Liga Nacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Liga Nacija
Zna i drzak je, idealan igrač...jasambrend wrote:Brekalo jebeno otkriće...
;)
Guest- Guest
Čestitke Englezima,zaslužena pobjeda,odlična utakmica ali idemo u napade umjesto da čuvamo rezultat
Španjolci kmečanje,nisu uzeli ni bod u Zagrebu i sad Englezi prvi za bod i idu u četvrtfinale A lige koje se igra na proljeće
Kmečaona u Madridu odzvanja
Malo razočaran jer smo imali pobjedu u rukama no ruku na srce Englezi puno bolji i čista zaslužena pobjeda
I bravo Kramarić ,baš ono utakmica neka skroz opičena ,uživa san
Španjolci kmečanje,nisu uzeli ni bod u Zagrebu i sad Englezi prvi za bod i idu u četvrtfinale A lige koje se igra na proljeće
Kmečaona u Madridu odzvanja
Malo razočaran jer smo imali pobjedu u rukama no ruku na srce Englezi puno bolji i čista zaslužena pobjeda
I bravo Kramarić ,baš ono utakmica neka skroz opičena ,uživa san
RayMabus- Posts : 184186
2014-04-11
mi ne možemo igrat obranu jer imamo najgoru obranu europe. svaki prekid je pola gola. jedino nam argentina nije zabila jer je hvala bogu messi sve zaštopao. danas je problem bila veza gdje modrić nije imao kome dodat te perišić i rebić nula u napadu. nebitan poraz nebitnog natjecanja ali šteta šta ga nismo opet zabili englezima. pozitivno je šta će cigani i ramos sad kmečat
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Forumske . Sva sreća da je protiv španjolaca "najsporiji na svijetu" izašao, jer ni njih ne bi pobijedili.fridrih_niche wrote:End wrote:no raketa no fun
Zeko-
2015-08-26
Odjednom sasvim nebitno natjecanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa gotovo je za ovu sezonu za Hrvatsku i sve ostale koji nisu prvi u skupini a iduća Liga nacija je za dvije godinePABLO ESCOBAR wrote:Odjednom sasvim nebitno natjecanje
Haris Seferović zabija tri gola Beligiji , Švicarska s 5:2 prva u skupini
Još ostalo vidit Srbija Litvanija i oće li Srbija iz C lige u B ligu
2014-04-11
Nije Southgate propustio navaliti i Luku Modrića nakon susreta u Londonu.
- Protiv njega je u pojedinim trenucima bilo nemoguće igrati. Nevjerojatan je način na koji se izvlači iz teških situacija. Jako ga respektiram jer je zaista riječ o velikom igraču i sjajnoj osobi. Luka je najbolji mogući ambasador nogometa.
- Protiv njega je u pojedinim trenucima bilo nemoguće igrati. Nevjerojatan je način na koji se izvlači iz teških situacija. Jako ga respektiram jer je zaista riječ o velikom igraču i sjajnoj osobi. Luka je najbolji mogući ambasador nogometa.
sat2-
2015-09-28
malo je falilo.... barem bih prosla u prvu ligu tako da ce biti zanimljivo pratiti i dalje ...druga liga isto zanimljiva sa njemackom hrvatskom srbijom ...u biti takmicenje je opravdalo ocekivanja puno bolja zamjena za prijateljske utakmice.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Nizozemska u zadnjim minutama dala dva gola i izjednačila sa Njemačkom
Nizozemci prvi a Francuzi drugi sad , Hrvatska sad nositelj u ždrijebu kvalifikacija za Euro
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2043755
Makedonija prva u skupini i ide u ligu C i natječe se s drugim nositeljima u D ligi za direktno učešće na Euru pa ako uspiju to će im biti prvo kao reprezentaciji
Nizozemci prvi a Francuzi drugi sad , Hrvatska sad nositelj u ždrijebu kvalifikacija za Euro
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2043755
Makedonija prva u skupini i ide u ligu C i natječe se s drugim nositeljima u D ligi za direktno učešće na Euru pa ako uspiju to će im biti prvo kao reprezentaciji
2014-04-11
Nizozemska u <3
Kako mi je drago da se ta velika navija vraća medju elitu...
;)
Kako mi je drago da se ta velika navija vraća medju elitu...
;)
Guest- Guest
sve na konto de ligta i de jonga koje barca uzima za 130 mil
End- Posts : 21177
2015-08-25
Cg ostaje u ligi C a Cipar ide u D ligu
http://www.vijesti.me/sport/uzivo-crna-gora-rumunija-01-jankovic-promasio-penal-1013299
Srbija ide u B ligu ,Kosovo ide iz D lige u C ligu
http://www.vijesti.me/sport/uzivo-crna-gora-rumunija-01-jankovic-promasio-penal-1013299
Srbija ide u B ligu ,Kosovo ide iz D lige u C ligu
2014-04-11
Joe SimunicSerbia Strong wrote:Dajte nam te hrvate i njihove gospodare klošare...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nakon Jugovica nsjveci srpski igrac koji je to titulu zasluzio igrajuci za najveci svjetski klub FC JUVENTUS TURINSerbia Strong wrote:Batica mirković
2015-09-13
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Liga nacija 2020/21
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?