Sirija
Page 12 of 35
Page 12 of 35 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Re: Sirija
Vojska je zadnjih dana pravila očit pritisak da se ovo, za što već neko vrijeme lobiraju, sprovede...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kad je došlo do toga da su švabe i norvežani počeli prijetiti intervencijom :D
2018-04-10
Russian Defense Minister Shoigu: Russia will jam satellite communications over Mediterrainian Sea
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sergey Shoygu iako nije Rus, nego Azijat, ima definitivno duplo veća muda nego Putin.. nebih se volio sa tim čovjekom zakačit
Tuvanac, pa oni i Buryati su spasili Moskvu 1941... i prvi jurišali na Berlin 1945 :D
Zanimljivo Putko se ne pojavljuje, iako znamo kako voli izigravati macho tipa :D
Nego, sva ova konfrontacija sa zapadom je iz vojske, naime GRU je obavještajna uprava samog generalštaba... GRU je i iza hakiranja Hilary, i iza Škripalja,... :D
SVRa i FSBa, koji su direktno pod Putkom, nigdje nema :D
E da, vama će javljati di su i šta rade.
Ćifuti na teškim respiratorima.
Za koga buš sad navija yehudi?
ja osobno ne vjerujem, preopasna je to igracka u rukama drljavih arapa iako ima sistem prepoznavanjaAssadNaPodmornici wrote:bilo je i vrime.. vrijeme je da vidimo S_300 u realnom svijetu.
mislim da je ovo cisto politicko prepucavanje iako bi rusi mogli zapucat ako budu ugrozeni i okrivit sirijce, u stilu, pa mi smo im dali s300 po ugovoru , sto ocete od nas, nismo mi pucali, pitajte njih
a sirijci imaju pravo nad svojimnebom pucat u koga zele :)
AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
Još pitaš, za Ruse valjda...On se svojim kvazi židovstvo štiti, jer zna da nećemo naše saveznike psovat.
znam ja, i ako je dobro slozen to digne jedan helikopter skupa sa zlatomAssadNaPodmornici wrote:kralju aj promisli.. znaš li ti koliko je 3$ milijarde keša.. koliko je to kamiona i kamiona para.. u ostalom , kako je moguće toliko casha da transportiraju. ima li iti jedna snimka, mislim da su rusi zaista zarobili toliko love i zlata, pa slikali bi sve i objavilo bi se na svim medijima..
ukratko pao si na fake vijesti. nemojte mi opet da mrzim rusiju i da navijam za izrael (ok jesam djelomično) i za teroriste jer sam rekao ono što svatko sa dva grama mozga zna.. da je to fake vijesti
ako su to ulovili, mora se reci da je dobar ulov
a ako se ko pita otkud, pa prva stvar, popljackano po sirijskim bankama, onda od sponzora jer kesh je jedini nacin placanja, a zlato ja mislim da su digli jebacki ulov u alepu, kanibali mislim, e sad da ga nisu prebacili iz sirije
il im nij enes u redu u glavi il ih je bio strah
gdje on tebe podjebava?
Još pitaš, za Ruse valjda...On se svojim kvazi židovstvo štiti, jer zna da nećemo naše saveznike psovat.
Aj šiptarčino bosanska ne serednaj.
Kakve ti logike uopće ima cjelokupna rečenica.....nikakve, kao ni drugo šta lupetaš tuda.
Leviathan2 wrote:zasto podjebavas jehudija?AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
gdje on tebe podjebava?
Pa zar stvarno vjeruješ kako je židov :D ?
2018-04-10
to mi je najjače, kako pola foruma i dalje vjeruje u te priče.. nije sam on u pitanju, nego je bilo nekoliko forumaša.. ali eto ne želim ići offtopick , jehudi nije tema..Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:zasto podjebavas jehudija?AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
gdje on tebe podjebava?
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
zasto nebi bio?Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:zasto podjebavas jehudija?AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
gdje on tebe podjebava?
Izrael je neophodan na BI, iako nekad pretjeruju ...
Last edited by Ringo10 on 9/24/2018, 16:35; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
misliš da žiodvski špijuni koji em ubijaju po iranu, po siriji znaju gdje je svaka bolja pošiljka oružja pa ih odmah bombardiraju, em je puna rusija kao država, ruska vojska, administracija, vojska, jbt sve što naprave u Moskvi, odmah u Tel Avilu znaju, misliš Izraelci neće znati da Rusi upravljaju S-300 sustavima?Leviathan2 wrote:ja osobno ne vjerujem, preopasna je to igracka u rukama drljavih arapa iako ima sistem prepoznavanjaAssadNaPodmornici wrote:bilo je i vrime.. vrijeme je da vidimo S_300 u realnom svijetu.
mislim da je ovo cisto politicko prepucavanje iako bi rusi mogli zapucat ako budu ugrozeni i okrivit sirijce, u stilu, pa mi smo im dali s300 po ugovoru , sto ocete od nas, nismo mi pucali, pitajte njih
Ako tim sustavima budu upravljali drljavi Sirijci Arapi, onda postoji mogućnost sramoćenja, da sposobniji židovi još unište sustav kao onomad Pantsir.. onda će opet biti teško ruganje i sramoćenje..
Nekaj s nosem. Đoda je to fino objasnija. Ko ti je kriv kaj ne pratiš. :PLeviathan2 wrote:zasto nebi bio?Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:zasto podjebavas jehudija?AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
gdje on tebe podjebava?
mislim haloAlfaOmega wrote:Nekaj s nosem. Đoda je to fino objasnija. Ko ti je kriv kaj ne pratiš. :PLeviathan2 wrote:zasto nebi bio?Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:zasto podjebavas jehudija?AlfaOmega wrote:Ćifuti na teškim respiratorima.
gdje on tebe podjebava?
jeste li vi sigurni da ste hrvati?
naravno da ce znati, al oficijelno rusi mogu reci da su to placenici, oficijelno oni su predali sirijcima orudje, e sad ako bas sirijci budu upravljali s njim, onda je to lak poso za izraelAssadNaPodmornici wrote:misliš da žiodvski špijuni koji em ubijaju po iranu, po siriji znaju gdje je svaka bolja pošiljka oružja pa ih odmah bombardiraju, em je puna rusija kao država, ruska vojska, administracija, vojska, jbt sve što naprave u Moskvi, odmah u Tel Avilu znaju, misliš Izraelci neće znati da Rusi upravljaju S-300 sustavima?Leviathan2 wrote:ja osobno ne vjerujem, preopasna je to igracka u rukama drljavih arapa iako ima sistem prepoznavanjaAssadNaPodmornici wrote:bilo je i vrime.. vrijeme je da vidimo S_300 u realnom svijetu.
Ako tim sustavima budu upravljali drljavi Sirijci Arapi, onda postoji mogućnost sramoćenja, da sposobniji židovi još unište sustav kao onomad Pantsir.. onda će opet biti teško ruganje i sramoćenje..
drljavost je dokazana, ipak ruski operativci na sistemima protuzracne odbrane su obuceni kako spada i nema kod njih klanjanja svakih pola sata niti drljavosti
iz tvojih usta u božje ušiLeviathan2 wrote:naravno da ce znati, al oficijelno rusi mogu reci da su to placenici, oficijelno oni su predali sirijcima orudje, e sad ako bas sirijci budu upravljali s njim, onda je to lak poso za izraelAssadNaPodmornici wrote:misliš da žiodvski špijuni koji em ubijaju po iranu, po siriji znaju gdje je svaka bolja pošiljka oružja pa ih odmah bombardiraju, em je puna rusija kao država, ruska vojska, administracija, vojska, jbt sve što naprave u Moskvi, odmah u Tel Avilu znaju, misliš Izraelci neće znati da Rusi upravljaju S-300 sustavima?Leviathan2 wrote:ja osobno ne vjerujem, preopasna je to igracka u rukama drljavih arapa iako ima sistem prepoznavanjaAssadNaPodmornici wrote:bilo je i vrime.. vrijeme je da vidimo S_300 u realnom svijetu.
drljavost je dokazana, ipak ruski operativci na sistemima protuzracne odbrane su obuceni kako spada i nema kod njih klanjanja svakih pola sata niti drljavosti
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
ne znam zasto ne obracate paznju na sitniceAssadNaPodmornici wrote:iz tvojih usta u božje ušiLeviathan2 wrote:naravno da ce znati, al oficijelno rusi mogu reci da su to placenici, oficijelno oni su predali sirijcima orudje, e sad ako bas sirijci budu upravljali s njim, onda je to lak poso za izraelAssadNaPodmornici wrote:misliš da žiodvski špijuni koji em ubijaju po iranu, po siriji znaju gdje je svaka bolja pošiljka oružja pa ih odmah bombardiraju, em je puna rusija kao država, ruska vojska, administracija, vojska, jbt sve što naprave u Moskvi, odmah u Tel Avilu znaju, misliš Izraelci neće znati da Rusi upravljaju S-300 sustavima?Leviathan2 wrote:ja osobno ne vjerujem, preopasna je to igracka u rukama drljavih arapa iako ima sistem prepoznavanjaAssadNaPodmornici wrote:bilo je i vrime.. vrijeme je da vidimo S_300 u realnom svijetu.
recimo, zasto se ameri bune i jebu erdu zbog s400
jer s s400 dolaze i ruski inzinjeri koji se brigaju o sustavu itd, sto opet znaci da ce oni imati pristup kojekakvim instalacijama i kodovima kojima nebi trebali imat pristup, te naravno dolazi i par strucnjaka za s400
kvaka je da su rusi jedino kinezima prodali s400 bez slanja tih svih"strucnjaka" jer su im mislim prodali i tehnologiju odrzavanja
znaci, rusi ce biti i onako u srcu sirijskog pzo, i imat ce opravdanje da su tamo jer to je ekipa za "tehnicko odrzavanje"