Španjolska Hrvatska 6:0
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Španjolska Hrvatska 6:0
catabbath wrote:Niš od stadiona.
Možda je najbolja lokacija na - Šestinama
njima je ok da hris. budu na jednoj a neki drugi na drugoj strani.
zato vam pokazivali Š. orla. ali, ne znaju oni za
U- udrugu sa šiptarima,
Ušma bracom najrodjenijom.
zato vam pokazivali Š. orla. ali, ne znaju oni za
U- udrugu sa šiptarima,
Ušma bracom najrodjenijom.
Guest- Guest
Ha ha ha idoota ahaha ha ha haSerbinho-3 wrote:RAMOSE, ŠTA TO RADIŠ BRE: Španski kapiten slavio sa ALBANSKIM dvoglavim orlom! I Hrvati zapanjeni! (VIDEO)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možda ali proučio sam ovu ligu i možda bolje biti u drugoj pa igrat manje zahtjevne prijateljske utakmicedzango wrote:Kako stvari stoje, vidimo se dogodine u B ligi.RayMabus wrote:Vi ste u C ligi, vama se svak smije
Igrajte s Litvom, Cg i Rumunjskom a jednog dana možda i porastete pa budete igrali u prvoj ligi no to neće biti tako uskoro
Inače ovo su ko neka prijateljska natjecanja po ligama tako da ono nisu kvalifikacije za Evropsko ili svjetsko prvenstvo
Ovo je dobro osmišljeno ali je prijateljske utakmice organizirane u takmičenje
BiH bi mogla u prvu ligu, jučer dobili Austriju
Last edited by RayMabus on 12/9/2018, 14:33; edited 1 time in total
2014-04-11
Pobrkao neke stvari.RayMabus wrote:Ha ha ha idoota ahaha ha ha haSerbinho-3 wrote:RAMOSE, ŠTA TO RADIŠ BRE: Španski kapiten slavio sa ALBANSKIM dvoglavim orlom! I Hrvati zapanjeni! (VIDEO)
A ova rasprodaja ugleda HR nogometa je sramotna. To da tekma nije bitna je sviranje kurcu. Ovo je bruka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa meni nije bitna, ja san sinoć gušta gledat kako nas Španjolci pune golovima
Ovo nam je dobro došlo da se malo prizemljimo
2014-04-11
nije zbog prizemljenja..to bi se mozda moglo reci da smo igrali u najjacem sastavu..ipak je skoro pola momcadi bilo novih..nego jednostavno daliceve greske plus greske vecinom novih igraca...ocito je da realno neki igraci nisu kvalitet za reprezentaciju bar za prvu momcad...napad nam nije ucinio gotovo nista u dvije utakmice...livaja ni santini kojei su najavljivani kao prave zamjene za manđukica,kalinica,kramarica...sto se ipak vidjelo da nisu pa mogao bi reci ni blizu...livaja se nije vidio protiv portugala a santini osim one prilike na pocetku sto ni slijepac ne bi promasio...u nastavku nista nije pokazao kao 'veliki potencijal'...a imaju i problem sto mahom statiraju ispred protivnickog sesnaesterca i nemaju obicaj vracati s epomoci veznom ili obrambenom redu...kao sto su svojevremeno cinili manđukic,olic,dado prso...RayMabus wrote:Pa meni nije bitna, ja san sinoć gušta gledat kako nas Španjolci pune golovima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..jednostavno naprijed nam je definitvo falio rebic pa i kramaric...koji bi vise napravili nego livaja i santini narocito rebic...
2015-09-08
Pa upravo zato je ovo dobro jer vidiš gdje i šta tribaš popravitivuksadinare wrote:nije zbog prizemljenja..to bi se mozda moglo reci da smo igrali u najjacem sastavu..ipak je skoro pola momcadi bilo novih..nego jednostavno daliceve greske plus greske vecinom novih igraca...ocito je da realno neki igraci nisu kvalitet za reprezentaciju bar za prvu momcad...napad nam nije ucinio gotovo nista u dvije utakmice...livaja ni santini kojei su najavljivani kao prave zamjene za manđukica,kalinica,kramarica...sto se ipak vidjelo da nisu pa mogao bi reci ni blizu...livaja se nije vidio protiv portugala a santini osim one prilike na pocetku sto ni slijepac ne bi promasio...u nastavku nista nije pokazao kao 'veliki potencijal'...a imaju i problem sto mahom statiraju ispred protivnickog sesnaesterca i nemaju obicaj vracati s epomoci veznom ili obrambenom redu...kao sto su svojevremeno cinili manđukic,olic,dado prso...RayMabus wrote:Pa meni nije bitna, ja san sinoć gušta gledat kako nas Španjolci pune golovima
Zato je to dobro
2014-04-11
jasno...a i dalic bi se mogao malo prizemljiti..i biti onaj trener sa sp...previse ej poceo zalaziti u neke sfere koje nisu trenerske...ponjelo ga..sto bi s ereklo narodski..jedan ozbiljni trener nikad ne bi rekao d aneko natjecanje ili utakmice nisu vazne..svaka utakmica ej vazna pa cak i ona prijatelsjka npr.sa litvom..a da ne govorim kad igras sa najjacim reprezentacijama....evo do dalica ja nisam cuo ni jednog bivseg trenera reprezentacije da ej pdocijenio neko natjecanje ili prijatelsjku utakmicu...RayMabus wrote:Pa upravo zato je ovo dobro jer vidiš gdje i šta tribaš popravitivuksadinare wrote:nije zbog prizemljenja..to bi se mozda moglo reci da smo igrali u najjacem sastavu..ipak je skoro pola momcadi bilo novih..nego jednostavno daliceve greske plus greske vecinom novih igraca...ocito je da realno neki igraci nisu kvalitet za reprezentaciju bar za prvu momcad...napad nam nije ucinio gotovo nista u dvije utakmice...livaja ni santini kojei su najavljivani kao prave zamjene za manđukica,kalinica,kramarica...sto se ipak vidjelo da nisu pa mogao bi reci ni blizu...livaja se nije vidio protiv portugala a santini osim one prilike na pocetku sto ni slijepac ne bi promasio...u nastavku nista nije pokazao kao 'veliki potencijal'...a imaju i problem sto mahom statiraju ispred protivnickog sesnaesterca i nemaju obicaj vracati s epomoci veznom ili obrambenom redu...kao sto su svojevremeno cinili manđukic,olic,dado prso...RayMabus wrote:Pa meni nije bitna, ja san sinoć gušta gledat kako nas Španjolci pune golovima
Zato je to dobro
2015-09-08
modric treba dodati loptu u for santniju u jednom ozbiljnom napadu ovaj se izmice kao da je zelio reci 'ne meni ne meni'...ne treba nam jos jedan kovacic kojeg moramo cekati pet godina...da preuzme odgovornost
2015-09-08
A čuj on je ipak u pravu kada kaže da je ovo drugorazredno natjecanje
Ovo je novo i eto mi smo na spektakularan način ovo otvorili prva povijesna utakmica i odma najveći poraz
Em najveći poraz en će se svaki put kad je ovo pamtit kako smo otvorili ovo natjecanje
No po meni to može samo bit poticaj za ubuduće da se bolje trude
Ovo je novo i eto mi smo na spektakularan način ovo otvorili prva povijesna utakmica i odma najveći poraz
Em najveći poraz en će se svaki put kad je ovo pamtit kako smo otvorili ovo natjecanje
No po meni to može samo bit poticaj za ubuduće da se bolje trude
2014-04-11
Dovoljno je da ti najaviš utakmicu i odmah idem na kladionicu da uloži na HR prima 5+.ljubo1212 wrote:kofein wrote:Ima neka korist od ove tekme, forumska srbadija i pripadajući domaći metilji se vesele.
morali bi pred svaku godišnjicu bljeska i oluje odigrat neku tekmu s nekim iz prve skupine
oni mogu igrati protiv ekipe kosova sastavljene od albanaca iz preševske doline, i onda neka ih rasture
toliko o igrama, sa sendvičima su zbrinuti
Last edited by dzango on 12/9/2018, 15:06; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Meni je ova liga Nacija ok, prije su bile prijateljske ali ono nema neku draž a sad ipak malo podignuto na razinu natjecanja i tako to
Doduše nema tu previše utakmica, svako četiri godine četiri ili šest utakmica
A eto malo razbribriga
Doduše nema tu previše utakmica, svako četiri godine četiri ili šest utakmica
A eto malo razbribriga
2014-04-11
Bih je jučer dobila Austriju i sad im je dovoljno da neizgube nijednu od iduće dvije utakmice i oni su za dvije godine u prvoj ligi i ako tamo kojim čudom budu prvi u skupini ulaze u četvrt finale
Ovo je dobro napravljeno jer ovdje čak i padobranci poput Bih uz malo sreće mogu doći do četvrt finala
Ovo je dobro napravljeno jer ovdje čak i padobranci poput Bih uz malo sreće mogu doći do četvrt finala
2014-04-11
Srbija i Crna Gora igraju u istoj skupini u C ligi i za sada su na tabeli prve svaka s po četiri boda
Samo jedan ide naprijed i ono ako Rumunji neprorade jedna od ovih dvoje je za dvije godine u drugoj ligi
Biti u drugoj ligi je bitno iz dva razloga
Igraš s boljim reprezentacijama nego u C ligi
Ako budeš prvi u skupini za dvije godine si u prvoj ligi i igraš za kup
Samo jedan ide naprijed i ono ako Rumunji neprorade jedna od ovih dvoje je za dvije godine u drugoj ligi
Biti u drugoj ligi je bitno iz dva razloga
Igraš s boljim reprezentacijama nego u C ligi
Ako budeš prvi u skupini za dvije godine si u prvoj ligi i igraš za kup
2014-04-11
Hrvatska ima broncu i srebro sa svjetskih prvenstava i sad mi nismo toliko motivirani za ovo, nas bi ovdje zadovoljio jedino da finale osvojimo
No to ne vrijedi za Bih jer njima je klupski uspjeh već ulazak u prvu ligu ovdje pošto nemaju uspjeha na evropskim i svjetskim prvenstvima
No to ne vrijedi za Bih jer njima je klupski uspjeh već ulazak u prvu ligu ovdje pošto nemaju uspjeha na evropskim i svjetskim prvenstvima
2014-04-11
I sta sad, to je kao opravdanje i objasnjenje za ovu sesticu.RayMabus wrote:Hrvatska ima broncu i srebro sa svjetskih prvenstava i sad mi nismo toliko motivirani za ovo, nas bi ovdje zadovoljio jedino da finale osvojimo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..dobro...nema kluba ilireprezentacije koje nisu dozivjeli poneki debakl i visoki poraz...bolje sad nego kasnije...slaba priprema pred utakmicu...dosta se moze staviti na teret i dalicu...koji nije bio na visokoj razini...ovu utakmicu...dobro...mozda ruzno zvuci kad sa tolikom razlikom popusi hrvatska nego recimo litva..jer je hrvatska viceprvak svijeta...ali sto s emoze..dođe i takav dan kao sto ej rekao prosinecki..
2015-09-08
Jbte šestica ,ja san gušta kako nas Španjolci pune
Ne drami Jbte, nije ovo evropsko ili svjetsko prvenstvo nit kvalifikacije za isto
Dramiš bezveze
Ne drami Jbte, nije ovo evropsko ili svjetsko prvenstvo nit kvalifikacije za isto
Dramiš bezveze
Last edited by RayMabus on 12/9/2018, 15:33; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska Španjolska
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 3 of 5