Papa:Moramo se odreći štovanja novca ili ćemo propasti
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Papa:Moramo se odreći štovanja novca ili ćemo propasti
Neznam ni zašto wam owo goworim. Owo was nebi trebalo zanimati. Prwo naučite izlazit iz tijela. Bolje mali korak al da je waš.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Doduše tek sam sad skužio da je to akasih rekord. ZNao sam i prije šta je ( lanac memorija ) al nisam poweza teoriju sa praksom. To je ta stwar u osnowi.RayMabus wrote:LIght šou. Widio sam to. Jarke boje. OKreće se. Žiwo. KO diskoteka.
U biti sam tek sad skužija da sam ja to weč widija. Nepowežem uwijek ono šta znam sa teorijom. Kasno palim.
A ja to tako ni ne zowem nego lanać memorija pa mi je bilo na kraj pameti da je to al sad kad sam pročita Iwanow opis onda sam skužija šta je to u praksi.
2014-04-11
Zanimljiwa stwar. Sjetlućawa , puna žiwih boja koje se rotiraju. Doduše realno kad si inkarniran pa izađeš iz tijela ti si samo onaj inkarnirani dio. U biti si odwojen od sječanja iz prošlih žiwota jer se tu pohranjuju. Skužio sam tada o čemu je riječ al sam produžio dalje. NIje mi to bilo toliko zanimljiwo.
2014-04-11
Na astralu ljudi obično daju oblik nečemu. Kod Iwana su to lawowi , wolowi i orlowi itd itd itd. Ono ljudski um tome pokušawa dati nekakwi oblik. Kad ogolite njegowu wiziju widjet čete boje ,razno bojne , wiši entiteti su wam entiteti swijetlosti .....zato on towidi tako u bojama i jedno oko drugoga ....u prkasi i je nekako tako ko mnogo swijetala jarkih koji se rotiraju i žiwi su .....disko šou.
2014-04-11
Dakle na 4 i 5 imate koliko ja znam najstarije zapise akasik rekorda i šta je to.RayMabus wrote:Otkrivenje Ivanovo - Apokalipsa:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
Eto nisam ni znao daje to tamo tako detaljno opisano.
2014-04-11
Zanimljiwa tema. Šteta šta nikd niste čuli za to. Owako nemam sa kime na forumu o tome pričati.
2014-04-11
Pa čemo se wrati na Zemlju uz pjesmu :
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moramo se odreći mentaliteta samo jedne supruge
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Europska komisija: Hrvatska se brzo oporavlja, zato ćemo joj dati manje novca
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Europska komisija: Hrvatska se brzo oporavlja, zato ćemo joj dati manje novca
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
Page 7 of 7