Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
Page 14 of 24
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
Ne mogu narodi bivse Juge da konacno upokoje tu tvorevinu pa ga jebi.
Juga je danas relevantna ko i Austrougarska.
A u Hrvatskoj stalno kenjaju o nekim Jugicima. A pravih Jugica koji bi stvarno obnovili Jugu ima u Hrvatskoj mozda par tisuca sa prosjekom godina oko 65.
Ali razumijem ja to, mora se stalno pizditi o Jugovini da se ne bi vidjela pravo sranje ... pardon, stanje u Lijepoj Nasoj.
JAdno je to kad sve neuspjehe moras pokrivati stalnim sranjarijama o Jugovini.
JAdno je to kad superiornost neovisne HR moras dokazivati lupetajuci gluposti i lazi o bivsoj drzavi.
Mislim, neovisne pod navodnicima.
Juga je danas relevantna ko i Austrougarska.
A u Hrvatskoj stalno kenjaju o nekim Jugicima. A pravih Jugica koji bi stvarno obnovili Jugu ima u Hrvatskoj mozda par tisuca sa prosjekom godina oko 65.
Ali razumijem ja to, mora se stalno pizditi o Jugovini da se ne bi vidjela pravo sranje ... pardon, stanje u Lijepoj Nasoj.
JAdno je to kad sve neuspjehe moras pokrivati stalnim sranjarijama o Jugovini.
JAdno je to kad superiornost neovisne HR moras dokazivati lupetajuci gluposti i lazi o bivsoj drzavi.
Mislim, neovisne pod navodnicima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
2015-09-24
Slikovito izražavanje.Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
MA jebo to sa jogurtom. Svi pricaju o Kolindi i jogurtu, a malo ko komentira onaj PRAVI BISER.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
daj ne seri više. samo pulska mljekara je proizvodila oko 20 vrsta jogurta. u Puli si nasuprot stare autobusne stanice imao veliki dućan gdje su prodavali samo mliječne proizvode na samo u ambalaži nego i rinfuzo kajmak, skutu, sireve sto delicija iz svih krajeva Jugoslavije i kruh naravno topli svježe donesen iz pekare. u sklopu dućana je bio i prostor gdje si te kupljene mliječne proizvode mogao odmah konzumirati. za uć unutra trebao si čekat red koliko je bila gužva.
A to je da smo morali vlastima prijaviti kolicinu kruha koju planiramo pozderati naredni tjedan.
Ovo je meni vrh vrhova.
2015-09-24
U stvari to je islo ovako:
Odem u komitet i kazem - planiram pojesti iduci tjedan 1 i pol kruh a onda bih molecivo i skruseno rekao - dodao bih jos i jedan sendvic sa sirom i mortadelom
A DRUG JOVO iz komiteta, Srbin dakako, kaze - ne, ne mere, ti kao Rvat meres pojest sam jedan ljeb a sendvic zaboravi. Kao Rvatu nije ti dozvoljeno. I nije kru' nego 'ljeb sunce ti kalajisano. E sad ces najebat za ovo.
A ja kazem skoro placuci - Druze Jovo a kako znas da sam Hrvat kad je meni zabranjeno tako se izjasnjavati jer stalno mi dva udbasa Srbina vise nad glavom i mlate me za svaku sitnicu kao i ostale poput mene (ne smijem reci sta sam), pa ti druze Jovo sam krsis pravila kad me nazivas Hrvatom a znas da je zabranjeno tako se nazivati.
Drug Jovo, Srbin iz komiteta kaze - nisam ja reko da si Hrvat nego si Rvat. I vidim ti sta si po tvojoj poganoj ustaskoj faci. A za ovu tvoju provokaciju ti sljeduju batine. Evo sad cu zvati Mitra, Stevu i Muju da te namlate (Mujo je musliman ali je potrckalo koje se uvlaci Srbima).
Ja kukam - nemoj druze Jovo molim te ...
Jovo - nema tu nemoj. Trebo si mislit sta smijes reci.
Odem u komitet i kazem - planiram pojesti iduci tjedan 1 i pol kruh a onda bih molecivo i skruseno rekao - dodao bih jos i jedan sendvic sa sirom i mortadelom
A DRUG JOVO iz komiteta, Srbin dakako, kaze - ne, ne mere, ti kao Rvat meres pojest sam jedan ljeb a sendvic zaboravi. Kao Rvatu nije ti dozvoljeno. I nije kru' nego 'ljeb sunce ti kalajisano. E sad ces najebat za ovo.
A ja kazem skoro placuci - Druze Jovo a kako znas da sam Hrvat kad je meni zabranjeno tako se izjasnjavati jer stalno mi dva udbasa Srbina vise nad glavom i mlate me za svaku sitnicu kao i ostale poput mene (ne smijem reci sta sam), pa ti druze Jovo sam krsis pravila kad me nazivas Hrvatom a znas da je zabranjeno tako se nazivati.
Drug Jovo, Srbin iz komiteta kaze - nisam ja reko da si Hrvat nego si Rvat. I vidim ti sta si po tvojoj poganoj ustaskoj faci. A za ovu tvoju provokaciju ti sljeduju batine. Evo sad cu zvati Mitra, Stevu i Muju da te namlate (Mujo je musliman ali je potrckalo koje se uvlaci Srbima).
Ja kukam - nemoj druze Jovo molim te ...
Jovo - nema tu nemoj. Trebo si mislit sta smijes reci.
2015-09-24
U pravu su oni svicarski novinari, nije Juga bila nikakav raj kao sto ga opisuje Sora, Juga je bila neka srednja zalost i nista posebno.Regoč wrote:Slikovito izražavanje.Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
Ali kad citam danas ta hrvatska palamudjenja o Jugoslaviji, mogu se samo dobro nasmijati. Kakve gluposti lupate to je nevjerojatno.
Ali danasnjim generacijama mozes pricati sta hoces.
2015-09-24
Oko ovoga se slažem s tobom, srjednja žalost, ne trjeba pretjerivati ni na jednu stranu, držimo se stvarnosti. Iako, moja stvarnost nije stvarnost Brune Bušića ili Stipe Šuvara, postoje razna gledišta pa se sa suprotne stane čine pretjerivanjima.Ringo10 wrote:U pravu su oni svicarski novinari, nije Juga bila nikakav raj kao sto ga opisuje Sora, Juga je bila neka srednja zalost i nista posebno.Regoč wrote:Slikovito izražavanje.Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
Ali kad citam danas ta hrvatska palamudjenja o Jugoslaviji, mogu se samo dobro nasmijati. Kakve gluposti lupate to je nevjerojatno.
Kme se smiješ? Njemu?epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:JUga jest bila smeće od države.
Samo zamislite da smo bili pod Austrijom 70 godina...
Danas o ovim glupostima ne bi pričali, jer ne bi bilo razloga za to.
Daj bilo pod kim, samo da nismo sami.
Ovo je užas.
:D
Ne kažu Hrvati "Niko neće s nama", zna se tko kuka što nema koga jahat.
Sora se ne računa, ona je itak peta kolona uvik bila. Jeba je gornji i donji vakuf, neka ide tamo ...
Jbg realno od 1988 juga nije ni postojala osim na papiru do 1991...kad je tito odapeo to je bio pocetak kraja juge...to je bio 'brak' u kojem nitko nikog poznavao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
Pa žena je frusrirana jer na Grobniku očito nij bilo jogurta. Valjda je Grobnik bio žešća vukojebina u to vrime. U Puli je bilo voćnog jogurta od "Puljanke" a ako si se zaletio do Italije bilo je još 100 vrsta jogurta pa ljudi ovdje nisu traumatizirani kao Kolinda i Marčelo
catabbath-
2015-08-22
legendo:-Dcatabbath wrote:Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
Pa žena je frusrirana jer na Grobniku očito nij bilo jogurta. Valjda je Grobnik bio žešća vukojebina u to vrime. U Puli je bilo voćnog jogurta od "Puljanke" a ako si se zaletio do Italije bilo je još 100 vrsta jogurta pa ljudi ovdje nisu traumatizirani kao Kolinda i Marčelo
2014-04-12
Malo se komentariše jer je očigledna laž i ne možeš je nikako spinovati. Ne možeš dokazivati da car nije go ako ovaj, to jest ova, okolo pred svima vrcka golim dupetom.Ringo10 wrote:MA jebo to sa jogurtom. Svi pricaju o Kolindi i jogurtu, a malo ko komentira onaj PRAVI BISER.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
daj ne seri više. samo pulska mljekara je proizvodila oko 20 vrsta jogurta. u Puli si nasuprot stare autobusne stanice imao veliki dućan gdje su prodavali samo mliječne proizvode na samo u ambalaži nego i rinfuzo kajmak, skutu, sireve sto delicija iz svih krajeva Jugoslavije i kruh naravno topli svježe donesen iz pekare. u sklopu dućana je bio i prostor gdje si te kupljene mliječne proizvode mogao odmah konzumirati. za uć unutra trebao si čekat red koliko je bila gužva.
A to je da smo morali vlastima prijaviti kolicinu kruha koju planiramo pozderati naredni tjedan.
Ovo je meni vrh vrhova.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dvadesetak godina poslije Hrvatska se udaje ponovo, zbog penzije (kako reče vesna pusić ) i uz poveći predbračni ugovor...vuksadinare wrote:Jbg realno od 1988 juga nije ni postojala osim na papiru do 1991...kad je tito odapeo to je bio pocetak kraja juge...to je bio 'brak' u kojem nitko nikog poznavao
lako se lipoj zeni udat uvik..nek'se ona gadna uda...rekli bi Dalmosi :-Dmutava baštarda wrote:vuksadinare wrote:Jbg realno od 1988 juga nije ni postojala osim na papiru do 1991...kad je tito odapeo to je bio pocetak kraja juge...to je bio 'brak' u kojem nitko nikog poznavao
Dvadesetak godina poslije Hrvatska se udaje ponovo, zbog penzije (kako reče vesna pusić ) i uz poveći predbračni ugovor...
Salu na stranu..crveni je isto nekad u pravu: ne mozemo sami :~
2014-04-12
Naručivala je kruh i to za tatinu gostionicu u selu unaprijed jer je živjela u pripizdini , da ljudi u dućanu znaju koliko ga naručiti tako da ne bacaju valjda. A toga ima i sada.
E sad druga stvar sto je ona htjela to prikazati kao komunističku diktaturu jer vlasti nisu dale Hrvatima da jedu kruha koliko hoce i pratili su koliko jedu :)
E sad druga stvar sto je ona htjela to prikazati kao komunističku diktaturu jer vlasti nisu dale Hrvatima da jedu kruha koliko hoce i pratili su koliko jedu :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Naručivala je kruh i to za tatinu gostionicu u selu unaprijed jer je živjela u pripizdini , da ljudi u dućanu znaju koliko ga naručiti tako da ne bacaju valjda. A toga ima i sada.
to je rekla da bi se osvetila Jugoslaviji jer je jugoslavenska porezna inspekcija kaznila njenog tatu jer je muljao sa privatnom mesnicom i prodajom mesa i prijavljivao poreznoj da nije prodao godišnje više od 10 kila mesa pa su mu jugo poreznici banuli na vrata i pitali ga di su pare. ti prijaviš da nisi prodao ni 10 kila mesa godišnje a imaš aute, traktore, kuću si proširio šalješ kćerci pare u Ameriku odakle ti pare druže? daj da vidimo porijeklo imovine.
Guest- Guest
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja velim da je Juga bila raj ?Ringo10 wrote:U pravu su oni svicarski novinari, nije Juga bila nikakav raj kao sto ga opisuje Sora, Juga je bila neka srednja zalost i nista posebno.Regoč wrote:Slikovito izražavanje.Ringo10 wrote:Jebo vas jogurt. I Kolindine gluparije.vuksadinare wrote:..ovo o juurtima koliko me sjecanje ne vara...tek pred kraj osamdesetih pojavilo se vise vrsta jogurta i vocnih naravno..ali tamo do 1986,1987 bile su samo dvije,tri vrste jogurta..dukat,karlovacka mljekara...i mislim iz srbijanske mljekare
Pa ja nisam vjernik .
Ne postoji ni raj ni pakao.
Ja velim da idioti u hrbatskpj nemaju drugig posla nego pljuju po Jugi .
Vi ste uglsvnom besposleni uhljebi, branitelji kpji nisu vidjeli fronte, pobjegulje itd ..
Kpji nemate drugih posla.
E sad
Jel kuzite uopce i vi i ona sisata
I debilko Marcel - koliko ste kontraproduktivni. ?
Naprosto. Velika je istina
Sto je vise kleveta i lazi
Tito nam je miliji i drazi
I juga ..
Sto je vise kleveta i lazi
Tito nam je miliji i drazi
I juga ..
epikur37 wrote:
Tamo sam pretrčao ne manje od 2000 km, pa ako ima nek me baci..
Sjebat ćeš koljena. Ti si već u godinama, polako.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Similar topics
» Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
» Zašto je HDZ smeće
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto je nogomet smeće?
» 'Legitimno je ne voljeti i rušiti Tuđmana, ali nije legitimno reći da je vaša domovina bila agresor'
Page 14 of 24