Papa:Moramo se odreći štovanja novca ili ćemo propasti
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Papa:Moramo se odreći štovanja novca ili ćemo propasti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-moramo-se-odreci-stovanja-novca-ili-cemo-propasti/848304.aspx
ok papa..kad budes citavu godinu na kruhu i vodi...kad budes spavao u kolibi i sam placao putovanja..slijedit cemo te...
ok papa..kad budes citavu godinu na kruhu i vodi...kad budes spavao u kolibi i sam placao putovanja..slijedit cemo te...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa:Moramo se odreći štovanja novca ili ćemo propasti
Pa pošto je taj papa iz siromašnog dijela Buenos Airesa sa ako se dobr sječam petero brače i sestra. Proživio je bjedu kakvu ti nikada nećeš. Pa ako ti je to razlog da ga sljediš odradio je to možeš krenuti sljediti ga.
Guest- Guest
Ne vrijedi to. Od novca je još opojnija moć.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
tocno....papa da je toliko skroman kako se predstavlja bio bi negdje obican svjetovni pastar na pampasimamarcus-t wrote:Ne vrijedi to. Od novca je još opojnija moć.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Papa pokazuje neobičnu skromnost za nekoga tko je na tom položaju,ali on to čini po svim pravilima službe.
Jer dok Isus jasno kaže "Ja Jesam",papa Franjo je više puta upitao "Tko sam ja?"
Dakle on sebe smatra prvim među jednakima,a ne nekim koji ima pravo nekoga osuđivati,jer to pravo pripada jedino Bogu.
Jer dok Isus jasno kaže "Ja Jesam",papa Franjo je više puta upitao "Tko sam ja?"
Dakle on sebe smatra prvim među jednakima,a ne nekim koji ima pravo nekoga osuđivati,jer to pravo pripada jedino Bogu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe, kako ti promišljaš mogućnost da je ovaj Papa zapravo Druga zvijer iz Otkrovenja Jovanovog? Jer očito je da je ta misteriozna figura kakav biskup Rimske Crkve. Ili smatraš da je i ovo odveć europocentrično gledište?
Guest- Guest
sljedeči potez,KARTICE
Tony Soprano-
2015-08-15
I uz pomoć Pape kontrola je potpuna
Tony Soprano-
2015-08-15
Papa ne može biti Zvijer jer ne sječe kršćanima glave. Zna se tko danas obezglavljuje kršćane.Le Roi Soleil wrote:Jastrebe, kako ti promišljaš mogućnost da je ovaj Papa zapravo Druga zvijer iz Otkrovenja Jovanovog? Jer očito je da je ta misteriozna figura kakav biskup Rimske Crkve. Ili smatraš da je i ovo odveć europocentrično gledište?
Kršćanstvo je zaboravilo odakle dolazi,te se previše europeiziralo i amerikaniziralo,pa Zvijer,Antikrista,babilonsku kurvu i lažnog proroka traže u Njujorku, Briselu,Vatikanu ili u Londonu,što je kroz pogrešno.
2014-04-22
razmisli jastreb o ovoj teoriji
Tony Soprano-
2015-08-15
Kojoj teoriji?Tony Soprano wrote:razmisli jastreb o ovoj teoriji
2014-04-22
jastreb wrote:
Papa ne može biti Zvijer jer ne sječe kršćanima glave. Zna se tko danas obezglavljuje kršćane.
Kršćanstvo je zaboravilo odakle dolazi,te se previše europeiziralo i amerikaniziralo,pa Zvijer,Antikrista,babilonsku kurvu i lažnog proroka traže u Njujorku, Briselu,Vatikanu ili u Londonu,što je kroz pogrešno.
Pa dobro, svakako je potreban širi mistični uvid kojeg vidim ti posjeduješ... međutim Druga zvijer ima obilježje klerika, predmnjevam da se radi o najvišem trećem stupnju klera.
Kako bilo, još vrijedi Justinova da će se Antikrist moći prepoznati tek kada zasjedne na tron, ne prije.
Guest- Guest
sljedeči potez,KARTICE I uz pomoć Pape kontrola je potpunajastreb wrote:Kojoj teoriji?Tony Soprano wrote:razmisli jastreb o ovoj teoriji
Tony Soprano-
2015-08-15
Gotovo sva Biblija,i Stari i Novi Zavjet,najviše je usredotočena na Izrael i Jeruzalem.
I tu,oko Izraela i okolnih zemalja treba tražiti ključne događaje i ličnosti opisane u proročanstvima.
Ja sam siguran da Isus još nije došao na zemlju,da bi današnji "proroci" istoga tražili u Beču, Berlinu,Antwerpenu,ili u Zagrebu.
I tu,oko Izraela i okolnih zemalja treba tražiti ključne događaje i ličnosti opisane u proročanstvima.
Ja sam siguran da Isus još nije došao na zemlju,da bi današnji "proroci" istoga tražili u Beču, Berlinu,Antwerpenu,ili u Zagrebu.
2014-04-22
Papa danas ne može imati kontrolu ni nad svojom pastvom,a kamo li nad ostalim svijetom.Tony Soprano wrote:sljedeči potez,KARTICE I uz pomoć Pape kontrola je potpunajastreb wrote:Kojoj teoriji?Tony Soprano wrote:razmisli jastreb o ovoj teoriji
2014-04-22
Zanemaruješ Kristovo pashalno otajstvo i ideju kršćana kao duhovnog Izraela. Uostalom Antikrist mora ako već ne zavođenjem onda čak i prisilnim mjerama iznutra razgraditi Crkvu.
Guest- Guest
Sveti je Pavao upozorio kršćane da se ne uznose nad Izraelom.Le Roi Soleil wrote:Zanemaruješ Kristovo pashalno otajstvo i ideju kršćana kao duhovnog Izraela. Uostalom Antikrist mora ako već ne zavođenjem onda čak i prisilnim mjerama iznutra razgraditi Crkvu.
Jer Izrael je korijen,a oni su tek mladice nakalemljene na granu.
No Pavla su po tom pitanju slabo slušali.
2014-04-22
Drugi kontekst makar vidim solidnu paralelu sa temom, odlično.
Ipak ostaje činjenica KC, i u toj paraleli Crkva - Izrael treba tražiti odgovor na tezu da "sa Siona stiže Osloboditelj".
Ipak ostaje činjenica KC, i u toj paraleli Crkva - Izrael treba tražiti odgovor na tezu da "sa Siona stiže Osloboditelj".
Guest- Guest
Da su ga barem još manje slušali...jastreb wrote:Sveti je Pavao upozorio kršćane da se ne uznose nad Izraelom.Le Roi Soleil wrote:Zanemaruješ Kristovo pashalno otajstvo i ideju kršćana kao duhovnog Izraela. Uostalom Antikrist mora ako već ne zavođenjem onda čak i prisilnim mjerama iznutra razgraditi Crkvu.
Jer Izrael je korijen,a oni su tek mladice nakalemljene na granu.
No Pavla su po tom pitanju slabo slušali.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tocno....papa da je toliko skroman kako se predstavlja bio bi negdje obican svjetovni pastar na pampasimamarcus-t wrote:Ne vrijedi to. Od novca je još opojnija moć.
Dečki moj taj lik se od kada je postao papa odrekao više moći nego čemo nas 3 skupa u životu skupiti i isto toliko novaca. Iskreno mislim da je KC hrpa lopova i govnjara koje će ako je ono što propovjedaju istina prvi gorjeti u paklu. Ali ovaj papa stvarno nije takva osoba. I čak se i više puno sukobio s talijanski popovima jer nije takav. I ne da im da kradu i rasipaju pare.
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moramo se odreći mentaliteta samo jedne supruge
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Europska komisija: Hrvatska se brzo oporavlja, zato ćemo joj dati manje novca
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Europska komisija: Hrvatska se brzo oporavlja, zato ćemo joj dati manje novca
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
Page 1 of 7