Španjolska Hrvatska 6:0
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Španjolska Hrvatska 6:0
Serbinho-3 wrote:Verovatno ste se smejali nama kad smo pukli 6:0 od Argentine
Naravno da jesmo, a posebno zbog toga što vam se to dogodilo na svjetskom prvenstvu. Nama se nešto slično nikada nije dogodilo i teško bi se moglo dogoditi, ali da jeste, bili bi opravdano izloženi podsmijehu kao što ste bili i vi nakon poraza od Argentine.
Guest- Guest
ne znam bas...igrati protiv spanjolske svakako je velika motivacija bila ona prijatelsjka ili utakmica lige nacija...ti ne mozes protiv spanjolaca isprobavati igrace...to mozes protiv litve i slabijih protivnika..protiv reprezentacija tipa spanjoske izlazis sa jakom postavom..jer je nasuprot tebe jaka momcad...ako je ista naucio a nadam se da je nakon 6-0 da si vise ne smije priustiti nesto takvo protiv jakih momcadi..isprobavaj igrace na prijateljskim protiv litve,malte,finskeSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:na zalost moram priznati da je sora tu dijelom u pravu..dalic prije utakmice nije trebao govoriti da mu liga nacija nije toliko vazna i tu je vec dijelom demotivirao momcad...svako natjecanje pa i prijateljske utakmice su vazne...mozes izgubiti ali nemoj izgubiti na nacinkako smo mi izgubili jucerSora wrote:To nije poraz
To je katastrofa
Di je sad muljator Dalic da pozove gospu i gospona
Pretjeruješ, jer liga nacija definitivno i nije posebno važna za nas, jer se nalazimo u procesu tranzicije od jedne momčadi koja je igrala na sp do neke nove koja će igrati na ep, a tu liga nacija nije presudna nego kvalifikacije za ep koje počinju od proljeća.
Liga nacija je poluslužbeno natjecanje koje treba zamijeniti prijateljske utakmice i k tome im dati neku natjecateljsku draž (pobjednici najjače skupine idu direktno na ep, ali to su samo 4 momčadi) koju nisu imale pa su se svima činile nepotrebnim.
Ukratko, Dalić je tu potpuno u pravu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel imaju ustaški kozojebi neki adekvatnu thompsonovu za onaj debakl od sinoć?
Guest- Guest
RAMOSE, ŠTA TO RADIŠ BRE: Španski kapiten slavio sa ALBANSKIM dvoglavim orlom! I Hrvati zapanjeni! (VIDEO)
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:
ne znam bas...igrati protiv spanjolske svakako je velika motivacija bila ona prijatelsjka ili utakmica lige nacija...ti ne mozes protiv spanjolaca isprobavati igrace...to mozes protiv litve i slabijih protivnika..protiv reprezentacija tipa spanjoske izlazis sa jakom postavom..jer je nasuprot tebe jaka momcad...ako je ista naucio a nadam se da je nakon 6-0 da si vise ne smije priustiti nesto takvo protiv jakih momcadi..isprobavaj igrace na prijateljskim protiv litve,malte,finske
Gle, Španjolci su imali sve moguće motive nakon neuspjeha na sp, a mi nismo realno imali niti jedan. Njima je doslovce sve išlo, a nama ništa pa nismo iskoristili niti stopostotne šanse za vodstvo na početku utakmice. Nakon toga smo se jednostavno raspali, posebno u srednjem redu i obrani. Kod prvog gola recimo je totalno zakazao Brozović koji nije ispratio svog igrača, a onda i Mitrović koji ga nije blokirao, a kod drugog Rakitić koji je uspavano reagirao na dodavanje Modrića, a onda je još loše blokirao Asensia. Kod trećeg je lopta prvo pogodila gredu, a onda Kalinića u leđa i to je jednostavno loša sreća.
I iz ovoga se može puno naučiti, jer sad bolje znamo na koga se možemo osloniti, a čije je vrijeme realno prošlo i siguran sam da će Dalić to znati iskoristiti.
Mislim da je već sad vrijeme da se polako aktiviraju neki igrači iz U-21 kao recimo Sosa, Brekalo, Vlašić, možda Benković uz Ćaletu-Cara koji je već bio na sp.
Guest- Guest
slazem se...problem je bila igra koja nas je krasila tijekom sp a toje svi naprijed nazad...jucer je realno prakticno bilo pet sest igraca u obrani kontra deset spanjolaca tehnicki potkovanih i brzih...velim zabrnjivaju me napadaci koji su se u dvije utakmice pokazali dosta jalovi...u prvoj utakmici livaju gotovo da nisi vidio...nije trazio lopte sto obicno cine napadaci a sto su cinili manđukic,kramaric,rebic...a santini je jucer fulao sansu koja se fula mozda jednom od tisucu...poslije ga nisam ni vidio..niti u fazi napada niti u obrani...zato sam rekao da su vise ono alibi napadaci ova dvojica...srecom imamo kramarica,rebica,perisic moze jos igrati..nadam se i dobrom izdanju pjace...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
ne znam bas...igrati protiv spanjolske svakako je velika motivacija bila ona prijatelsjka ili utakmica lige nacija...ti ne mozes protiv spanjolaca isprobavati igrace...to mozes protiv litve i slabijih protivnika..protiv reprezentacija tipa spanjoske izlazis sa jakom postavom..jer je nasuprot tebe jaka momcad...ako je ista naucio a nadam se da je nakon 6-0 da si vise ne smije priustiti nesto takvo protiv jakih momcadi..isprobavaj igrace na prijateljskim protiv litve,malte,finske
Gle, Španjolci su imali sve moguće motive nakon neuspjeha na sp, a mi nismo realno imali niti jedan. Njima je doslovce sve išlo, a nama ništa pa nismo iskoristili niti stopostotne šanse za vodstvo na početku utakmice. Nakon toga smo se jednostavno raspali, posebno u srednjem redu i obrani. Kod prvog gola recimo je totalno zakazao Brozović koji nije ispratio svog igrača, a onda i Mitrović koji ga nije blokirao, a kod drugog Rakitić koji je uspavano reagirao na dodavanje Modrića, a onda je još loše blokirao Asensia. Kod trećeg je lopta prvo pogodila gredu, a onda Kalinića u leđa i to je jednostavno loša sreća.
I iz ovoga se može puno naučiti, jer sad bolje znamo na koga se možemo osloniti, a čije je vrijeme realno prošlo i siguran sam da će Dalić to znati iskoristiti.
Mislim da je već sad vrijeme da se polako aktiviraju neki igrači iz U-21 kao recimo Sosa, Brekalo, Vlašić, možda Benković uz Ćaletu-Cara koji je već bio na sp.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima neka korist od ove tekme, forumska srbadija i pripadajući domaći metilji se vesele.
Porazi su gadna stvar, valja priznati.
@vuče - Pivarić, ne Plivarić
Porazi su gadna stvar, valja priznati.
@vuče - Pivarić, ne Plivarić
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
postoje tako neke velike fudbalske sramote poput: zvezdinog KES-a '91, grckog osvajanja eura '16-e, cergine lige sampiona '06, '09 i '11 i hrvatsko srebro '18...
Guest- Guest
kofein wrote:Ima neka korist od ove tekme, forumska srbadija i pripadajući domaći metilji se vesele.
morali bi pred svaku godišnjicu bljeska i oluje odigrat neku tekmu s nekim iz prve skupine
oni mogu igrati protiv ekipe kosova sastavljene od albanaca iz preševske doline, i onda neka ih rasture
toliko o igrama, sa sendvičima su zbrinuti
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:kofein wrote:Ima neka korist od ove tekme, forumska srbadija i pripadajući domaći metilji se vesele.
morali bi pred svaku godišnjicu bljeska i oluje odigrat neku tekmu s nekim iz prve skupine
oni mogu igrati protiv ekipe kosova sastavljene od albanaca iz preševske doline, i onda neka ih rasture
toliko o igrama, sa sendvičima su zbrinuti
3.000 za gospodina...
Guest- Guest
catabbath wrote:Niš od stadiona.
Bandić je imao dobar plan o rušenja stadiona u Maksimiru da bi se u tom elitnoj stambenoj četvrti oslobodio prostor za nove nekretnine uz izgradnju novog stadiona negdje na rubu grada. Taj će plan prije ili kasnije biti realiziran, jer je dobar, a ako nekome smeta sam naziv nacionalni stadion, ne mora ga tako zvati i problem riješen.
Guest- Guest
Sve medalje koje imate mijenjali bi za drugo mjesto na svijetu u nogometu, i ne samo vi. Stoga ne vidim svrhu ovoga naslađivanja.Serbia Strong wrote:gledam highlightse, moglo je komotno da bude 10,15-0...
Rezultat je bio katastrofalan to uopće nije upitno.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Sve medalje koje imate mijenjali bi za drugo mjesto na svijetu u nogometu, i ne samo vi. Stoga ne vidim svrhu ovoga naslađivanja.Serbia Strong wrote:gledam highlightse, moglo je komotno da bude 10,15-0...
prvo mesta ni u kom sportu ne bih menjao za drugo mesto u fudbalu. drugi se ne pamte...
Guest- Guest
dobro je to...sad ce englezi ici na laganini protiv nas, a nasi ce bit nabrijani...(nadam se)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:dobro je to...sad ce englezi ici na laganini protiv nas, a nasi ce bit nabrijani...(nadam se)
puca petarda u mreži najgoreg vicešampiona sveta u istoriji fudbala...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:newuser wrote:Sve medalje koje imate mijenjali bi za drugo mjesto na svijetu u nogometu, i ne samo vi. Stoga ne vidim svrhu ovoga naslađivanja.Serbia Strong wrote:gledam highlightse, moglo je komotno da bude 10,15-0...
prvo mesta ni u kom sportu ne bih menjao za drugo mesto u fudbalu. drugi se ne pamte...
pa ni oni na 36. mjestu u svijetu se ne pamte
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska Španjolska
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 2 of 5