Zašto marcellus?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto marcellus?
Gnječ wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Svi su nekome na ignoru, a na forumu piše možda trideset ljudi plus tristo altera od kojih su pola dedinih i pokoji kicov...predobro... :D
ima ljudi koji samo zagađuju virtualni prostor i to je sve
meni se čini da ti je crvenkasti nešto u rodu. pa možeš kliknut na njegove skrivene postove pa pročitat šta piše.
a zašto bih to radio? Da me zanima što piše ne bih ga stavio na ignore, ne?
Usput i longi mi je na ignoru, iz istih razloga, jednostavno je trolčina i zamara
i ne znam sad jel neko još
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
iz nekog razloga, manijače, ti mi nisi na ignoru
ali mi se čini da te tvoj psihijatar stavio na ignor
nema promjene
ali mi se čini da te tvoj psihijatar stavio na ignor
nema promjene
Preskočiš njegove upise i miran forum.tre wrote:ja ne želim ni vidjeti hordakove budalaštine pa je zato na ignoru, ostali nisuRegoč wrote:Koja je svrha sudjelovanja na forumu ako igmorirate druge diskutante?
Longić je naporan, ali simpatičan.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Svi su nekome na ignoru, a na forumu piše možda trideset ljudi plus tristo altera od kojih su pola dedinih i pokoji kicov...predobro... :D
meni se čini da ti je crvenkasti nešto u rodu. pa možeš kliknut na njegove skrivene postove pa pročitat šta piše.
Usput i longi mi je na ignoru, iz istih razloga, jednostavno je trolčina i zamara
Regoč wrote:Longić je naporan, ali simpatičan.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Svi su nekome na ignoru, a na forumu piše možda trideset ljudi plus tristo altera od kojih su pola dedinih i pokoji kicov...predobro... :D
naglasak je na "naporan"
kad god na Google tražim neke nove psovke uvijek naletim na svoje. pa taj Google samo moje psovke indeksira??
Guest- Guest
Joj super
Jer moje se meni samoj gade
Ali sto cu
Citat ove imbecile ..
pokvarene, zaludene, moralne ništarije
I jos se usude vrijeđati i dirati u najdublje rane ovog naroda..
Ta gamad neoustaska
Dabogda im djeca baštinila ustaske zasluge
Jer moje se meni samoj gade
Ali sto cu
Citat ove imbecile ..
pokvarene, zaludene, moralne ništarije
I jos se usude vrijeđati i dirati u najdublje rane ovog naroda..
Ta gamad neoustaska
Dabogda im djeca baštinila ustaske zasluge
Gnječ wrote:kad god na Google tražim neke nove psovke uvijek naletim na svoje. pa taj Google samo moje psovke indeksira??
kreativan si.
marcellus wrote:Gnječ wrote:kad god na Google tražim neke nove psovke uvijek naletim na svoje. pa taj Google samo moje psovke indeksira??
kreativan si.
in a time of universal political correctness, telling the psovka is a revolutionary act.
Guest- Guest
Slažem se i ne žalim ga kad bude prognan zbog smećarenja.marcellus wrote:Regoč wrote:Longić je naporan, ali simpatičan.marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:
naglasak je na "naporan"
Mojih 10-11 uredno na ignore listi i dalje stoje. Čistoća vlada na temama.
Guest- Guest
ajme, punoFénix wrote:Mojih 10-11 uredno na ignore listi i dalje stoje. Čistoća vlada na temama.
ja nemam tehnicki ignore, imam prirodni, neke jednostavno ne vidim, ne cujem niti kada mi se obracaju
a ponekad napravim tek ovo
dijagram-
2015-08-09
Najjače mi je bilo kad sam vidio na jednoj temi o Hrvatskoj i hrv. politici komentare, a ono vidiš 5-6 zaredom od jednog sve na ignoru i onda još 2-3 od druga dva forumaša.
Uđeš na tu stranicu od teme, 10 komentara ne vidiš i znaš koliko je to dobro kad te ne zanima i tek vidiš prije dnu par komentara od onih koji nisu i to je cijela stranica s nekih 3-4 komentara.
Uđeš na tu stranicu od teme, 10 komentara ne vidiš i znaš koliko je to dobro kad te ne zanima i tek vidiš prije dnu par komentara od onih koji nisu i to je cijela stranica s nekih 3-4 komentara.
Guest- Guest
:) ja masu upisa uopce ne citam, recimo soru, ove srbice, to najcesce samo preskocimFénix wrote:Najjače mi je bilo kad sam vidio na jednoj temi o Hrvatskoj i hrv. politici komentare, a ono vidiš 5-6 zaredom od jednog sve na ignoru i onda još 2-3 od druga dva forumaša.
dijagram-
2015-08-09
Dobro, piconče i njegov mali brat bracala, to se čita koliko god užas bilo jer tu ipak je smijeh zagarantiran, imaju "ono nešto" , a ostalo što ne čitam onda na ignore da mi uštedi na scroll radnji. Čitao ili ne, ostane ti to u podsvijesti, s opcijom apsolutna 'ladovina.
Guest- Guest
zbog toga mi srbljovi na čelu sa crvenim nisu na ignoru, samo hordakove budalaštine ne želim ni vidjeti a kamoli pasti u napast da se trujem istima i ti je tako ima već podosta godina kad je kreten bez sankcija stavio Krista i kako ga siluju rimski vojnici. Svaki komentar nakon tog kretenčininog upisa je postao suvišan a samim time i bilo što što idiot natipkaFénix wrote:Dobro, piconče i njegov mali brat bracala, to se čita koliko god užas bilo jer tu ipak je smijeh zagarantiran, imaju "ono nešto" , a ostalo što ne čitam onda na ignore da mi uštedi na scroll radnji. Čitao ili ne, ostane ti to u podsvijesti, s opcijom apsolutna 'ladovina.
Nema ništa bolnije nego kad te ignorira onaj koga voliš.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marcellus:Staljin je moj izbor
» FOTO - Marcellus uhvaćen u nezgodnom trenutku s plavušom :D
» Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» FOTO - Marcellus uhvaćen u nezgodnom trenutku s plavušom :D
» Marcellus:Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 1991
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
Page 3 of 3