Liga Nacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Liga Nacija
igrac sa velikim potencijalom ...mozda i prestigne zlatana...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:Ako maknemo sa strane jednu grešku, odigrao je sasvim dobro na poziciji koja nije njegova i koju uopće ne igra, niti sam ja vidio da je ikad igrao.Serbia Strong wrote:Znači sada je dalić kriv što je pašalić odigrao loše?
Nego, naravno da izbornik nije kriv. Kao ni u ovom slučaju:
A šta ti misliš? Dati Krstajiću ovakvu ekipu je kao da daš klošperwu da vozi ferrari. Čovek igrao bez bekova sa ljajićem na zadnjem veznom, već kada su objavili prvih 11 sam video koja se katastrofa sprema
Drugo je kada kompletna ekipa odigra katasttofalno, a drugo je kada jedan igrač odigra loše...
Drugo je = drugo je.
Daj se odlogiraj...
Guest- Guest
Odjednom je liga nacija u rangu SP-a, isto kao što je International Champions Cup bio u rangu LP kad je uzeo gaynajted..
niška i mostarska gluperda ruše sve barijere glupoće...
niška i mostarska gluperda ruše sve barijere glupoće...
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
De Ligt: Cristiano me na tekmi nagovarao da prijeđem u Juve!
'Na prvu sam bio šokiran pitanjem, zato se u TV prijenosu vidjelo da se smijem, nisam vjerovao što čujem. Ne, nisam odlučio, sad slijedi odmor, a onda odluka', rekao je de Ligt
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/de-ligt-cristiano-me-na-tekmi-nagovarao-da-prije-em-u-juve-633800 - 24sata.hr
'Na prvu sam bio šokiran pitanjem, zato se u TV prijenosu vidjelo da se smijem, nisam vjerovao što čujem. Ne, nisam odlučio, sad slijedi odmor, a onda odluka', rekao je de Ligt
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/de-ligt-cristiano-me-na-tekmi-nagovarao-da-prije-em-u-juve-633800 - 24sata.hr
Andreas Goldberger wrote:
A šta ti misliš? Dati Krstajiću ovakvu ekipu je kao da daš klošperwu da vozi ferrari.[b][i]
pase mi uz ten
Guest- Guest
hahaha joj niče niče, ko te ne znafridrih_niche wrote:Jel ovo Intertoto kup za reprezentacije?
:D
fridrih_niche wrote:kingkong7 wrote:ko ga ne zna, posudio bi mu 100kn
muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:kingkong7 wrote:ko ga ne zna, posudio bi mu 100kn
Guest- Guest
Napokon je dočekao! Messi je uzeo prvi trofej s Argentinom
Lionel Messi je kao kapetan je vodio Argentinu do pobjede nad Nikaragvom, a iako je ta utakmica bila prijateljska, pobjedniku je na kraju uručen trofej. Argentini se piše da je osvojila Copa San Juan
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/napokon-je-docekao-messi-je-uzeo-prvi-trofej-s-argentinom-633991 - 24sata.hr
Lionel Messi je kao kapetan je vodio Argentinu do pobjede nad Nikaragvom, a iako je ta utakmica bila prijateljska, pobjedniku je na kraju uručen trofej. Argentini se piše da je osvojila Copa San Juan
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/napokon-je-docekao-messi-je-uzeo-prvi-trofej-s-argentinom-633991 - 24sata.hr
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa koje sprdanje sa grbavim hobitom
i tvoj pederko je uzeo trofej prijateljskih utakmica pederčiću preglupi
2015-08-25
pederko niti nije htio igrati ovaj turnir, naravno do trenutka kad nisu prošli skupinu debilu..
pola godine nije nastupao za repku i sad je došao na finale lige nacija da pobere slavu u najnebitnijem natjecanju na svijetu, da bude bitan.
koja sprdnja od reprezentacije, mali pederski diktator vodi to kako njemu paše
pola godine nije nastupao za repku i sad je došao na finale lige nacija da pobere slavu u najnebitnijem natjecanju na svijetu, da bude bitan.
koja sprdnja od reprezentacije, mali pederski diktator vodi to kako njemu paše
2015-08-25
protiv smiješne srbije i ukrajine čmrljica, al dobro barem su mu stavili luxemburg i litvu u grupu, gdje ćeš bolje nego da se dokažeš protiv takvih megamomčadi.
2015-08-25
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Liga nacija 2020/21
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?