li je EU spremna: Ukidaju vize za građane Kosova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: li je EU spremna: Ukidaju vize za građane Kosova
Tako je..Shoshoni su cijenjeni jer su brutalni majstori u Bajushteli,ovdje u Svabiji su glavni od radne snage,ali su i kvalitetni majstori.Doli u prizemlju kutje gdje ja stanujem jedna je Siptarska obitelj,e sad,jel su bas Albanci ili Kosovari,ne bih znao..kaya wrote:Gdje, u Italiji?Serbinho-3 wrote:Ovde kada kazes Albanci, sve najgore.
Ne znam u kojoj to zemlji su cenjeni.
Mozda zbog kriminalnih organizacija, ja ti pricam o običnim ljudima.
Lik zeni napravio 4voro djece,,5 o na putu i to je to..Ne vidis ih,bas kako si opisala..samozatajni...
Guest- Guest
Točno.Serbinho-3 wrote:Kada kazes Bugarin u Italiji, prvo pomisle lopov.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha.pismejker wrote:Tako je..Shoshoni su cijenjeni jer su brutalni majstori u Bajushteli,ovdje u Svabiji su glavni od radne snage,ali su i kvalitetni majstori.Doli u prizemlju kutje gdje ja stanujem jedna je Siptarska obitelj,e sad,jel su bas Albanci ili Kosovari,ne bih znao..kaya wrote:Gdje, u Italiji?Serbinho-3 wrote:Ovde kada kazes Albanci, sve najgore.
Lik zeni napravio 4voro djece,,5 o na putu i to je to..Ne vidis ih,bas kako si opisala..samozatajni...
2015-08-15
U Italiji su oni na lošem glasu jer ih povezuju s albanskom mafijom, šverc komerc, prostitucija, droga, pljačke, organizirani kriminal i tako to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo ti jos jedan primjer , oni ne traže džamiju u Hrvatskoj, ja nemam pojma jel idu oni tamo uopće.
Dok ovi novokomponirani Bošnjaci traže, to vidis da se pokriva i šeta samo zato da te provocira , jos uvijek sramežljivo al naprosto osjetiš da imaju nešto protiv nas. Dok ne dobiju po picki doduše a dobiti ce cim bace prvu bombu .
Kod ovih prvih nema antagonizma . To je moj doživljaj.
Dok ovi novokomponirani Bošnjaci traže, to vidis da se pokriva i šeta samo zato da te provocira , jos uvijek sramežljivo al naprosto osjetiš da imaju nešto protiv nas. Dok ne dobiju po picki doduše a dobiti ce cim bace prvu bombu .
Kod ovih prvih nema antagonizma . To je moj doživljaj.
2015-08-15
Da, da, kužim. Pa odma mi je to palo na pamet.RayMabus wrote:U Italiji su oni na lošem glasu jer ih povezuju s albanskom mafijom, šverc komerc, prostitucija, droga, pljačke, organizirani kriminal i tako to
2015-08-15
Albanezikaya wrote:Da, da, kužim. Pa odma mi je to palo na pamet.RayMabus wrote:U Italiji su oni na lošem glasu jer ih povezuju s albanskom mafijom, šverc komerc, prostitucija, droga, pljačke, organizirani kriminal i tako to
2014-04-11
Kako rekoh,ne brkati..Albance i Kosovare..Jedni prema drugima su prilicno uzdrzani..
Kad se pita Albance jel nisu isto sto i Kosovari,kazu isto otprilike kao ljudi iz Hrvatske i oni Izbosne...
Kad se pita Albance jel nisu isto sto i Kosovari,kazu isto otprilike kao ljudi iz Hrvatske i oni Izbosne...
Guest- Guest
pismejker wrote:Tako je..Shoshoni su cijenjeni jer su brutalni majstori u Bajushteli,ovdje u Svabiji su glavni od radne snage,ali su i kvalitetni majstori.Doli u prizemlju kutje gdje ja stanujem jedna je Siptarska obitelj,e sad,jel su bas Albanci ili Kosovari,ne bih znao..kaya wrote:Gdje, u Italiji?Serbinho-3 wrote:Ovde kada kazes Albanci, sve najgore.
To ti je Kosovo, CG ili FYROM ekipa.
Albanci iz Albanije jedno ili dvoje dece i otvoreniji su, stupaju u kontakt.
Oni ove ne mirisu iz bivse Juge, jer kazu spremni su celu noc sa tobom da piju u tvojoj kuci a ujutro da te prijave policiji i znali su da im masu YU pasosima sa kojima su isli u Svicu a ovi dole teska sirotinja, zatvoreni.
Price o nekakvoj slozi su samo stereotip kod nas.
Poznajem ja neke ovde, tako da ...
Ovi dole iz Albanije su druga prica od ovih iz bivse Juge, koji su valjda Muslimani.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Albanci u Hrvatskoj su ti pola su katolici a pola muslimani samo kod njih religija nije dio nacionalnog indentiteta nego privatna stvar tj nepositovječuju se s time a i uostalom nedavno su podigli spomenik borcu protiv Turaka u Ulcinju pošto im je to nacionalni junak tako da ono
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Poruka iz Izraela za građane Kosova
» Albanija donosi novi zakon: Pasoš za sve koji dokažu albansko porijeklo, prilika i za građane Kosova
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Ukidaju se mirovine u HR
» Albanija donosi novi zakon: Pasoš za sve koji dokažu albansko porijeklo, prilika i za građane Kosova
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Ukidaju se mirovine u HR
Page 2 of 2