Na rubu gluposti
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Na rubu gluposti
orion wrote:
anonimusi vedre i oblače, kroje i prekrajaju mjerne instrumente po boxovima i običnim domaćim škatuljama
Znači oni su krivi zato što škatulje ubijaju mačke?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:orion wrote:
anonimusi vedre i oblače, kroje i prekrajaju mjerne instrumente po boxovima i običnim domaćim škatuljama
Znači oni su krivi zato što škatulje ubijaju mačke?
je, poslali su mačkama dojavu da im razina kisika u škatuljici dostatna za produženi boravak-kad ono čorak. Naiavne mace povjerovale belosvetskim anarhistima …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:metilda wrote:violator wrote:mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
Preuzela je na se njegove grijehe. On smireniji, odmjereniji, ona luda k'o siba. A bubica.
da od prije nije bilo ovakvih kvalifikacija ni moje reakcije ne bi bile žestoke.. nažalost ne postoji dobra volja za normalnom komunikacijom usprkos našim različitim svjetonazorima.. mislim da sam ti baš dosta puta pružila ruku, ali ima nešto što te sprečava ... na žalost, baš..
Metka, kak ti se da ……
šta?
Guest- Guest
metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:violator wrote:mativka wrote:Od kako se Gnječ druži s Metildom vidim pomake na pozitivno u njegovom ponašanju. Manje psuje, vrijeđa, smireniji je. :)
Preuzela je na se njegove grijehe. On smireniji, odmjereniji, ona luda k'o siba. A bubica.
da od prije nije bilo ovakvih kvalifikacija ni moje reakcije ne bi bile žestoke.. nažalost ne postoji dobra volja za normalnom komunikacijom usprkos našim različitim svjetonazorima.. mislim da sam ti baš dosta puta pružila ruku, ali ima nešto što te sprečava ... na žalost, baš..
Metka, kak ti se da ……
šta?
a niš .....nije pitanje, nego oblik verbalne komunikacije primjeren usmenom dijalogu, što ti jako dobro razmec, nego me lagano prcaš ….
2017-06-06
orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:violator wrote:
Metka, kak ti se da ……
šta?
a niš .....nije pitanje, nego oblik verbalne komunikacije primjeren usmenom dijalogu, što ti jako dobro razmec, nego me lagano prcaš ….
ne, ozbiljno ne razumijem što si mi htjela reći, nema razloga da budem neuljudna prema tebi
Guest- Guest
metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:
Metka, kak ti se da ……
šta?
ne, ozbiljno ne razumijem što si mi htjela reći, nema razloga da budem neuljudna prema tebi
sve pet.... nekom drugom prilikom, večeras sam jaaaako umorna. Idem sutra u berbu, pa sam do sada pekla kolače i pravila priloge - a dan je davno počeo …..
2017-06-06
Nemoj se sad izvlačit...
I druge zanima...
Da vidimo jel opravdan razlog zašto se greenpeace povukao iz projekta nadziranja stakleničkih plinova na ovoj temi...
I druge zanima...
Da vidimo jel opravdan razlog zašto se greenpeace povukao iz projekta nadziranja stakleničkih plinova na ovoj temi...
orion wrote:metilda wrote:orion wrote:metilda wrote:orion wrote:
Metka, kak ti se da ……
šta?
sve pet.... nekom drugom prilikom, večeras sam jaaaako umorna. Idem sutra u berbu, pa sam do sada pekla kolače i pravila priloge - a dan je davno počeo …..
dobro.. ja čekam da sin otputuje pa svi gluvarimo, nervoza pred putovanje.. nadam se da je grožđe dobro rodilo...
Guest- Guest
T. wrote:Nemoj se sad izvlačit...
I druge zanima...
zar nisu krave krive za ozonske rupe jer puno prde? tako da greenpeace sad stoji na raskrižju - podržati krave (već i zbog jogurta) il biti protiv krava jer su nam smrtni neprijatelji?
Guest- Guest
U mom boxu dejstvuju jedna krava i jedan vol...metilda wrote:T. wrote:Nemoj se sad izvlačit...
I druge zanima...
zar nisu krave krive za ozonske rupe jer puno prde? tako da greenpeace sad stoji na raskrižju - podržati krave (već i zbog jogurta) il biti protiv krava jer su nam smrtni neprijatelji?
Greenpeace smatra da je razina stakleničkih plinova, uzevši u obzir kubikažu boxa i frekvenciju ulaska u box, naprosto nepodnošljiva, a da se o kršenju direktive eu komisije euprd 2314/16 niti ne govori...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
ne znam, ja sam jako zabrinuta za kravlju sudbinuT. wrote:U mom boxu dejstvuju jedna krava i jedan vol...metilda wrote:T. wrote:Nemoj se sad izvlačit...
I druge zanima...
Greenpeace smatra da je razina stakleničkih plinova, uzevši u obzir kubikažu boxa i frekvenciju ulaska u box, naprosto nepodnošljiva, a da se o kršenju direktive eu komisije euprd 2314/16 niti ne govori...
što ti je to euprd?
Guest- Guest
Kravi je dobro, vol je taj koji je žrtva prekomjernog ispuštanja stakleničkih plinova u box, posredno u atmosferu...metilda wrote:ne znam, ja sam jako zabrinuta za kravlju sudbinuT. wrote:U mom boxu dejstvuju jedna krava i jedan vol...metilda wrote:T. wrote:Nemoj se sad izvlačit...
I druge zanima...
što ti je to euprd?
Euprd 2314/16 je direktiva eu komisije kojom se količina stakleničkih plinova po kubiku boxa regulira na način koji je teško objasniti u petak, 23.30 sati...
Podrobnije informacije mogu se pronaći na svemrežnim stranicama eu komisije...
2014-04-14
znači moram googlati.. inače u ovo vrijeme spavam.. sad ću tražiti što je euprd što me podsjeća na eu - prd(ac)
Guest- Guest
Ja ne spavam u ovo vrijeme nikad...metilda wrote:znači moram googlati.. inače u ovo vrijeme spavam.. sad ću tražiti što je euprd što me podsjeća na eu - prd(ac)
A prdac vjerojatno zvuči jednako na svim jezicima eu...
Radi se moguće o univerzalnom jeziku kojim građani eu komuniciraju te im nije potreban prevoditelj...
Što je još jedna od prednosti članstva u eu...
2014-04-14
T. wrote:Ja ne spavam u ovo vrijeme nikad...metilda wrote:znači moram googlati.. inače u ovo vrijeme spavam.. sad ću tražiti što je euprd što me podsjeća na eu - prd(ac)
Radi se moguće o univerzalnom jeziku kojim građani eu komuniciraju te im nije potreban prevoditelj...
googlala sam, zbilja je preteško za razumjeti i u podne a kamoli u ovo doba noći.. a rastrgana sam između dva fronta - razmišljanja i prdca
Guest- Guest
Heh, stvar je u koncentraciji...metilda wrote:T. wrote:Ja ne spavam u ovo vrijeme nikad...metilda wrote:znači moram googlati.. inače u ovo vrijeme spavam.. sad ću tražiti što je euprd što me podsjeća na eu - prd(ac)
googlala sam, zbilja je preteško za razumjeti i u podne a kamoli u ovo doba noći.. a rastrgana sam između dva fronta - razmišljanja i prdca
Ok, ja.imam iskustva s tim stvarima...
Prije nisam mogao prdnut i kvalitetno razmišljat, niti obratno...
Sada kao od šale...
2014-04-14
Problem je jedino taj greenpeace...
Kad najžešće razmišljam, šalju opomene i kazne radi prekoračenja stakleničkih plinova u boxu, time i u atmosferi...
Čime mi remete koncentraciju...
Pa moram uvijek iznova zapet da misli izlaze ko na mlazni pogon...
Kad najžešće razmišljam, šalju opomene i kazne radi prekoračenja stakleničkih plinova u boxu, time i u atmosferi...
Čime mi remete koncentraciju...
Pa moram uvijek iznova zapet da misli izlaze ko na mlazni pogon...
moram priznati da sam bolje koncentrirana na razmišljanja..T. wrote:Heh, stvar je u koncentraciji...metilda wrote:T. wrote:Ja ne spavam u ovo vrijeme nikad...metilda wrote:znači moram googlati.. inače u ovo vrijeme spavam.. sad ću tražiti što je euprd što me podsjeća na eu - prd(ac)
Ok, ja.imam iskustva s tim stvarima...
Prije nisam mogao prdnut i kvalitetno razmišljat, niti obratno...
Sada kao od šale...
prdac hoće-neće
mislim da je to do vanzemaljaca - smokve su najednom nestale, tu i tamo pokoja
Guest- Guest
Prdac je smatram uglavnom zahvalna tema za sitne noćne sate...
Šteta što nemamo predstavnike više suprotstavljenih političko/ideoloških opcija da ne budem grub pa kažem klanova, budući je moja malenkost, nestranačka osoba, ideološki neutralna...
Što bi doprinijelo kvaliteti rasprave, moguće i smanjenju stakleničkih plinova u atmosferi...
Šteta što nemamo predstavnike više suprotstavljenih političko/ideoloških opcija da ne budem grub pa kažem klanova, budući je moja malenkost, nestranačka osoba, ideološki neutralna...
Što bi doprinijelo kvaliteti rasprave, moguće i smanjenju stakleničkih plinova u atmosferi...
2014-04-14
T. wrote:Prdac je smatram uglavnom zahvalna tema za sitne noćne sate...
ovdje oko mene žustra rasprava.. ne mogu misliti ..
nema nikoga sa smislom za humor.. znaš da sam ja markirala kad ga je Bog dijelio..
valjda zato nema nikog drugog.. idem sad ... laku noć.
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Na rubu gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Gluposti koje nisu viđene
» Evoks Picula priča gluposti
» da li treba ukinuti gluposti u kninu
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti