Sirija
Page 6 of 35
Page 6 of 35 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35
Re: Sirija
HAHAH HAHAHA HAHAHAHA
ŽIDOVI OBORILI RUSKI AVION SA 14 ČLANOVA POSADE HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
ŽIDOVI OBORILI RUSKI AVION SA 14 ČLANOVA POSADE HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
Bog te jebo Putin bez muda ja bi ih sravnio sa zemljom haha
https://www.rt.com/news/438673-russian-il20-disappears-radars/
Sada optužba ide na Francuze haha.. Jao sramote....
Sada optužba ide na Francuze haha.. Jao sramote....
AssadNaPodmornici wrote:Bog te jebo Putin bez muda ja bi ih sravnio sa zemljom haha
x
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Earlier TV channel reported referring the state media, that Syrian air defenses intercepted and downed missiles targeting several locations in the northwestern city of Latakia
2018-04-10
U svakom slučaju sad će se malo zakuhati
taman kad se u idlibu smirilo...
taman kad se u idlibu smirilo...
2018-04-10
"On September 17, at about 11:00 Moscow time, the connection with the crew of the Russian Il-20 aircraft was lost over the Mediterranean Sea when the plane was returning to the airbase of Khmeimim, 35 kilometers from the coast of Syria," the official said.
The ministry specified that "the mark of IL-20 went off the radars disappeared during the attack of four Israeli F-16 aircraft on Syrian targets in the province of Latakia."
"At the same time, the Russian radars fixed missile launches from the French frigate Auvergne, which was in that area," the Defense Ministry said.
The ministry specified that "the mark of IL-20 went off the radars disappeared during the attack of four Israeli F-16 aircraft on Syrian targets in the province of Latakia."
"At the same time, the Russian radars fixed missile launches from the French frigate Auvergne, which was in that area," the Defense Ministry said.
2018-04-10
U Rusiji je nezadovoljstvo zbog mirovinskih reformi, sad su i društvene mreže bijesne zbog ovoga, 14 vojnika je poginulo...
Putko ovo neće moći tek tako ignorirat...
Putko ovo neće moći tek tako ignorirat...
2018-04-10
još će mu Erdogan i njegova islamistička horda orkova oko Ildiba postati jedini saveznici..
Ja bih dovuka u Siriju još PZO, iskandera, krstarećih raketa, i objavio da je gotovo.. ovo nije normalno..
čak i da su ga Sirijci skinuli, opet je Izrael kriv, ovi drljavi Arapi pucali rakete na Ruski avion jer ga možda zamjenuli sa Zhidovskim.. da Zhidovi nisu bombardirali Sirijce nebi ovi oborili Ruski avion..,
ako su Francuzi krivi, treba odmah salvu krstarećih raketa na to govno.. zapravo ja bih potopio francusku krstaricu , čisto za upozorenje ostalima, potopiš najslabijeg igrača u regiji.. ide mi na kurac ovo što Putin radi
Ja bih dovuka u Siriju još PZO, iskandera, krstarećih raketa, i objavio da je gotovo.. ovo nije normalno..
čak i da su ga Sirijci skinuli, opet je Izrael kriv, ovi drljavi Arapi pucali rakete na Ruski avion jer ga možda zamjenuli sa Zhidovskim.. da Zhidovi nisu bombardirali Sirijce nebi ovi oborili Ruski avion..,
ako su Francuzi krivi, treba odmah salvu krstarećih raketa na to govno.. zapravo ja bih potopio francusku krstaricu , čisto za upozorenje ostalima, potopiš najslabijeg igrača u regiji.. ide mi na kurac ovo što Putin radi
AssadNaPodmornici wrote:još će mu Erdogan i njegova islamistička horda orkova oko Ildiba postati jedini saveznici..
Pa dobro sad, recimo nakon što su Turci oborili Su-24, Ruje su zbilja krenule rokati kanibale kao nikad do tad... u biti to je bila prekretnica nakon koje je i spržena "udarna pesnica" nusre. Ima razlog što nakon 2016 nisu napravili niti jednu veliku ofenzivu...
Ili su se židovi skrivali iza Il-20 :) U svakom slučaju Ruje će morati preispitati politiku, sad kad ima 14 njihovih žrtava. Do sada nisu imali ništa protiv jer se rokalo Irance i Hizbe, čiji utjecaj i žele smanjiti (jer se sa Irancima teže dogovoriti nego sa brkom).
A za Francuze odavno pišem da treba održati lekciju babojebaču :D
2018-04-10
potopiš tu jadnu francusku krstaricu i optužiš ih da su oni oborili avion. pa neka se posli vade, jer kladimo se 1000% nikada nećemo niti znati tko je poslao 14 najboljih ruskih sinova na vječna lovišta.. sirijci, zhidovi, ili francuzi.. iako po meni najveći krivac za njih je putin i njegova politika , "neću se zamjeriti nikome"..
AssadNaPodmornici wrote:potopiš tu jadnu francusku krstaricu i optužiš ih da su oni oborili avion. pa neka se posli vade, jer kladimo se 1000% nikada nećemo niti znati tko je poslao 14 najboljih ruskih sinova na vječna lovišta.. sirijci, zhidovi, ili francuzi.. iako po meni najveći krivac za njih je putin i njegova politika , "neću se zamjeriti nikome"..
Pa naravno, postoje limiti kompromisa, ponekad se moraju pokazati zubi.
To je ko u osnovnoj školi, ponekad moraš pokazati da si dovoljno lud kako te drugi nebi dirali...
2018-04-10
a točno to, čak tako i funkcionira u stvarnom životu, pogotovo ako upadneš recimo u firmu, ekipu gdje ima svega.. recimo među visoko obrazovanim i inteligentnim , vrlo lako dolazi do kompromisa, ali onda tu i tamo završiš u ekipi krkana, koji jedino priznaju jezik sile, straha, i autoriteta.. dapače čak te onda više i poštuju..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:potopiš tu jadnu francusku krstaricu i optužiš ih da su oni oborili avion. pa neka se posli vade, jer kladimo se 1000% nikada nećemo niti znati tko je poslao 14 najboljih ruskih sinova na vječna lovišta.. sirijci, zhidovi, ili francuzi.. iako po meni najveći krivac za njih je putin i njegova politika , "neću se zamjeriti nikome"..
Pa naravno, postoje limiti kompromisa, ponekad se moraju pokazati zubi.
To je ko u osnovnoj školi, ponekad moraš pokazati da si dovoljno lud kako te drugi nebi dirali...
zanimljivo tako stvari funkcioniraju i u siriji
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Erdogan nakon što je srušio ruski Su u kratkom vremenu prošao put od bahatluka I tko vas jebe, do klanjanja I izvinjavanja...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:još će mu Erdogan i njegova islamistička horda orkova oko Ildiba postati jedini saveznici..
Pa dobro sad, recimo nakon što su Turci oborili Su-24, Ruje su zbilja krenule rokati kanibale kao nikad do tad... u biti to je bila prekretnica nakon koje je i spržena "udarna pesnica" nusre. Ima razlog što nakon 2016 nisu napravili niti jednu veliku ofenzivu...
Ili su se židovi skrivali iza Il-20 :) U svakom slučaju Ruje će morati preispitati politiku, sad kad ima 14 njihovih žrtava. Do sada nisu imali ništa protiv jer se rokalo Irance i Hizbe, čiji utjecaj i žele smanjiti (jer se sa Irancima teže dogovoriti nego sa brkom).
A za Francuze odavno pišem da treba održati lekciju babojebaču :D
zato jer je postao neprijatelj zapad, a Putin mu je jedini kakav takav saveznik ostao.. but make no mistake.. savez putina i erdogana , kao savez hitlera i staljian.. 70godina before, njih dvojica sa onim mentalitetom koji je tada vladao, davno bi se pobili.. pogotovo Erdogan je ipak slabiji od Rusije i Putina, pa zahtjeva kompromise, pregovore, plače, kuka, (ona islamska taktika) da spasi svoju Vazalnu Islamističku Državu unutar Sirije.. Putin pristao na to..
da je situacija obrnuta, Erdogan bi bez iti malo kompromisa obrisao pod sa Putinom da je situacija obrnuta
da je situacija obrnuta, Erdogan bi bez iti malo kompromisa obrisao pod sa Putinom da je situacija obrnuta
Vjerojatno drljavi sirijac stisnio zeleni umjesto crveni dugmić.
aj sada je olakšanje..mutava baštarda wrote:Vjerojatno drljavi sirijac stisnio zeleni umjesto crveni dugmić.
Izrael može nastaviti bombardirati još jače, Kanibali mogu dobiti državu unutar države sa Sultanom na čelu, a Francuzi mogu ispaliti tu i tamo par krstarećih ..
još Ameri i Trump čija je flota i vojska oko Sirije dovoljna da izbriše Ruse u roku 48sati, još oni su "najpošteniji" , (koliko je to moguće)
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
mutava baštarda wrote:Vjerojatno drljavi sirijac stisnio zeleni umjesto crveni dugmić.
Neki Ruski izvori tvrde da je bio predaleko za Sirijsku PZO, dok Bukovima upravljaju "Ruski savjetnici"...
2018-04-10
Page 6 of 35 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35
Page 6 of 35