Sirija
Page 24 of 35
Page 24 of 35 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
Re: Sirija
Krvoproliće u islamističkom rezervatu u Idlibu – Sirijska Al-Qaeda u ofenzivi
mapa kozojebskih pozicija u idlibu i hami :D
mapa kozojebskih pozicija u idlibu i hami :D
Samo se vi meni rugajte!
Kao da sam ja kriv što sam ovako glup..
crvenkasti-
2014-04-17
tješi se..Hrvat si..crvenkasti wrote:Samo se vi meni rugajte!
Guest- Guest
Sveto je pak prava Hrvatina
nekako mi bilo nelogično spojiti jaja(muda)i crvenkastogLeviathan2 wrote:a i to dobro pitanje :Dtre wrote:odakle crvenkastom jaja?Leviathan2 wrote:crvenkasti je hrvat do jaja , iznad jaja ko znaSpeare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:Jedino ak je Crvenkasti Hrvat.
Genetsko istraživanje Dragana Primorca po muškoj liniji. To je ono što znam.
Za crvenkastog ne znam.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Pa i tre je Srbin po ocu kao i ja. Sam je to napisao. Meni se rugate, a njemu ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
daj odi malo na neki srpski forum , vidi što tamo radecrvenkasti wrote:Pa i tre je Srbin po ocu kao i ja. Sam je to napisao. Meni se rugate, a njemu ništa.
immortal-
2014-04-16
sreca po vase glavesine u politici-nisam...tre wrote:nema većeAlfaOmega wrote:Sveto je pak prava Hrvatina
Guest- Guest
ma pusti bezmudog da piše, znaš da je srbo i da slaže čim zine, nešto ko cigo mesićmortal wrote:daj odi malo na neki srpski forum , vidi što tamo radecrvenkasti wrote:Pa i tre je Srbin po ocu kao i ja. Sam je to napisao. Meni se rugate, a njemu ništa.
mortal wrote:daj odi malo na neki srpski forum , vidi što tamo radecrvenkasti wrote:Pa i tre je Srbin po ocu kao i ja. Sam je to napisao. Meni se rugate, a njemu ništa.
Jel ti gledaš 'Belu lađu"?
Ero kaže da ima svaki dan. Gdje to?
crvenkasti-
2014-04-17
ne gledam ti ja tocrvenkasti wrote:mortal wrote:daj odi malo na neki srpski forum , vidi što tamo radecrvenkasti wrote:Pa i tre je Srbin po ocu kao i ja. Sam je to napisao. Meni se rugate, a njemu ništa.
Jel ti gledaš 'Belu lađu"?
Ero kaže da ima svaki dan. Gdje to?
prekomjerna doza srpstva je kad vas tu vidim
immortal-
2014-04-16
Leviathan2 wrote:ne svi, al dobar dioSpeare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:A znamo ko su danas potomci ilira.
Hrvati.
siptari ziher nisu
siptari su uljezi na balkanu
Tako je
Yeho ko je glavni na Balkanu? El su Srbi?
Tesko je reci ima li uopce neko ko je glavni na Balkanu.AlfaOmega wrote:Yeho ko je glavni na Balkanu? El su Srbi?
U stvari glavni su Amerikanci, a u ekonomskom smislu su glavni Nijemci.
Hrvatska je mogla biti glavni faktor na Balkanu i imala je sve uvjete za to, ali obzirom na to koliko su Hrvati iskompleksiran mentalni sklop, to su osudjeni na trecerazrednu ulogu i poziciju i na Balkanu i unutar same sebe.
Pravedno!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
postoji audio zapis cjelog razgovoraAssadNaPodmornici wrote:Prije bih rekao, da je momak zaluta u ISIS gnijezdo, o ovi ga počeli ritualno klati, a on jadan vrištao i Srao u gaće (a tko nebi) onda Rusi naredio zračni udar helikopterom svugdje okolo,, možda i čak pobili par isilovaca čisto da sakriju kasapljenje, a onda kasnije mit da je on bio Rambo i tako dalje
koja si ti konjina
rusi su za tebe nes nepojmljivo
i nije helikopterom bio napad nego avionima, helikopteri za ispomoc nisu stigli na vrijeme
imas i snimak onog pilota konju koji se raznjeo bombom da ne padne ziv kozojebima u ruke
a imas i onog hrvatskog branitelja koji se tamo negdje kod kostajnice natovario eksplozivom i razvalio srpski oklopnjak
ak si ti papak, ima ih koji nisu
evo ti dagestanca , heroj rusije,
policajac kojeg su na izletu s bratom i prijateljima skleptali isilovci, kad su trazili da posalje poruku policiji on pred kamerom govori, rabotajte bratja,
i bratja rabotala
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
U samo par sati
https://twitter.com/Bosni94/status/1082658657496641536
Ovima ni Srbi ne bu pobigli na traktorima koliko su brzi.
https://twitter.com/Bosni94/status/1082658657496641536
Ovima ni Srbi ne bu pobigli na traktorima koliko su brzi.
perfektnoAlfaOmega wrote:Masovna predaja Idliba u ruke Al-Qaide. Civili odjebaju pro-turske kanibale i pozdravljaju nove gospodare.
sad ispada taj kraj iz jednadzbe o turskoj zastiti, pitanje dana je kad ce krenut ofenziva protiv nusre,
naime i turcadija ih nij euzela u svoju zastitu
Page 24 of 35