Tolerancija opet jaše u Argentini
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tolerancija opet jaše u Argentini
ako im se krezuba mirt ne pridruži nisu ništa napravili; ona dodaje štih kakav se samo može poželjeti među antifa ekipom.Fénix wrote:Pripremit će večericu i butelju jednu danas kad dečko dođe, jebiga... Petak je tek sutra, ali mogu malo ranije se provesti, za petak i vikend navečer će biti bujica.tre911 wrote:Ja bi se razočarao da nije među ovima što protestiraju, mislim ono takav kapacitet i takva gorljivost iziskuje barem odlazak takve ikone čak i u najudaljenija mjesta zemaljske kuglenevjestin_razbojnik wrote:sa'će deboto navratit', ovako se rješavaju vatikanski ugovori
Guest- Guest
ako su svi u Mar de Plati, tko će ispred pravoslavne crkve u Zg vješat transparete i demonstrirat'...onaj ćelavi i deboto sami naspram 4 milijuna klerotalibana, nemore...tre911 wrote:to sam skroz previdio, deboto je ipak ostao tu zadužen za mlaćenje baba ma koliko ga srce vuklo prema svojim feminističkim sestrama!nevjestin_razbojnik wrote:
ma de, pickica, to da treba po babama udarat pa ajde...
2014-04-15
Vidiš, sve napreduje samo tebi sve više odumiru male sive stanice.neoliberalni_placenik wrote:socijalizam u argentini napreduje
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pih, što je to za njih ako im se marcus-t priključi!nevjestin_razbojnik wrote:ako su svi u Mar de Plati, tko će ispred pravoslavne crkve u Zg vješat transparete i demonstrirat'...onaj ćelavi i deboto sami naspram 4 milijuna klerotalibana, nemore...tre911 wrote:to sam skroz previdio, deboto je ipak ostao tu zadužen za mlaćenje baba ma koliko ga srce vuklo prema svojim feminističkim sestrama!nevjestin_razbojnik wrote:
ma de, pickica, to da treba po babama udarat pa ajde...
Guest- Guest
Fénix wrote:Pa eto, sad pričaj priče kako imaš stvari u svojim rukama a nemaš ništa nego qrac u dupetu kao i svi. Tobože su ti ljudi izabrali svoje predstavnike, a vidi kako im vraćaju... Što čekaju sa svrgnućem? Gdje je sad ta većina, vrijednosti, obrana domovine i identiteta? Budeš pričao isto i nakon 8. studenog 2015. Ovakvi problemi se ne riješavaju metodama kasnog 20. stoljeća i 21. stoljeća, već metodama 8., 12. 15. stoljeća, pa i ona stoljeća pr. Kr.neoliberalni_placenik wrote:Fénix wrote:Kod ovakvih situacija vojsku na ulice pa neka oni to riješe jednom i za svagdje.
Sekularizam i demokracija s ljudskim pravima - silovanje zdravog razuma. Čizma i batina to odgoji za idućih 10 generacija da se ne ponovi.
a šta će vojska u argentini na ulici? pobiti i sravniti katoličke crkve i pobiti vjernike i tako riješiti problem da ih ovi ne provociraju ?
vi neshvaćate da su ove feministkinje na vlasti i da je na vlasti njihova socijalistička predsjednica koja ih financira i dozvoljava ovakve stvari , i da je vojska na strani ovih lezba
može vojska jedino preventivno srušiti crkve i tako da lezbe nebudu isprovocirane
Na ovome pare netko okreće isto, ako nisi znao. Takvi isto kao i ovi njihovi na terenu bi morali biti razriješeni svojih dužnosti u ovom svijetu. Zašto nisu? E to je već malo teže pitanje, jel da?
pa domovina i indetitet argentine su lezbe i socijalizam. šta će tu braniti, kada su svoji na svom
Guest- Guest
Moš' mislit... Samo se zezaj. Po tome što kažeš, tvoje i moje vrijednosti su one što kažu i propagiraju Zoka, Grčić, ex-ministar Jovo, Nikica Valentić, Škrabalo i slični, jel da? Moš' si mislit... Realno, 95% takvih u stvarnosti ne bi zadovoljilo ni kisik da dišu na ovom planetu, a kamoli nešto zastupaju(što i ne rade niti će raditi).@Yoda
pa domovina i indetitet argentine su lezbe i socijalizam. šta će tu braniti, kada su svoji na svom
Guest- Guest
Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Messi?
Mamac za oči. Ništa posebno. Maradoni nije ni do koljena.
Mamac za oči. Ništa posebno. Maradoni nije ni do koljena.
2014-04-22
Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Guest- Guest
U nedostatku istinskih velikana nogometa (kakvi su bili Pele,Maradona,Beckenbauer, Eusebio,Platini,Krojf,Jašin,van Basten...),današnji stručnjaci i publika posežu za drugorazrednim igračima poput Messija, Ronaldinja, Beckhama...No to nije tema ove rasprave.
2014-04-22
A tko danas ima identitet?Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Jedino Islamska država.
2014-04-22
jastreb wrote:A tko danas ima identitet?Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Jedino Islamska država.
točno
Guest- Guest
Odvratnih li zenturaca.
Di je yoda, sad ide ona njegova:)
Di je yoda, sad ide ona njegova:)
dijagram-
2015-08-09
Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
washington i london nemaju utjecaj u argentini, dapače ona argentinska socijalistička predsjednica je "kontra zapada" a njezini glavni saveznici su moskva, peking, iran , venezuela itd..
tako što lezbe mlate katolike u argentini nema veze sa londom, kada je tamo na snazi socijalistička anti zapadna vlast , čiji su glavni neprijatelji London(Argentina non stop prijeti ratom oko Faklanda) , a i mrze Washington, a glavni savzenici su u Moskvi i Venezueli.
Dakle stanovništvo u argentini je sklono lezbama, socijalizmu i anti zapadno je okrenuto, i na rubu rata su sa Londom
a ti proglasio da su za sve krivi Ameri i Englezi i neoliberalni kapitalizam , da ponovim -
u argentini je na vlasti već preko 10godina anti zapadna, socijalistička elita, koja mrzi zapad, i žele se ratovati sa Londonom, a saveznici su im Rusija, Kina, Venezuela i Iran
ajmo ope su krivi Zapad i kapitalizam
Guest- Guest
Slažem se, no nebi ograničio svu moć na ova dva navedena grada, oni su samo privid onoga što nam serviarju a sjedište moći je daleko od tih gradova i nije vezano za jedno mjsto osim možda kao završne slike i pozornice koja se priprema.Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Guest- Guest
jastreb wrote:U nedostatku istinskih velikana nogometa (kakvi su bili Pele,Maradona,Beckenbauer, Eusebio,Platini,Krojf,Jašin,van Basten...),današnji stručnjaci i publika posežu za drugorazrednim igračima poput Messija, Ronaldinja, Beckhama...No to nije tema ove rasprave.
Na terenu bi ovi danas, Neuer, Messi, Ronaldo7, Alaba, Zlatan itd. pomeli te...
U finalu SP Pele daje 3 gola s kilometražom 3.5km
Mueller trči 13.5km u tako bitnim, a koliki je stroj za golove, da me govorimo.
Urušavanje nacionalnih država iznutra...Fénix wrote: Ovo je sve premiješno kako su od nacionalnih država pretvorili zoološke vrtove i bacaju mamce na koje se uredno pada.
Guest- Guest
Ti to vrlo usko gledaš i ne vidiš sliku uopće izoštrenu, sve nešto na bazi diplomacije, nekakvih papira i transakcija i takvih pizarija. Određene stvari ne funkcioniraju tako, ali opet nešto utječe na njih. Tebi je problem pojmova ponašanje, kultura i tradicija. Ti ako u tome ne vidiš ekonomiju i novac, bye bye.neoliberalni_placenik wrote:Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
washington i london nemaju utjecaj u argentini, dapače ona argentinska socijalistička predsjednica je "kontra zapada" a njezini glavni saveznici su moskva, peking, iran , venezuela itd..
tako što lezbe mlate katolike u argentini nema veze sa londom, kada je tamo na snazi socijalistička anti zapadna vlast , čiji su glavni neprijatelji London(Argentina non stop prijeti ratom oko Faklanda) , a i mrze Washington, a glavni savzenici su u Moskvi i Venezueli.
Dakle stanovništvo u argentini je sklono lezbama, socijalizmu i anti zapadno je okrenuto, i na rubu rata su sa Londom
a ti proglasio da su za sve krivi Ameri i Englezi i neoliberalni kapitalizam , da ponovim -
u argentini je na vlasti već preko 10godina anti zapadna, socijalistička elita, koja mrzi zapad, i žele se ratovati sa Londonom, a saveznici su im Rusija, Kina, Venezuela i Iran
Oni imaju dobar PR - krv i smrt. Sve ostalo plaćeno je tuđim novcima i izlobirano zapadnim medijima. Mediji su naravno - "slobodni" i "neovisni".jastreb wrote:A tko danas ima identitet?Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Jedino Islamska država.
Guest- Guest
Jasno mi je to kako ništa više nije i/ili ne mora biti centralizirano i gurano na jedan centar, samo tu je prvi put iz korijena izraslo i raširilo se svijetom. Što su američke ambasade u svim državama sa direktivama iz Bijele kuće o tzv. ljudskim pravima i raznim pizdarijama za ostale države koje se guraju preko politike, medija i NGO-vna nego upravo to. E sad koliko ja znam, u Argentini svi takvi postoje i ni manje ni više čak se financiraju iz državnog proračuna, tj. ministarstva kulture(zamisli ti te 'kulture' ). I sad to nije nimalo slično hrvatskom 'kapitalističkom' GONG-u, Queer Zegej i takvima diljem 'kapitalističke' Europe, Australije i sl s ovim 'socijalističkim' u Latinskoj Americi. Mislim ono... Oni su protiv Amerike, a u njima ona egzistira i ljudi je žive, ali oni jebiga nisu ekonomski isti, ne surađuju ne pokoravaju se pa su onda opet protiv toga svega. Mislim ono... Jebote tržište, lova se ovako i onako uvijek vrti i vrtit će se, ali to nimalo neće utjecati na ishod tih udruga i kampanje.tre911 wrote:Slažem se, no nebi ograničio svu moć na ova dva navedena grada, oni su samo privid onoga što nam serviarju a sjedište moći je daleko od tih gradova i nije vezano za jedno mjsto osim možda kao završne slike i pozornice koja se priprema.Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Jedino na Kubi, Sjevernoj Koreji i par zemalja sa šerijatskim zakonima toga nema niti je moglo biti s takvim izolacionizmom. U afričke džungle je ove godine išao Obama srati po crnoj braći zbog kršenja 'prava' pa je dobio 'ladni odjeb od jednog predsjednika kikiriki države.
Guest- Guest
gle ja vidim neke očite stvari koje sam naveo, a ti mi govoriš da mi "slika nije izoštrena" , nevidim inače drugog načija zašto su amerikanci i britanci krivi zato što u Argentini lezbe mlate katolike, kada je u Argentini već skoro 10-15godina na vlasti lezba iz socijalističke partije, i oni mrze degenerirani zapad, kapitalizam, ameriku i englesku a saveznici su im iranci, venezeula, kina, rusija..Fénix wrote:Ti to vrlo usko gledaš i ne vidiš sliku uopće izoštrenu, sve nešto na bazi diplomacije, nekakvih papira i transakcija i takvih pizarija. Određene stvari ne funkcioniraju tako, ali opet nešto utječe na njih. Tebi je problem pojmova ponašanje, kultura i tradicija. Ti ako u tome ne vidiš ekonomiju i novac, bye bye.neoliberalni_placenik wrote:Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Guest- Guest
Uvijek isto ponavljanje. Prvo razlika između kapitalizma i kapitala, društvenog poretka i ekonomskog modela. Tek onda se ide na ostalo. Dotad,neoliberalni_placenik wrote:gle ja vidim neke očite stvari koje sam naveo, a ti mi govoriš da mi "slika nije izoštrena" , nevidim inače drugog načija zašto su amerikanci i britanci krivi zato što u Argentini lezbe mlate katolike, kada je u Argentini već skoro 10-15godina na vlasti lezba iz socijalističke partije, i oni mrze degenerirani zapad, kapitalizam, ameriku i englesku a saveznici su im iranci, venezeula, kina, rusija..Fénix wrote:Ti to vrlo usko gledaš i ne vidiš sliku uopće izoštrenu, sve nešto na bazi diplomacije, nekakvih papira i transakcija i takvih pizarija. Određene stvari ne funkcioniraju tako, ali opet nešto utječe na njih. Tebi je problem pojmova ponašanje, kultura i tradicija. Ti ako u tome ne vidiš ekonomiju i novac, bye bye.neoliberalni_placenik wrote:Fénix wrote:Oni više nemaju identitet niti znaju koji im je osim takvih gluposti što provaljuju, isto kao što ga nemamo ni mi niti skoro jedna europska država. To i jest cilj centara iz Washingtona i Londona - nežigosana stoka, zoološki ili ti džungla.jastreb wrote:Maradona i Che.neoliberalni_placenik wrote:pa domovina i indetitet argentine su
Odnedavno i Bergoglio.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nervozni poštar opet jaše
» Marina opet jaše... u jadran osiguranju
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» Šuker se opet osramotio i več prije početka utakmice čestitao Argentini na pobjedi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Marina opet jaše... u jadran osiguranju
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» Šuker se opet osramotio i več prije početka utakmice čestitao Argentini na pobjedi
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 2 of 2