Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
Page 16 of 24
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
gnjecino..ne bus papal parizeraGnječ wrote:vuksadinare wrote:patriotski cin tate od kolinde...beogradu i zvezdi ni gram mesaGnječ wrote:kaya wrote:Naručivala je kruh i to za tatinu gostionicu u selu unaprijed jer je živjela u pripizdini , da ljudi u dućanu znaju koliko ga naručiti tako da ne bacaju valjda. A toga ima i sada.
E sad druga stvar sto je ona htjela to prikazati kao komunističku diktaturu jer vlasti nisu dale Hrvatima da jedu kruha koliko hoce i pratili su koliko jedu :)
to je rekla da bi se osvetila Jugoslaviji jer je jugoslavenska porezna inspekcija kaznila njenog tatu jer je muljao sa privatnom mesnicom i prodajom mesa i prijavljivao poreznoj da nije prodao godišnje više od 10 kila mesa pa su mu jugo poreznici banuli na vrata i pitali ga di su pare. ti prijaviš da nisi prodao ni 10 kila mesa godišnje a imaš aute, traktore, kuću si proširio šalješ kćerci pare u Ameriku odakle ti pare druže? daj da vidimo porijeklo imovine.
ma da da. 90-tih su svi bili žrtve jugokomuniztičke diktature od ustaša u emigraciji do domaćih lopina optuženih za privredni kriminal pa sve do ubojica i sitnih džeparoša kokošara koji su robijali u komunističkim kaznionicama....
jebo vam pas mater vučino.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
2015-09-08
Eto, sada ima svega u HR.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
Mozda domaca, pa pekao i supak...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
avuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
jel konj ima veliki šupak?
crvenkasti-
2014-04-17
Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
2014-04-12
Nice wrote:Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
Kud će jezik nego pravo (pa u rektum).
Guest- Guest
catabbath wrote:Mda kolindin tata i Gucuć i Končar i sl. banditi iz exYu su krali jer su mrzili državu a danas kradu jer su domoljubi.
i nono joj je otišao u partizane koje je mrzio da ga talijani ne bi skratili za glavu. nakon rata joj je nono veliki partizančina koji je mrzio partizane i Tita dobio boračku penziju. boračka penzija mu nije bila mrska.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Nice wrote:Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
a ti si tu doma septička ti je jama dom.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
a ti si tu doma septička ti je jama dom.
Parafrazirao sam tvog omiljenog mihu. Čudi me da to nisi prepoznao.
A kad si već kod doma, tvoj je NDH skupa sa svim Hrvatima u njoj. Ne izlaze ti iz usta pa tako očito i uma, toliko ih voliš.
Guest- Guest
Nice wrote:Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
Što ti je to 'rektum'?
crvenkasti-
2014-04-17
Znas ti..kao i sto je anus...sigurno imas hemeroide :-D
Ima dobra mast --:~
Ima dobra mast --:~
2014-04-12
crvenkasti wrote:Nice wrote:Ajme, crveni..tko o cemu, ti o rektumu..(:V)
Što ti je to 'rektum'?
Na srpskom se to zove bulja.
Guest- Guest
Nije to od alpske...vuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
Crveni objasni raji ovdje zasto sam ja u jugi morao biti stalno svabo a ti partizan...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
2015-09-08
vuksadinare wrote:Crveni objasni raji ovdje zasto sam ja u jugi morao biti stalno svabo a ti partizan...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:A alpska? Jebena Jugoslavija.vuksadinare wrote:...cak ni parizer nije valj'o
Tko ti taj Rajo?
crvenkasti-
2014-04-17
Onaj što mu je sredio bulju.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Crveni objasni raji ovdje zasto sam ja u jugi morao biti stalno svabo a ti partizan...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:alpska?..nije tu bilo ni 'a' od alpske...sjecam se da me nakonj jebeno pekao supak..dzango wrote:
A alpska? Jebena Jugoslavija.
Tko ti taj Rajo?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajd decki
Pamet u glavu
Jest da je subota i vikend al spika vam šuplja skroz
Totalitarizam na forumu ..
Hi hi
A SEJKER..
Dusa mu crna ko rafung a medeno zbori
Pamet u glavu
Jest da je subota i vikend al spika vam šuplja skroz
Totalitarizam na forumu ..
Hi hi
A SEJKER..
Dusa mu crna ko rafung a medeno zbori
Dakle , di smo stali
Zasto je rvatska smece ?
Tu
Zasto je rvatska smece ?
Tu
Sere abenYehudim wrote:Nisi jedini
Neko centralističko planiranje
I fantazira o slobodnom trzistu
A propast nase poljoprivrede i privrede zbog tog jer se ne moze nositi s konkurencijom velikih multinacionalki i kartela .
Za to ga boli ..
To sa salamams je tako
Da danas nije meso kvalitetno kao onda
Stoka nije dobivala u hrani hormone rasta i u preradi mesa se dodaju polifosfati, aditivi , konnzervamsi, pojavivaci ukusa itd
Tadašnja oskudica imala jr dobru stranu da je HRANA BILA ZDRAVIJA
Većina jeftinih salama, odn. onih koji se proizvode po PTU uvjetima praktično ne sadrže meso. Sadrže pojačivače ukusa, povećivače mase, koncentrate soje, odnosno sojinu masu s natrijevim glutaminatom, Karaginan ili Carrageenan (Stabilizator i emulgator koji izaziva čir i rak). Svi ovi dodaci povećavaju masu gotovog proizvoda, daju bolji okus, a zapravo se radi o mješavini kemikalija sa okusom mesa.
Da danas nije meso kvalitetno kao onda
Stoka nije dobivala u hrani hormone rasta i u preradi mesa se dodaju polifosfati, aditivi , konnzervamsi, pojavivaci ukusa itd
Tadašnja oskudica imala jr dobru stranu da je HRANA BILA ZDRAVIJA
Većina jeftinih salama, odn. onih koji se proizvode po PTU uvjetima praktično ne sadrže meso. Sadrže pojačivače ukusa, povećivače mase, koncentrate soje, odnosno sojinu masu s natrijevim glutaminatom, Karaginan ili Carrageenan (Stabilizator i emulgator koji izaziva čir i rak). Svi ovi dodaci povećavaju masu gotovog proizvoda, daju bolji okus, a zapravo se radi o mješavini kemikalija sa okusom mesa.
Last edited by Sora on 15/9/2018, 19:38; edited 1 time in total
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Similar topics
» Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
Page 16 of 24