Grabar-Kitarović: Neće mi Jupiter Bem nametati teme u Hrvatskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Grabar-Kitarović: Neće mi Jupiter Bem nametati teme u Hrvatskoj
Treba se s njima baviti. Humora nikad previše.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
crvenkasti wrote:Gnječ wrote: ponaša se ko Luj XIV. država to sam ja ....L'état c'est moi!
To nije rekao Luj XIV, nego Marija Antoaneta.
I nije rekla to, nego "neka jedu kolače".
Hmmm
Crveni jel tO provjera znanja
sta ste vi za nasdzango wrote:Oće, oće
ne umisljajte
immortal-
2014-04-16
tre wrote:Kad gledaš koja je razlika između pizona i đanga? Apsolutno nikakva osim na unutarnjem planu smrdije, što se tiče velikosrpskih govana tu pušu u indentični rog ko jedankic wrote:tre wrote:Tako je SNSovac, vidim i ti si krenio redovno po porcije sendvičadzango wrote:Oće, oće
a bome..
immortal-
2014-04-16
jupiter se sastao s njom ne s Hrvatskom , na Hrvatskom tluGnječ wrote:Eroo wrote:
- Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Grabar-Kitarović: Neće mi Jupiter Bem nametati teme u Hrvatskoj
10. 09. 2018. prije 8 sati
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je kako neće dopustiti da joj srbijanski predsjednik Aleksandar Jupiter Bem nameće teme u Hrvatskoj.
Neću se spustiti na tu razinu da komentiram njegove govore, kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon susreta s austrijskim predsjednikom dr. Alexanderom Van der Bellenom osvrćući se na Vučićev govor na Kosovu u kojem je, među ostalim, rekao da u Kninu nikada nije bilo šahovnice te da je Slobodan Milošević bio dobar lider.
Nismo razgovarali o Vučićevom govoru. Ne vidim zašto bi on bio relevantan za Hrvatsku, zašto bi Jupiter Bem trebao nametati teme za Hrvatsku. Mi imamo svoja pitanja. Bavimo se Hrvatskom i putem u prosperitet. Želim stabilnost srpske zajednice u Hrvatskoj i hrvatske u Srbiji i neću dopustiti da mi Jupiter Bem nameće teme kojima ću se baviti, izjavila je, među ostalim, predsjednica Republike Hrvatske.
Posjet Vučića Kosovu očekivano je jučer izazvao velike napetosti, cestovnu blokadu i zabranu dolaska u selo Banje, ali i njegovo priznanje da je Srbija platila veliku cijenu zbog pogrešne politike Slobodana Miloševića te da u ovome trenutku nema rješenje za Kosovo.
pazi ovu sakatu kurbetinu što priča: neće MI. umjesto neće NAM.
JA sam država. ponaša se ko Luj XIV. država to sam ja ....L'état c'est moi!
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» Grabar Kitarović: U Hrvatskoj fašizma nema, ali zato u Srbiji...
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Grabar Kitarović: U Hrvatskoj fašizma nema, ali zato u Srbiji...
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Page 2 of 2