Liga Nacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Liga Nacija
ma koji kramarić, pašalić je kriv, šta mu ima dodavat takvu savršenu loptu 1 na 1..
End- Posts : 21177
2015-08-25
vidim ono lopovsko zatonsko govno još je u repki, još malo bi krao prije penzije izgleda nije mu dosta..
2015-08-25
Forumski zagorski glupane, Luka je danas opet napisao doktorsku dizertaciju, uvjerljivo najbolji čovjek na terenu. Oba smo gola zabili nakon njegovih lopti, a još je imao nekoliko dodavanja nakon kojih su Perišić i Kramarić ulazili u čisti zicer. Bez Luke mi gol ne bi zabili da se igra 3 dana.
Zeko-
2015-08-26
prije bi bilo 5-0 da nije igrala ta lopovska crkotina, ovako na jedvite jade uz skinute gaće jedva dočekali kraj i pobjedu.. pašalić barem dođe na utakmicu 1 zajebe i 1 namjesti, ovaj lopov nevidljiv
2015-08-25
Kako sve to puno bolje izgleda kad u ekipi nemaš najsporijeg na svijetu kojeg Blessi tjera čak i iz Barcelone. Kovačić, kojemu "raketa na žgančani pogon" uzima mjesto u ekipi, za njega je svemirski brod.
Zeko-
2015-08-26
Messi DIOS!End wrote:Messi being Messi against the mighty Nicaragua pic.twitter.com/QXqV7madbr
— J. Velazquez (@JuanDirection58) 8. lipnja 2019.
najveći svih vremena i dalje dominira..
<3
Guest- Guest
Pasalic i Vlašić - udarni tandem veznjaka koji Hrvatska može ponudit!End wrote:ma koji kramarić, pašalić je kriv, šta mu ima dodavat takvu savršenu loptu 1 na 1..
<3
Guest- Guest
jebiga, pašalićeve dvije asistencije, jedan gol.End wrote:ma koji kramarić, pašalić je kriv, šta mu ima dodavat takvu savršenu loptu 1 na 1.. :rasta:
sitting_bull-
2015-09-28
pašalić nije ni za reprezentaciju Dalmacije, vlašić je na najboljem putu da postane igračina.fridrih_niche wrote:Pasalic i Vlašić - udarni tandem veznjaka koji Hrvatska može ponudit!End wrote:ma koji kramarić, pašalić je kriv, šta mu ima dodavat takvu savršenu loptu 1 na 1.. :rasta:
<3
sitting_bull-
2015-09-28
Ako ode iz Rusije, u ruskoj ligi nitko nije postao igračina.sitting_bull wrote:pašalić nije ni za reprezentaciju Dalmacije, vlašić je na najboljem putu da postane igračina.fridrih_niche wrote:Pasalic i Vlašić - udarni tandem veznjaka koji Hrvatska može ponudit!End wrote:ma koji kramarić, pašalić je kriv, šta mu ima dodavat takvu savršenu loptu 1 na 1..
<3
Zeko-
2015-08-26
Čim sam vidio samo jednog hajdukovca u prvoj postavi, odmah sam znao da će biti teško mučenje.
A bez njega ne bi ni gola zabili.
Opet sve oslanjanje na individualnu kvalitetu pojedinca (opet Perišić). Sve u svemu, nije dobro...
A bez njega ne bi ni gola zabili.
Opet sve oslanjanje na individualnu kvalitetu pojedinca (opet Perišić). Sve u svemu, nije dobro...
Guest- Guest
Forumski idiot briljira. Dobro, sad više u reprezentaciji nema nijednog igrača iz hajdučića šrd i odmah to nečemu liči. Čim je ušao onaj jedan poluigrač, odmah nam je napakirao da smo gol primili. Do sad su bar golmana uvijek imali, sad više ni to nemaju. I šta će im onda reprezentacija u Splitu kad ne mogu nijednog svog gledati.
Zeko-
2015-08-26
Dalić: Bilo je teško ovo gledati
Prodavač magle malo progledao.
Nekima nije mjesto u prvoj postavi, to je jasno. Kao što je jasno da momčad trebaš osvježiti s novim imenima. Ali ne na način da uvodiš igrača na poziciju koju uopće ne igra niti može igrati, kao što si to danas napravio s Pašalićem.
Guest- Guest
Kako si ti glup, nevjerojatnoEnd wrote:prije bi bilo 5-0 da nije igrala ta lopovska crkotina, ovako na jedvite jade uz skinute gaće jedva dočekali kraj i pobjedu.. pašalić barem dođe na utakmicu 1 zajebe i 1 namjesti, ovaj lopov nevidljiv
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Kak god je zajebo za gol, nemam zamjere Pašaliću. Slažem se za Vlašića, mora postat igračina.Andreas Goldberger wrote:Dalić: Bilo je teško ovo gledati
Nekima nije mjesto u prvoj postavi, to je jasno. Kao što je jasno da momčad trebaš osvježiti s novim imenima. Ali ne na način da uvodiš igrača na poziciju koju uopće ne igra niti može igrati, kao što si to danas napravio s Pašalićem.
Aj daj ti napravi postavu od trenutno dostupnih igrača.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Nisam ja Vlašića ni spomenuo, on je i ozljeđen (iako i kad nije bio ozljeđen, nije bio standardni igrač što je ove sezone zaslužio)river_jude wrote:Kak god je zajebo za gol, nemam zamjere Pašaliću. Slažem se za Vlašića, mora postat igračina.Andreas Goldberger wrote:Dalić: Bilo je teško ovo gledati
Aj daj ti napravi postavu od trenutno dostupnih igrača.
Ovo o hajdukovcima ti je malo ironično jer tako to neki redovito tako gledaju. Pašalića će se razapeti jer je hajdukovac i podržava projekt narodnog kluba, pa zbog toga ga napadaju i domaći zagaduri, jedva čekaju neku njegovu grešku. Jučer ga je uveo na skroz krivu poziciju.
I nisam ja tu da pravim postavu, to je posao izbornika. No neke stvari nemaju nikakve logike. Primjerice da je u reprezentaciji napadač koji je zabio manje od 10 golova u HNL-u, a nema napadača koji je zabio 16 golova u belgijskog prvoj ligi koja je zasigurno kvalitetnija i bolja od HNL-a. Mi jučer igramo s jednim napadačem protiv Walesa doma, a taj jedan napadač je Kramarić koji ima fenomenalnu sezonu iza sebe ali na skroz drugačijoj poziciji (većinu utakmica je za svoj klub je odigrao kao ofenzivni veznjak). To je po meni trebalo iskoristiti, a u napad staviti igrača koji je igrao napadača i koji je trpao. Siguran sam da se tada protiv Walesa doma sve ne bi svelo na individualne pokušaje i kvalitetu Perišića.
Guest- Guest
bome u pravu si...river_jude wrote:Kako sam glup, nevjerojatno
2015-08-25
Ako maknemo sa strane jednu grešku, odigrao je sasvim dobro na poziciji koja nije njegova i koju uopće ne igra, niti sam ja vidio da je ikad igrao.Serbia Strong wrote:Znači sada je dalić kriv što je pašalić odigrao loše?
Nego, naravno da izbornik nije kriv. Kao ni u ovom slučaju:
A šta ti misliš? Dati Krstajiću ovakvu ekipu je kao da daš klošperwu da vozi ferrari. Čovek igrao bez bekova sa ljajićem na zadnjem veznom, već kada su objavili prvih 11 sam video koja se katastrofa sprema
Guest- Guest
Nije Dalic...Serbia Strong wrote:Znači sada je dalić kriv što je pašalić odigrao loše?
Kriva je kiša i sunčanija strana terena...
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Liga nacija 2020/21
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» Kraj država Nacija?!?
» Nacija pred kolapsom