Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Na rubu gluposti
Još par dana i počeće ministrirat na svetoj misi...mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Patriot...
Šta mislite o modnoj liniji 'patriot'?
2014-04-14
Plus se piše :)violator wrote:mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
Preuzela je na se njegove grijehe. On smireniji, odmjereniji, ona luda k'o siba. A bubica.
I ovo je već veliki pomak, ne pretjeruj :)T. wrote:Još par dana i počeće ministrirat na svetoj misi...mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)T. wrote:Patriot...
U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...mativka wrote:Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)T. wrote:Patriot...
2014-04-14
T. wrote:U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...mativka wrote:Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)T. wrote:Patriot...
da pogodim šta si imao za ručak...pojeo si vojnički grah.
Guest- Guest
Blizu...Gnječ wrote:T. wrote:U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...mativka wrote:Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)T. wrote:Patriot...
Manistra s tunjevinom...
2014-04-14
Mene noćas bolila kolina, a promet je i dalje umjerene gustoće. Obratiti pažnju na možebitne vozače s vjetrovitim pogonom :)T. wrote:Blizu...Gnječ wrote:T. wrote:U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...mativka wrote:Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)T. wrote:Patriot...
Manistra s tunjevinom...
Mene sinoć malo bolio zadnji dio leđa, al jučer sam prometovao više nego inače, 3 puta stajao u boxu...mativka wrote:Mene noćas bolila kolina, a promet je i dalje umjerene gustoće. Obratiti pažnju na možebitne vozače s vjetrovitim pogonom :)T. wrote:Blizu...Gnječ wrote:T. wrote:U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...mativka wrote:
Osobno smatram da većina tržišta ima svoje kupce :)
Manistra s tunjevinom...
Pogon je turbo, zanimljivo, uključuje se baš u boxu...
2014-04-14
Ti i mate protiv ovih drugih?metilda wrote:T. pokušaj prepoznati klanove
2014-04-14
Komunalne službe na terenu :)T. wrote:Mene sinoć malo bolio zadnji dio leđa, al jučer sam prometovao više nego inače, 3 puta stajao u boxu...mativka wrote:Mene noćas bolila kolina, a promet je i dalje umjerene gustoće. Obratiti pažnju na možebitne vozače s vjetrovitim pogonom :)T. wrote:Blizu...Gnječ wrote:T. wrote:
U unutrašnjosti mogući pljuskovi s grmljavinom, promet je umjerene gustoće ...
Manistra s tunjevinom...
Pogon je turbo, zanimljivo, uključuje se baš u boxu...
Rade prekovremeno...
Danas se stanje normalizira...
Redovito stajanje u boxu oko 7.15 jutros, za sada...
Greenpeace je tajni ortak :)T. wrote:Rade prekovremeno...
Sukladno direktivi Xžnjy trenutno stanje je u okvirima poželjnog stajanja u boxu.
Greepeace nadzire ispuštanja stakleničkih plinova u boxu...
Unatoč relativno poželjnom vremenu provedenom u boxu, sukladno njihovom izviješću od jučer, nivo je ispuštenih stakleničkih plinova daleko iznad dozvoljene granice...
Unatoč relativno poželjnom vremenu provedenom u boxu, sukladno njihovom izviješću od jučer, nivo je ispuštenih stakleničkih plinova daleko iznad dozvoljene granice...
mativka wrote:Jel znaš što je čudno?violator wrote:fanatique wrote:mativka wrote:A klaunovi?:)T. wrote:
ali postoje neki klanovi? nisam primijetio...
to su oni koji žongliranjem zabavljaju oba klana a toga nisu svjesni
Mate, nesto ti moram rec'. Ti imas najlojalnijeg i najstrastvenijeg fana ovdje. Zena te, kao, ne podnosi ali vjerno te slijedi. Da otvoris novi topic i ondje bi se pojavila gnojeci i gnojeci i gnojeci..
Daj joj autogram, barem. Zasluzila je.
.
Ja se na nju ne mogu ni naljutiti. Graniči li to s glupošću?
.. ovo nisam bila ni vidjela.. hvala
Guest- Guest
violator wrote:mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
Preuzela je na se njegove grijehe. On smireniji, odmjereniji, ona luda k'o siba. A bubica.
da od prije nije bilo ovakvih kvalifikacija ni moje reakcije ne bi bile žestoke.. nažalost ne postoji dobra volja za normalnom komunikacijom usprkos našim različitim svjetonazorima.. mislim da sam ti baš dosta puta pružila ruku, ali ima nešto što te sprečava ... na žalost, baš..
Guest- Guest
T. wrote:Greepeace nadzire ispuštanja stakleničkih plinova u boxu...
greenpeace je mala beba, anonimusi vedre i oblače, kroje i prekrajaju mjerne instrumente po boxovima i običnim domaćim škatuljama
orion- Posts : 2287
2017-06-06
metilda wrote:violator wrote:mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
da od prije nije bilo ovakvih kvalifikacija ni moje reakcije ne bi bile žestoke.. nažalost ne postoji dobra volja za normalnom komunikacijom usprkos našim različitim svjetonazorima.. mislim da sam ti baš dosta puta pružila ruku, ali ima nešto što te sprečava ... na žalost, baš..
Metka, kak ti se da ……
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:
anonimusi vedre i oblače, kroje i prekrajaju mjerne instrumente po boxovima i običnim domaćim škatuljama
Znači oni su krivi zato što škatulje ubijaju mačke?
Guest- Guest
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti