Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
Page 23 of 24
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
bite skute.
Partija vam je jebala nanu naninu, a vi joj još uvijek ljubite skute.
Čak vam je i Sloba postao "veliki lider"...Partija je imala jasne ciljeve, ali nije našla put do njih...
Uzalud ono...Da sa tvoga puta ne skrenemo...
Zar vam partijci nisu sjebali ljubljenu Jugu? Ja vas, tebe, soru, Gnječa i slične, ništa ne razumijem.dzango wrote:To je verovatno bilo samo za vas partijce.Eroo wrote:dzango wrote:Eto vidiš. Nisi morao ni da prijavljuješ državi koliko ćeš hleba pojesti sledeće nedelje. A kao bilo vam loše.Eroo wrote:I prašak, i ulje, i banane i benzina koliko voliš, i kaubojki, i majica, milka čokoladi...i svašta nešto. I kave, naravno.dzango wrote:
Zar tim stotinama hiljada Hrvata nisu učinili uslugu? U Nemačkoj su imali koliko hoće vrsta jogurta.
A nakon službe posjete "inostranstvu" pisali su se izvještaje...ustvari popunjavali upitnici.
Čak vam je i Sloba postao "veliki lider"...Partija je imala jasne ciljeve, ali nije našla put do njih...
Last edited by Eroo on 16/9/2018, 21:45; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...prckov wrote:I recu te iknaru sto pricas protiv pape
Guest- Guest
a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...prckov wrote:
Opet prazna prica,
kas vise napunit taj pistolj
Guest- Guest
Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .Leteca Pegla wrote:opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...prckov wrote:I recu te iknaru sto pricas protiv pape
Oli skreces vodu u dunav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
U mene bio argument a utebe pistolj al prazanLeteca Pegla wrote:a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...prckov wrote:
Opet prazna prica,
Nego poznat mi i tvoj temperament, ko da te odnekud znam
2014-04-19
Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...prckov wrote:U mene bio argument a utebe pistolj al prazanLeteca Pegla wrote:a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...prckov wrote:
Opet prazna prica,
ali neznas me u real life to sigurno, neznam ja nijednog australca ziher...
Guest- Guest
Jeste sjebali državu, ali ne meni. Juče ste ljubili broza a danas Kolindu. Jedina konstanta ste vi partijci. Partije, lideri i kultovi ličnosti prolaze ali vi ostajete.Eroo wrote:bite skute.Zar vam partijci nisu sjebali ljubljenu Jugu? Ja vas, tebe, soru, Gnječa i slične, ništa ne razumijem.dzango wrote:To je verovatno bilo samo za vas partijce.Eroo wrote:dzango wrote:Eto vidiš. Nisi morao ni da prijavljuješ državi koliko ćeš hleba pojesti sledeće nedelje. A kao bilo vam loše.Eroo wrote:
I prašak, i ulje, i banane i benzina koliko voliš, i kaubojki, i majica, milka čokoladi...i svašta nešto. I kave, naravno.
A nakon službe posjete "inostranstvu" pisali su se izvještaje...ustvari popunjavali upitnici.
di tis sad u dunav otiso, i onda kao ja imam problema...prckov wrote:Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .Leteca Pegla wrote:opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...prckov wrote:I recu te iknaru sto pricas protiv pape
Oli skreces vodu u dunav
Guest- Guest
Mogo sam ja svasta nesto, al dzabe kad je u tebe pistolj prazan jedino te mogu naljutit pa da me ko iknar spucas vatrenom kuglim. Samo pazi ako profulas da ne spucas kakvog svedanina na plaziLeteca Pegla wrote:Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...prckov wrote:U mene bio argument a utebe pistolj al prazanLeteca Pegla wrote:a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...prckov wrote:
Opet prazna prica,
2014-04-19
Dunav je zajebancija, jebo ga ti vi dalmatinci ko da nemate snisla za sroljazuLeteca Pegla wrote:di tis sad u dunav otiso, i onda kao ja imam problema...prckov wrote:Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .Leteca Pegla wrote:opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...prckov wrote:I recu te iknaru sto pricas protiv pape
Oli skreces vodu u dunav
2014-04-19
Da prazan pistolj, to projekcija nekakva ili sta, ovo ti vec treci put da si ponovio isto, poceo si ispucavat corke, Jay te sisa jos uvijek...prckov wrote:Mogo sam ja svasta nesto, al dzabe kad je u tebe pistolj prazan jedino te mogu naljutit pa da me ko iknar spucas vatrenom kuglim. Samo pazi ako profulas da ne spucas kakvog svedanina na plaziLeteca Pegla wrote:Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...prckov wrote:U mene bio argument a utebe pistolj al prazanLeteca Pegla wrote:a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...prckov wrote:
Opet prazna prica,
Inace Iknar sprasuje gromovima, nije do sad jos spominjao vatrene kugle i to, mozda kasnije i to dodje na red ko bi ga znao. Od mene mos jedino peglom u glavu dobit, ali do sad jedino Iknar me uspio naljutiti do te razine, ti si mala maca jos, moras prvo svladat odlucnost kod biranja cipela, onda jos puno pouno lekcija i tek onda mozda dodjes u fazu da mos isprovocirat letece pegle od mene...
Guest- Guest
kako nemam smisla, vidis da imam nasroljanih postova ovdje koliko oces...prckov wrote:Dunav je zajebancija, jebo ga ti vi dalmatinci ko da nemate snisla za sroljazuLeteca Pegla wrote:di tis sad u dunav otiso, i onda kao ja imam problema...prckov wrote:Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .Leteca Pegla wrote:opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...prckov wrote:I recu te iknaru sto pricas protiv pape
Oli skreces vodu u dunav
Guest- Guest
Pa kad brzo povlacis a pistolj ti prazan, ja se sakrio iza bandere, reko sad ce zapucat..sad ce..a ono nikad Evo sad bi me jos krscanski gadala peglom a ko fol ne bi, a kaji si nastupila mislio sam trazit ces me smajcrrom imidlietli,Leteca Pegla wrote:Da prazan pistolj, to projekcija nekakva ili sta, ovo ti vec treci put da si ponovio isto, poceo si ispucavat corke, Jay te sisa jos uvijek...prckov wrote:Mogo sam ja svasta nesto, al dzabe kad je u tebe pistolj prazan jedino te mogu naljutit pa da me ko iknar spucas vatrenom kuglim. Samo pazi ako profulas da ne spucas kakvog svedanina na plaziLeteca Pegla wrote:Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...prckov wrote:U mene bio argument a utebe pistolj al prazanLeteca Pegla wrote:
a tvoja prica inace bila puna, ono zaplet, rasplet, sve pucalo od napetosti ko kokica...
Inace Iknar sprasuje gromovima, nije do sad jos spominjao vatrene kugle i to, mozda kasnije i to dodje na red ko bi ga znao. Od mene mos jedino peglom u glavu dobit, ali do sad jedino Iknar me uspio naljutiti do te razine, ti si mala maca jos, moras prvo svladat odlucnost kod biranja cipela, onda jos puno pouno lekcija i tek onda mozda dodjes u fazu da mos isprovocirat letece pegle od mene...
zar ti nije bolje djelo i krscanskije da ispeglas neke robe nekom
2014-04-19
sto se vas dvoje na ovoj temi nasmijaste i naplakasteprckov wrote:Pa kad brzo povlacis a pistolj ti prazan, ja se sakrio iza bandere, reko sad ce zapucat..sad ce..a ono nikad Evo sad bi me jos krscanski gadala peglom a ko fol ne bi, a kaji si nastupila mislio sam trazit ces me smajcrrom imidlietli,Leteca Pegla wrote:Da prazan pistolj, to projekcija nekakva ili sta, ovo ti vec treci put da si ponovio isto, poceo si ispucavat corke, Jay te sisa jos uvijek...prckov wrote:Mogo sam ja svasta nesto, al dzabe kad je u tebe pistolj prazan jedino te mogu naljutit pa da me ko iknar spucas vatrenom kuglim. Samo pazi ako profulas da ne spucas kakvog svedanina na plaziLeteca Pegla wrote:Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...prckov wrote:
U mene bio argument a utebe pistolj al prazan
immortal-
2014-04-16
Ma nemas, to je zato sto je to takoLeteca Pegla wrote:kako nemam smisla, vidis da imam nasroljanih postova ovdje koliko oces...prckov wrote:Dunav je zajebancija, jebo ga ti vi dalmatinci ko da nemate snisla za sroljazuLeteca Pegla wrote:di tis sad u dunav otiso, i onda kao ja imam problema...prckov wrote:Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .Leteca Pegla wrote:
opet ti sa papom, stalno ga uvlacis u pricu pa onda "a ne ne zaboravi na njega", mislim ono aj se odluci os ga u prici ili nes, gori si od zenskice koja bira cipele sa tim simte tamte...
Oli skreces vodu u dunav
2014-04-19
Mos i ti, ko ti smetamortal wrote:sto se vas dvoje na ovoj temi nasmijaste i naplakasteprckov wrote:Pa kad brzo povlacis a pistolj ti prazan, ja se sakrio iza bandere, reko sad ce zapucat..sad ce..a ono nikad Evo sad bi me jos krscanski gadala peglom a ko fol ne bi, a kaji si nastupila mislio sam trazit ces me smajcrrom imidlietli,Leteca Pegla wrote:Da prazan pistolj, to projekcija nekakva ili sta, ovo ti vec treci put da si ponovio isto, poceo si ispucavat corke, Jay te sisa jos uvijek...prckov wrote:Mogo sam ja svasta nesto, al dzabe kad je u tebe pistolj prazan jedino te mogu naljutit pa da me ko iknar spucas vatrenom kuglim. Samo pazi ako profulas da ne spucas kakvog svedanina na plaziLeteca Pegla wrote:
Da argument, mogo si dat i primjer bila gejtsa i cjepiva za jadnu djecicu u afrika paprika, bilo bi jednako smijesno...
Treba li te pogurat
2014-04-19
ne bi hvala... ne treba ni pogurivanje.. hvala i za to
2014-04-16
a ti ono neki trtaros pa se skrivas iza bandere na svaki mig, i onda to kao moj problem...prckov wrote:
Pa kad brzo povlacis a pistolj ti prazan, ja se sakrio iza bandere, reko sad ce zapucat..sad ce..a ono nikad Evo sad bi me jos krscanski gadala peglom a ko fol ne bi, a kaji si nastupila mislio sam trazit ces me smajcrrom imidlietli,
sto bi tek bilo da je pegla stvarno i poletila ili nesto...
inace pegla meni sluzi samo za bacanje, peglam kosulje i ostalo samo u zamjenu za kartice smislenog teksta o Iknaru...
Guest- Guest
Sta onda hosmortal wrote:ne bi hvala... ne treba ni pogurivanje.. hvala i za to
Os jogurt sa sirnicom
2014-04-19
a dobro ajde ne mos biti prvak u svemu. Ajd, sto se sroljenja tice priznajem ti zlatnu medalju u tome...prckov wrote:Ma nemas, to je zato sto je to takoLeteca Pegla wrote:kako nemam smisla, vidis da imam nasroljanih postova ovdje koliko oces...prckov wrote:Dunav je zajebancija, jebo ga ti vi dalmatinci ko da nemate snisla za sroljazuLeteca Pegla wrote:di tis sad u dunav otiso, i onda kao ja imam problema...prckov wrote:
Eto sad ne bi smio ni pricat jer tebe tu kao nesto muci .
Oli skreces vodu u dunav
Guest- Guest
Ja samo znam da se ti lako naljutis kad ti se kontrira, bice to juznjacki temperament proradi. EnuvejLeteca Pegla wrote:a ti ono neki trtaros pa se skrivas iza bandere na svaki mig, i onda to kao moj problem...prckov wrote:
Pa kad brzo povlacis a pistolj ti prazan, ja se sakrio iza bandere, reko sad ce zapucat..sad ce..a ono nikad Evo sad bi me jos krscanski gadala peglom a ko fol ne bi, a kaji si nastupila mislio sam trazit ces me smajcrrom imidlietli,
sto bi tek bilo da je pegla stvarno i poletila ili nesto...
inace pegla meni sluzi samo za bacanje, peglam kosulje i ostalo samo u zamjenu za kartice smislenog teksta o Iknaru...
2014-04-19
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Similar topics
» Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
Page 23 of 24