Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
privlacenje paznje i komercijalizacija.Regoč wrote:Megice, u pravu si, to i ja smatram. Ako ti se ne živi, ubij se. Em nikoga ne opterećuješ, em uštediš 60.000 kunah. Znaš kakav tabut moš za to kupit!
Vidit cemo hoce li se predomislit.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pokusaj uvodjenja pobjede smrti nad zivotom, djela antikrista nad Kristovim ucenjem, ali nece proci
2014-04-16
Nice wrote:privlacenje paznje i komercijalizacija.Regoč wrote:Megice, u pravu si, to i ja smatram. Ako ti se ne živi, ubij se. Em nikoga ne opterećuješ, em uštediš 60.000 kunah. Znaš kakav tabut moš za to kupit!
Vidit cemo hoce li se predomislit.
Možemo to i tako tumačiti, ja ću reći kultura (možda i kult) smrti.mortal wrote:pokusaj uvodjenja pobjede smrti nad zivotom, djela antikrista nad Kristovim ucenjem, ali nece proci
Baba sere ko grlica, kad dođe to vrijeme neće joj pasti na pamet da to napravi, naprotiv i dok se bude koprcala u samrtnom hropcu i boli cvilit će za još samo jednim danom.
Svira baba kurcu.
Svira baba kurcu.
Baba trazi kurtza i pravi zato dramu...yep ga..rupa guta sve do smrti...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
» Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
Page 2 of 2