Kolinda po svijetu sramoti Jugoslaviju
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Kolinda po svijetu sramoti Jugoslaviju
https://www.vecernji.hr/premium/kolinda-po-svijetu-sramoti-jugoslaviju-1269939
dovoljno je da se "mane " yuge, srba i srbije, da ne laze sopstveni narod
to vec smeta i zapadu, kenjate
Last edited by pizzon on 16/9/2018, 10:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Kolinda po svijetu sramoti Jugoslaviju
Tja..ne znam sto je4 vetja sramota,Juga ili ovo danas,ali se svakako mogu uhvatiti pod ruke..Jugu bar nitko nije jebal...
Koli...pionirka malena...
Koli...pionirka malena...
Guest- Guest
Ocito je ovima Voda do grla kad su se oborili na nesh sto davno vec ne postoji...zavaravanje nacije da je danas bolje..
Pa dobro,jeste,bar ovima koji su ztutnjali vanka..
Cinjenica jest da ovi na vlasti vise nemaju nikakve ideje da drzavu iscupaju iz ghovana,pa gledaju fokus prosjecnog gradjanina okrenuti na nes drugo i generirati usmjerenu mrznju prema necemu,sto vise nije prijetnja niti postoji..
Vec vidjeno u Orwelovom romanu 1984
Pa dobro,jeste,bar ovima koji su ztutnjali vanka..
Cinjenica jest da ovi na vlasti vise nemaju nikakve ideje da drzavu iscupaju iz ghovana,pa gledaju fokus prosjecnog gradjanina okrenuti na nes drugo i generirati usmjerenu mrznju prema necemu,sto vise nije prijetnja niti postoji..
Vec vidjeno u Orwelovom romanu 1984
Guest- Guest
yahh..evo prije koji mjesec pricam sa nekim Erinim rodijacima,koji su cijeli zivot radili vanka,i sagradili kutju kod Broda slavonskoga,sagradili sinu kutju kod bosanskoga,i sad kukaju,kako su ulupali pare a to danas ne mogu prodati osima za sitnis...doli se netje vratjati,nisu rekli zasto..a odrzavati sve moraju..vremesni su i vec im to tesko pada..
U Jugu,popljuvanu ljudi su se rado vracali sa mirovinama,i jos lijepo i mirno zivjeli dekadama..
Netko veleuman da mi objasni ovaj apsurd..
U Jugu,popljuvanu ljudi su se rado vracali sa mirovinama,i jos lijepo i mirno zivjeli dekadama..
Netko veleuman da mi objasni ovaj apsurd..
Guest- Guest
Smiješno ili žalosno kako god ali nimalo joj ne pristaje ta jeftina propaganda i sakrivanje vlastitog prljavog vesa.
vili40-
2015-08-02
SLOVENSKI Dnevnik piše o hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović kao zabavljačici koja je prvo u kolovozu zapjevala s vojnicima u Afganistanu, a potom dala intervju za austrijski Kleine Zeitung koji je nasmijao cijelu bivšu Jugoslaviju.
Slovenski medij osvrće se, dakako, na Kolindinu izjavu o nemogućnosti odabira različitih vrsta jogurta u trgovini te piše kako se ne zna točno zbog čega je izabrala tu namirnicu. “Možda je to temelj njene nove dijete”, piše slovenski Dnevnik dodajući da je u svakom slučaju ovom izjavom zabavila javnost te postala predmet mnogih šala.
Jedna od njih je: “Tko zna, možda bismo i dalje živjeli u socijalizmu da smo mogli kupiti jogurt od ananasa.”
Slovenski medij osvrće se, dakako, na Kolindinu izjavu o nemogućnosti odabira različitih vrsta jogurta u trgovini te piše kako se ne zna točno zbog čega je izabrala tu namirnicu. “Možda je to temelj njene nove dijete”, piše slovenski Dnevnik dodajući da je u svakom slučaju ovom izjavom zabavila javnost te postala predmet mnogih šala.
Jedna od njih je: “Tko zna, možda bismo i dalje živjeli u socijalizmu da smo mogli kupiti jogurt od ananasa.”
Dnevnik spominje predsjednicu kao začetnicu novog pojma “jogurt domoljublja” te navodi da je inspirirala niz zabavnih memeova, a slovenski medij posebno izdvaja video komičara Peđe Bajovića “Mislim na nju...”.
Tekst završava podatkom kako je u Jugoslaviji, unatoč tvrdnjama hrvatske predsjednice, postojalo 85 različitih vrsta jogurta.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A ja..mislim ljudi nisu budale,ako su ovce,i svjesni su sto se dogadja i vide sve preko neta,cuju u komunikaciji sa ljudima..CAR JE GOL..jebi ga..to ne moze sakriti niti uza kakva pljuckanja po nekom proslom sustavu i necemu,sto vise ne postoji..
bolje da svi daju otkaz i postave Japance i Koreance na kljucna mjesta za odluke..ovi su nesposobni i neposteni,s kojeg god kraja politike dosli..
bolje da svi daju otkaz i postave Japance i Koreance na kljucna mjesta za odluke..ovi su nesposobni i neposteni,s kojeg god kraja politike dosli..
Guest- Guest
zebi ga..sposobniji i kreativniji su znali izGNJECHiti jagode ili bilo koje drugo voche,malo cukera dodati i sve zaliti finim negdashnjim jogurtom..bilo je i ananasa,breskvi,ovoga i onoga,dakako u svojoj sezoni..a saku zitarica ne moze u jogurt ubaciti samo terminalni idiot..
u Svabiji sve vise ljudi sami delaju svoj jogurt,a ne kupuju ono smetje u trgovinama koje je puno cvinjske zelatine..
u Svabiji sve vise ljudi sami delaju svoj jogurt,a ne kupuju ono smetje u trgovinama koje je puno cvinjske zelatine..
Guest- Guest
Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
heh heh a stio ste vi drugo radili gotovo cijelo stoljecepizzon wrote:dovoljno je da se "mane " yuge, srba i srbije, da ne laze sopstveni narod
neveli i vlastitu djecu da vjeruju u vase lazi
immortal-
2014-04-16
cvinju mozes a cvinjsku zelatinu ne mozespismejker wrote:zebi ga..sposobniji i kreativniji su znali izGNJECHiti jagode ili bilo koje drugo voche,malo cukera dodati i sve zaliti finim negdashnjim jogurtom..bilo je i ananasa,breskvi,ovoga i onoga,dakako u svojoj sezoni..a saku zitarica ne moze u jogurt ubaciti samo terminalni idiot..
immortal-
2014-04-16
Zašto Juge?pizzon wrote:dovoljno je da se "mane " yuge, srba i srbije, da ne laze sopstveni narod
a bilo je i placenih radnih mjestapismejker wrote:i sve zaliti finim negdashnjim jogurtom..bilo je i ananasa,breskvi,ovoga i onoga,dakako u svojoj sezoni..
danas ima izbora, a love jedva za rezije poplacati mnogima
nedavno ostavim lidlovu rajcicu van hladnjaka i stoji dva tjedna .. nikako ju pojesti, upotrijebiti... kuham grah i sjetim se narezati ju u jelo, razrezem , izvana je ok, iznutra kospice proklijale
to s domacom rajcicom nikad dozivjela nisam
jagode stoje po mjesec dana lidlove uvozne da se jedva pocnu kvariti, a kad ju ides jesti kao da si zagrizao tikvu bez okusa i slasti
2014-04-16
ja sam bila ustasa i indijanac, ovisi jesmo li se igrali domaceg rata, ili kaubojacavuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
preslo mi u naviku
immortal-
2014-04-16
Sramoti prvo sebe pa onda državu koju predstavlja. A u onoj državi joj je bilo toliko teško da ju je tata lopov mogao poslati u USA.
Intervju je za inozemstvo, njima je upućena ta poruka kano jasna privrjedna razdjelnica dvajuh sustavah.
Ne znam kakva je percepcija svijeta i je li ih uspjela uvjeriti da je bilo gore nego u Rusiji za Staljina ali ovdje osramotila sebe.
Smiju joj se doslovno svi . Osim ovako ovih hrvatskih inačica sendvicara kao novinara koji je ovo traljezganje nasvrljao..
Smiju joj se doslovno svi . Osim ovako ovih hrvatskih inačica sendvicara kao novinara koji je ovo traljezganje nasvrljao..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ustasa sigurno nisi bila , mogla si biti partizan ili svabo.mortal wrote:ja sam bila ustasa i indijanac, ovisi jesmo li se igrali domaceg rata, ili kaubojacavuksadinare wrote:Nitko mi nije odgovorio zasto su partizani morali biti nebojsa,mladjo,nedjo a ivek,mate,jurica,antonio svabe ili cak ustase u igri partizana i svaba...jednom prilikom sam kao klinac iz ljutnje tuzio nebojsu tati milanu rakavsi 'stricek milane nebojsa hoce uvijek biti partizan a ja moram biti svabo zasto'...stricek milan je ogovori..'sinko tako mora biti'..nisam ga tad shvatio ali volio bi da mi crvenkasti razjasni
preslo mi u naviku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Kolinda:'Krscanstvo je najprogonjenija religija na svijetu'
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» bela lugosi se ponovo sramoti
» Poltron Njonjo se opet sramoti a HDZ je patetičan
» Berluskoni sramoti Europsku Pučku Stranku
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» bela lugosi se ponovo sramoti