rekao njihov operativac s kojim sam surađivao, odobrila i sredstva za istragu, ali sam bio upozoren da isto tako netko može stopirati istragu, što se i desilo', kaže Jovanović.
Dodaje da se obraćao i predsjedniku Borisu Tadiću čiji mu je savjetnik, kako tvrdi, rekao da je njima imperativ da se sredi stanje u Crkvi te da su neke stvari nedopustive.
'Počeli smo suradnju koja je u stvari bila prikupljanje podataka bez konkretne akcije. Rekli su mi: 'Gospodine Jovanoviću, Vas će na kraju Kačavenda ubiti.' Odgovorio sam da mene može ubiti, ali istinu ne i da će se sigurno naći netko tko će mu stati na put', kaže bivši đakon.
VLADIKA KAČAVENDA: NEMAM POJMA O ČEMU PRIČA
Dodaje da je, na njegovu obitelj sustavno vršen pritisak, stizale su im poruke da im se može dogoditi svašta ako budu pričali. Tvrdi i da ga je Kačavenda pokušao potkupiti, poslavši mu novac koji je on iskoristio u humanitarne svrhe i za izdavanje knjige.
'Po objavljivanju knjige, javnosti ću dati i snimke, da se vidi što se u patrijaršiji radi, a iznad patrijaršije križ i na njemu razapet Sveti Sava kaže: 'Oprosti im, Bože, jer ne znaju što rade'', rekao je bivši đakon Jovanović te pozvao i druge da progovore o strahotama koje se događaju iza debelih manastirskih zidina.
Portal Radiosarajevo.ba u dva je navrata kontaktirao s Eparhijom zvorničko-tuzlanskom tražeći vladiku Kačavendu, no nisu ga uspjeli dobiti. Vladika se ipak danas kratko očitovao za Kurir.
'Službovao je kod mene, ali je otišao. Nemam pojma o čemu priča. To je sve što mogu da vam kažem', rekao je za Kurir vladika Vasilije Kačavenda na novinarski upit što misli o optužbama koje je na njegov račun iznio bivši đakon i monah Bojan Jovanović.
...
Ne moze . Ne biramo budalu godine u crkvi nego samo ozbiljnu borbu:)dzango wrote:Što bre samo zadnji rat? Može li da uđe u konkurerenciju časna sestra na turbu?kaya wrote:Je, je, pametan covo.
Znaci mora imati pušku a ne majicu s natpisom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
Nemoj Srbima pričat o 220 000 protjeranih Hrvata iz RS i 120 000 iz tkzv. RSK...sve drugo može.
ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
2015-09-08
Ni epiju, slabo sam ga prošli put napio, sljedeći put ima da pjeva juru i bobana kad ga dohvatim :DEroo wrote:Nemoj Srbima pričat o 220 000 protjeranih Hrvata iz RS i 120 000 iz tkzv. RSK...sve drugo može.
Računa li se plastični mač? Jeste da ne ubija ali može da naškodi ako gurne sebi u dupe.kaya wrote:Ne moze . Ne biramo budalu godine u crkvi nego samo ozbiljnu borbu:)dzango wrote:Što bre samo zadnji rat? Može li da uđe u konkurerenciju časna sestra na turbu?kaya wrote:Je, je, pametan covo.
Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
mene zanima recimo prije zasto nitko nije reagirao na velikosrpski miting u kosovu kod knina 1989 godine..kada se jos otvorenije zveckalo oruzjem nego na onom mitingu na kosovu mjesec i pol dana odrzanom prije od ovog kninskog..koja ej uloga zokija pusica i vesne terselic recimo 1990 i 1991 godine..kada su otkriveni kao kosovi suradnici koji su cinkarili polozaje oko vojarni u zagrebu...koja je uloga racana u razoruzanju TO-a hravtske..
2015-09-08
pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
2015-09-08
Pa Bez SPCa se sve ovo ne bi dogodilo. U trenutku buđenja srpske vere( crkve su im bile prazne do 88) SPC je srbljove sve usmjerila u pravcu laži i obmana o srpskim zemljama i sl. pizdarijama. Da im je govorila da se ne otima tuđše i da to nije po Božjem maunu bi došlo i do rata a kamoli do pokolja koje su napravili srblji po RH i BiH a prije i poslje na KiM.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
Ma nisi ti latentni peder, ti se samo tako češljašdzango wrote:Računa li se plastični mač? Jeste da ne ubija ali može da naškodi ako gurne sebi u dupe.kaya wrote:Ne moze . Ne biramo budalu godine u crkvi nego samo ozbiljnu borbu:)dzango wrote:Što bre samo zadnji rat? Može li da uđe u konkurerenciju časna sestra na turbu?kaya wrote:Je, je, pametan covo.
Jašta. Uvek protiv nesoja i nekrsta.vuksadinare wrote:pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Finci u panici prije gostovanja u BiH!Naime boje se - rata
» Izrael: Sirijski rat je praktično gotov, a Sirijska vojska postaje jača nego prije rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Izrael: Sirijski rat je praktično gotov, a Sirijska vojska postaje jača nego prije rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 3 of 4