Kolinda po svijetu sramoti Jugoslaviju
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Kolinda po svijetu sramoti Jugoslaviju
Ustasa sigurno nisi bila , mogla si biti partizan ili svabo.mortal wrote:ja sam bila ustasa i indijanac, ovisi jesmo li se igrali domaceg rata, ili kaubojacavuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
preslo mi u naviku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj ne kenjaj i ti..vuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
2015-08-15
Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
Smiju joj se doslovno svi . Osim ovako ovih hrvatskih inačica sendvicara kao novinara koji je ovo traljezganje nasvrljao..
diktatura jugoslavena??? pricati ne dakaya wrote:Daj ne kenjaj i ti..vuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
immortal-
2014-04-16
Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
Smiju joj se doslovno svi . Osim ovako ovih hrvatskih inačica sendvicara kao novinara koji je ovo traljezganje nasvrljao..
Tako da bolje joj je da zacepi.
2015-08-15
Vrijeđa mi mozak pričom da je morao u djecom igri biti svabo jer bi u suprotnom ne znam sto bilo, došli bi iz udbe valjda..:)mortal wrote:diktatura jugoslavena??? pricati ne dakaya wrote:Daj ne kenjaj i ti..vuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
Zbilja pisete gluposti..
2015-08-15
Da Hrvatska ne vodi pametnu privrjednu politiku se slažem, ali to ne čini prilike u Jugoslaviji blistavijimi.kaya wrote:Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
Gde gajite ove pedere?marcellus wrote:A pogledajte kako je danas kad odete u trgovinu, a ono 20 vrsta jogurta, da ti se smuči. Pa čitaj deklaraciju, pa da ne bude previše masno, pa ugljikohidrati, pa šećeri…
Inače, tekst glup do bola.
a ja..ne kaze mda je blagostanje cvalo u Jugi..uostalom sto znaci nekom blagostanje..nekom da jebe mater onima na vlasti/jaka utjeha,nekom da ima isti kuratz u 100 razlicitih pakiranja,nekom da ima laptop,nekom auto..jel to znaci i sretniji..mortal wrote:a bilo je i placenih radnih mjestapismejker wrote:i sve zaliti finim negdashnjim jogurtom..bilo je i ananasa,breskvi,ovoga i onoga,dakako u svojoj sezoni..
danas ima izbora, a love jedva za rezije poplacati mnogima
nedavno ostavim lidlovu rajcicu van hladnjaka i stoji dva tjedna .. nikako ju pojesti, upotrijebiti... kuham grah i sjetim se narezati ju u jelo, razrezem , izvana je ok, iznutra kospice proklijale
to s domacom rajcicom nikad dozivjela nisam
jagode stoje po mjesec dana lidlove uvozne da se jedva pocnu kvariti, a kad ju ides jesti kao da si zagrizao tikvu bez okusa i slasti
Mene jae najvise impresionirala bliskost izmedju ljudi tada,jako i brutalno gonjen kriminal,sloboda da ne moras kljucati kutjna vrata svako malo..susjedski puno topliji odnosi..e sad,u dutjanima je bilo sto je bilo..ne neki preveliki izbor,ali nebitno..ono sto je bilo,bilo je ukusno i kvalitetno..rajcise su se jele ljeti,po zimi,zimnica,brate,mjesana salata,paprike punjene reckanim kupusom ukiseljeni,ovo i ono..neko je u zimu pajceka,neko kravicu pod noz,pa preko zime ,mesine dimljene i sirove u dubokim kulerima...
danas svi moraju imati sve i to preko cijele godine..ja se ne znam kad sam paradajz prirodni jeo,a ovo smetje po trgovinama iz principa necu..kupim od seljaki ovo i ono,ali i to je ono sjeme za masovnu proizvodnju..
Omotac odnosno kora danasnjih paradjzova bi mogla biti kao stitovi svemirskih brodova,protiv lasera..zivot isklijaniog sjemena se nema teorije probiti kroz tu koretinu..moze to stajati Mortalka i 2 mjeseca da izgleda kao NOVO
Guest- Guest
ja sam uvijek bio kauboj..John Wayne RULES...kaya wrote:Vrijeđa mi mozak pričom da je morao u djecom igri biti svabo jer bi u suprotnom ne znam sto bilo, došli bi iz udbe valjda..:)mortal wrote:diktatura jugoslavena??? pricati ne dakaya wrote:Daj ne kenjaj i ti..vuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
Zbilja pisete gluposti..
Guest- Guest
Tužno je da se uopšte poredi sa Jugoslavijom. Tu leži kvaka.Regoč wrote:Da Hrvatska ne vodi pametnu privrjednu politiku se slažem, ali to ne čini prilike u Jugoslaviji blistavijimi.kaya wrote:Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A poanta je da se prilike u Jugoslaviji hoce dramatično ocrniti kako bi se pokazalo da sada eto nije toliko lose.Regoč wrote:Da Hrvatska ne vodi pametnu privrjednu politiku se slažem, ali to ne čini prilike u Jugoslaviji blistavijimi.kaya wrote:Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
2015-08-15
Ja Indijanka . Ili partizani . Ovaj svabe, jer bi dosla udba i odvela me u kaznionicu za djecu u suprotnom :)pismejker wrote:ja sam uvijek bio kauboj..John Wayne RULES...kaya wrote:Vrijeđa mi mozak pričom da je morao u djecom igri biti svabo jer bi u suprotnom ne znam sto bilo, došli bi iz udbe valjda..:)mortal wrote:diktatura jugoslavena??? pricati ne dakaya wrote:Daj ne kenjaj i ti..vuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
Zbilja pisete gluposti..
2015-08-15
Dzango , kaj si ti bio u dječjim igrama ?
2015-08-15
Nije ni uspoređivala Hrvatsku i Jugoslaviju, nego je naglasila manjkavosti komunističke privrjede. A tko mni da je to uspješnija opcija, njeka zrakne u Venezuelu kao krajnji primjer.dzango wrote:Tužno je da se uopšte poredi sa Jugoslavijom. Tu leži kvaka.Regoč wrote:Da Hrvatska ne vodi pametnu privrjednu politiku se slažem, ali to ne čini prilike u Jugoslaviji blistavijimi.kaya wrote:Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.kaya wrote:Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
Ja sam menjao strane u zavisnosti ko je jači.kaya wrote:Dzango , kaj si ti bio u dječjim igrama ?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tekst je teški proljev. Ono karikiranjem nešto želi dokazati na silu.dzango wrote:Gde gajite ove pedere?marcellus wrote:A pogledajte kako je danas kad odete u trgovinu, a ono 20 vrsta jogurta, da ti se smuči. Pa čitaj deklaraciju, pa da ne bude previše masno, pa ugljikohidrati, pa šećeri…
Inače, tekst glup do bola.
2015-08-15
ep ga..ja sam uvijek glumio nekog gentlemana koji spashava Djevu u nevolji,pa joj kasnije to Depelo Naplati..kaya wrote:Ja Indijanka . Ili partizani . Ovaj svabe, jer bi dosla udba i odvela me u kaznionicu za djecu u suprotnom :)pismejker wrote:ja sam uvijek bio kauboj..John Wayne RULES...kaya wrote:Vrijeđa mi mozak pričom da je morao u djecom igri biti svabo jer bi u suprotnom ne znam sto bilo, došli bi iz udbe valjda..:)mortal wrote:diktatura jugoslavena??? pricati ne dakaya wrote:
Daj ne kenjaj i ti..
Zbilja pisete gluposti..
Guest- Guest
:)dzango wrote:Ja sam menjao strane u zavisnosti ko je jači.kaya wrote:Dzango , kaj si ti bio u dječjim igrama ?
Znaci nešto kao ovdje domobrani .
2015-08-15
s igrom i bez igre oduvjek cetnikkaya wrote:Dzango , kaj si ti bio u dječjim igrama ?
immortal-
2014-04-16
Naravno,no komjunizmu se i moze oprostiti fail,sustav je nerealan,ali danas kad RH ima sva otvorena vrata ekonomije i svega,sa istim pravilima i sve,Fail za Failom...eee,to je ono oko cega se covjek zamisli..Regoč wrote:Nije ni uspoređivala Hrvatsku i Jugoslaviju, nego je naglasila manjkavosti komunističke privrjede. A tko mni da je to uspješnija opcija, njeka zrakne u Venezuelu kao krajnji primjer.dzango wrote:Tužno je da se uopšte poredi sa Jugoslavijom. Tu leži kvaka.Regoč wrote:Da Hrvatska ne vodi pametnu privrjednu politiku se slažem, ali to ne čini prilike u Jugoslaviji blistavijimi.kaya wrote:Tržišne slobode imaju svoju prednost i mane. S jedne strane možes kupiti sve i svašta s druge domaći proizvodi ne mogu konkurirati cijenom jer ih vlastita banana drzava ne podupire pa gasiš proizvodnju , radna mjesta i odu svi na kraju čistiti i kupovati u Njemačku.Regoč wrote:
Takva usporedba nije ni namjeravana, dovoljno je naglasila privrjednu neuspješnost komunističkoga poretka. A to što su se jugonacisti uhvatili za slikovitu prispodobu ukazuje da nemaju prave argumente.
Guest- Guest
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Kolinda:'Krscanstvo je najprogonjenija religija na svijetu'
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» bela lugosi se ponovo sramoti
» Poltron Njonjo se opet sramoti a HDZ je patetičan
» Berluskoni sramoti Europsku Pučku Stranku
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» bela lugosi se ponovo sramoti
» Poltron Njonjo se opet sramoti a HDZ je patetičan