ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuferče: - Za njih je Milošević nobelovac. :D

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Kuferče: - Za njih je Milošević nobelovac. :D  - Page 2 Empty Re: Kuferče: - Za njih je Milošević nobelovac. :D

Post by vuksadinare 11/9/2018, 14:04

Šešelj:'Trazio sam predsednika Milosevica da mi posalje oko dvesta pusaka u Slavoniju i Srem.Tamo su vec bili moji dobrovoljci a to vreme je bilo ono vreme kad su tuđmanovi mupovci napali Borovo selo.Preko Frenkija Simatovica mi je ne poslao dvesta pusaka vec duplo vise jos smo dobili lake minobacace sa oko petsto mina a to je sve bilo iz rezervi policije Srbije.Ja nazovem Milosevica da mu zahvalim da nije trebao toliko da salje a on meni 'Ne brini Vojo bolje da imas visak nego manjak'.To vam je bio Slobodan Milosevic kojeg su neki prodali za parce vlasti'.

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Kuferče: - Za njih je Milošević nobelovac. :D  - Page 2 Empty Re: Kuferče: - Za njih je Milošević nobelovac. :D

Post by Šandor Winnetou 11/9/2018, 16:24

Serbia Strong wrote:
Eroo wrote:Očigledno su Kosovo definitivno predali Šiptarima, a za to će uslijediti kazna srpskog naroda.
Toga su AV, klempavi i kuferče itekako  svjesni. Kad jednom zajašiš lava nema silaska...
Samo pratite šta će im donijeti vrijeme. Bandere na Terazijama je njihova sudbina.

iz tvojih usta u božije uši...
Pa to se vidi iz aviona, u srbiji će poteći krv u potocima to je sasvim sigurno. suljo još uvijek kanalizira sve frustracije i probleme prema RH a vi to pušite (pogledaj đanga na primjer a o pizdonu da ne govorimo). Onog trenutka kad vi skužite da vas jebe ko male majmune kanaliziranjem bijesa prema RH ( pojasniću; dakle suljo ide na kosovo i predaje ga šipcima ali muljatorskim potezom balansira bijes sa sebe na Hrvate navodeći čistu laž o Kninu koju vi naravno popasete i sjurite se ne Hrvatske portale i branite idiota koji vas je zavadio sa svima umjesto da jasno vidite kako vas vuče za nos takvom idiotskom politikom i jebete mu mater u startu) i kad to dosegne kritičnu masu srbi će se poklati međusobno ko dobar dan a pizdon i slični vjerojatno nikada više zore neće vidjeti. To je vaša sudbina a iskreno da kažem niste bolje ni zaslužili

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sora 11/9/2018, 16:42

Pa naravno da trazi opravdanja sva moguca 
Nakn sto je godinama tvrdio da je Kosovo Srbija 
Ne znam kaj se cudite ko pura dreku tom tipu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/9/2018, 16:47

Sora wrote:Pa naravno da trazi opravdanja sva moguca 
Nakn sto je godinama tvrdio da je Kosovo Srbija 
Ne znam kaj se cudite ko pura dreku tom tipu
Ma bona soraja lako nama za svetosavski ološ, problem je što sa tobom napraviti kad kucne čas, ono daiđa i amiđa i babo su istaknuti bojovnici NDH pa ne možemo tek tako sa tobom u peć scratch

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sora 11/9/2018, 16:49

A jrbi se 
Sta si opsjednut s tim vucicem 
Pa dobro je rekla Kolinda da se pretjeruje s reakcijama 
Bas je to tocno iteksko

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Eroo 11/9/2018, 18:56

Serbia Strong wrote:
vuksadinare wrote:sloba je mnogo htio ali ej imao slabu ekipu...u tzv.srao krajini skup debila martic-babic...u srpskoj je imao solidnu ekipu ali gotovo odmetnutu..na kosovu ej imao citaj po srao.krajina..crna gora sa kretinjom bulatovicem na celu..normalno da je morao skoncati kao pusionicar

naprotiv, slobina ekipa je, ako poredimo sa današnjom naprednjačkom ekipom na vlasti, creme de la creme. sve stručnjak do stručnjaka. slobin problem je bio što nije imao tačno zacrtan cilj svoj politike, otvoren lopovluk, cvetanje kriminala i šverca, gubitak pravne sigurnosti i najgore to što je mislio da ima ravnopravan odnos sa međunarodnom zajednicom.

Naoružavao je kriminalce najgore vrste i slao u HR, BiH i Kosovo...uglavnom su pljačkali  i činili zločine nad civilima.
Sve je to vidio svijet,  uživo snimljeno. AV je bio dio iste ekipe. Slobine, mislim.
Lako za to što je izgubio 4 rata, ali je unesrećio i svoj narod i on to dobro zna. Boli to.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics