IL SU GLUPI, IL SU GLUVI!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: IL SU GLUPI, IL SU GLUVI!
tupsone..zaboravi d ace drugi pristati na to da musliju glumi 'tatu' ovdje...pizzon wrote:nece vas napasivuksadinare wrote:...sto ce nas napasti ameri,eu zbog vucica i srbije...evo ce da nas oma'r izbace iz eu i natopizzon wrote:to nije problem
problem ne vidis ali osecas. to je neprijatnije.
samo vas nece registrovati u smislu uzaludne kenjaze o tome da vam on ne odgovara. budite srbi pa da biramo zajedno pred. srbije- hahaha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto kaze eu o vucicevom govoru..malo da podsjetim tupsona pizzona
http://www.vijesti.ba/clanak/419809/eu-o-vucicevom-govoru-o-milosevicu-te-politike-su-dovele-do-patnje-u-regionu
..bice i brisel krivo protumacio govor vucica ili njegove misli..
http://www.vijesti.ba/clanak/419809/eu-o-vucicevom-govoru-o-milosevicu-te-politike-su-dovele-do-patnje-u-regionu
..bice i brisel krivo protumacio govor vucica ili njegove misli..
2015-09-08
nista eu nije komentarisla vucica.
osim da su ponovili da je slobina politika bila pogresna. to je i Suljo reko. slobine dobre namere bile su pogresne.
osim da su ponovili da je slobina politika bila pogresna. to je i Suljo reko. slobine dobre namere bile su pogresne.
Guest- Guest
..heh...suljo ej rekao da je slobo bio odlican drzavnik ali nije uspio..sto nije uspio?..stvoriti veliku srbiju..i to mu s ezamjera...pizzon wrote:nista eu nije komentarisla vucica.
2015-09-08
Je je, poznato je da suljo ne laže kao i svi srbipizzon wrote:postoji snimak govoravuksadinare wrote:'Ja sam to rekao ali tako u stvari nisam mislio a glupi i gluvi novinari ne znaju procitati moje misli a to je vaznije nego sta sam nesto rekao'...to bi otprilike bio odgovor vucica...trebaju u stvari svi citati njegove misli
ne kenjaj
ako nije zasmetalo usa i eu, vi ne postojite.
ALEKSANDRA VUČIĆA IŽIVCIRALA PITANJA NOVINARA O GOVORU U GLINI: ‘Izmislili ste dio o Velikoj Srbiji! Želite me osobno poniziti’
Mene optužiše da sam srbin kad ono stane ustaša ispade iz svegapizzon wrote:aha
evo ustase " srbina "
tu je, ko i uvek, u prvim redovima.
To je u redu, ipak su vam oni spasili guzicu 95tepizzon wrote:vuksadinare wrote:hm da...pizzon wrote:U tome i jeste problemvuksadinare wrote:sto ti imam dati..u svim je medijima 'regopna'..dakle mozda se meze zabunit jedan mediji ali ne i svipizzon wrote:daj to sto pises
daj citat
kenjate a nemate citat
ili cepate recenice ko za
" slobu "
vazno da su ameri i eu
mirni, bez neg. komentara, a vas, tradicionalno, ko yebe.
imacete problem
zelimo bolje odnose
sa amerima.
Pogledao sinoć, jebote ko bi rekao da tamo ima pametnih srbakofein wrote:pizzon wrote:to nije problem
problem ne vidis ali osecas. to je neprijatnije.
Evo Ustaše Vladike Atanasija
Jel to ovaj Japan ili neki drugi?pizzon wrote:japan i srbija su jedineomni wrote:Aha znaci nista od izvinjenja, ma dobro ipak se to moze rijesiti izvinut cete se amerima sto su vas bombardirali, moze i tako.pizzon wrote:sinoc bila vr. dobra tv em. o potrebi poboljsanja odnosa sa amerima.kao i greskama slobine politike, vezano za sva tadasnja desavanja.
2 zemlje koje su dobile izraz zaljenja zbog bomb i nevinih zrtvi.
niko vise
...
Veleposlanik Japana je Vukovaru predao i kamen koji je ostao neoštećen nakon nuklearne katastrofe u Hirošimi, te opeku srušene katedrale iz Nagasakija, koji će biti ugrađeni u temelje budućeg Centra za mir i toleranciju koji će se graditi u Vukovaru. O povezanosti Vukovara sa nekim gradovima u Japanu govori i činjenica da u Nagasakiu svake godine na dan kada se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, 18. studenoga, održavaju svete mise zadušnice u spomen na sve vukovarske žrtve.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/uspostavljeni-temelji-buduce-suradnje-japana-i-vukovara-530884 - www.vecernji.hr
Naravno, zašto bi budaletinu komentirali, dovoljno je što mu se smijupizzon wrote:nista eu nije komentarisla vucica.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3