Izbori u Švedskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Izbori u Švedskoj
kic wrote:epikur37 wrote:Kosalirat će hdz i sdp, znači liberalni centar i pičiti dalje...slično u vrancuskoj
Prava desnica ako želi ikakve promjene u izvršnom smislu mora postati najjača stranka u zemlji, švedskoj ili bilo kojoj deugoj
daj uputi se prvo malo prije pisanja..
Ovi švedski demokrati su kao prava desnica i izašli su na 20% što je nloijepo ali nedovoljno za promjenu politike.
Ove dvijue druge stranke koje vode su umjerena ljevica i umjerena desnica, jel tako?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za sada bi bilo idealno da se stvar riješi kao u austriji...koalcijom desnog saveza i desnice.
Odnosno što je u austriji ovp i fpo
tako u šveckoj Savez i švedski demokrati
no bojim se da će se ići na koaliciju umjerene desnice i ljevice protiv ŠD
Odnosno što je u austriji ovp i fpo
tako u šveckoj Savez i švedski demokrati
no bojim se da će se ići na koaliciju umjerene desnice i ljevice protiv ŠD
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam super zadovoljan, s nekih 12% desničari u Švedskoj došli na oko 19% i sad umjereni moraju koalirat
Ma odlično
Ma odlično
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zeleni prošli izborni prag 4,4%
Desničari po najnovijim podacima 18%
Kako god opet ljevi i desni centar mora surađivati
2014-04-11
u jebem ga, ol nije reklo barem 20RayMabus wrote:Zeleni prošli izborni prag 4,4%
sigurno abe svoje nagovorio za lijeve:)
dijagram-
2015-08-09
Gledam nešto na tv , birači u Švedskoj sve neki hindusi a stranke centra ljevice i desnice idu u suradnju
Za četiri godine još više kozojebića će dobit pravo glasa tako da moje iskreno mišljenja je da su etnički Šveđani završena priča
Za četiri godine još više kozojebića će dobit pravo glasa tako da moje iskreno mišljenja je da su etnički Šveđani završena priča
2014-04-11
Jutarnji "zabrinut" - znači mogle bi biti dobre vijesti
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/odnosi-snaga-u-svedskoj-dubinski-su-se-promijenili-jos-jedna-zemlja-koja-je-popustila-pred-naletom-populisticke-nacionalisticke-i-radikalne-desnice/7809564/
UPDATE:
11.46pm: Social Democrat leader refuses to resign
Swedish Prime Minister Stefan Lofven is refusing to step down despite his Social Democratic party getting its lowest share of the vote in more than a century.
Has told supporters that the Swedish Democrats have “saluted Hitler and fanned the flames of racism” and says moderate parties have a “moral responsibility” to form a government.
ahaha nedam fotelju, nedam!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/odnosi-snaga-u-svedskoj-dubinski-su-se-promijenili-jos-jedna-zemlja-koja-je-popustila-pred-naletom-populisticke-nacionalisticke-i-radikalne-desnice/7809564/
UPDATE:
11.46pm: Social Democrat leader refuses to resign
Swedish Prime Minister Stefan Lofven is refusing to step down despite his Social Democratic party getting its lowest share of the vote in more than a century.
Has told supporters that the Swedish Democrats have “saluted Hitler and fanned the flames of racism” and says moderate parties have a “moral responsibility” to form a government.
ahaha nedam fotelju, nedam!
catabbath-
2015-08-22
Jutarnji je zabrinut jer njegovi liberali ljevičari nemogu vladati 100% nego samo u suradnji s desnicom a istodobno umjerena desnica bilo kada može taj savez raskinuti i sklopiti savez sa desničarima
2014-04-11
Je, pepela, pepela mi dajte. Promasio za 3%. tststststststss kila mozga... Bilo kako bilo ali ovom izgubljenom bitkom,izgubljen je rat. Rastakanje Svedske se nastavlja. Iskreno ne razumijem radost u DNRH. Vjerojatno netko misli da ce ovo sve obici DNRH????? Nista, zivot ide dalje, valja meni ici sljakati. Trebam zaraditi socijalu nekom Mouhamedu da on moze proucavati Kuran na miru. Kila mozga......
2014-04-14
Švedskoj ionako nije bilo spasa, pitanje je bilo samo oće li zagorčat malo život osovini Pariz Berlin Briselabraham wrote:Je, pepela, pepela mi dajte. Promasio za 3%. tststststststss kila mozga... Bilo kako bilo ali ovom izgubljenom bitkom,izgubljen je rat. Rastakanje Svedske se nastavlja. Iskreno ne razumijem radost u DNRH. Vjerojatno netko misli da ce ovo sve obici DNRH????? Nista, zivot ide dalje, valja meni ici sljakati. Trebam zaraditi socijalu nekom Mouhamedu da on moze proucavati Kuran na miru. Kila mozga......
PS : Ako se u Njemačkoj rodi neki novi Hitler Švedska je spašena jer nemoš kopnom do Švedske priko Hitlerove Njemačke
2014-04-11
mislim da su izbori pokradeni-
na svim anketama su SD dobivali oko 30%, sad skoro duplo manje-
EU prvi put šalje promatrače svoje jer su zabrinuti :D za pobjedu desnice, a vidim neki Danski promatrač već izrazio mišljenje u proces izbora u Švedskoj kao nedemokratske-
abraham wrote:Je, pepela, pepela mi dajte. Promasio za 3%. tststststststss kila mozga... Bilo kako bilo ali ovom izgubljenom bitkom,izgubljen je rat. Rastakanje Svedske se nastavlja. Iskreno ne razumijem radost u DNRH. Vjerojatno netko misli da ce ovo sve obici DNRH????? Nista, zivot ide dalje, valja meni ici sljakati. Trebam zaraditi socijalu nekom Mouhamedu da on moze proucavati Kuran na miru. Kila mozga......
ako te to može utješiti, na Kravici u HB piše zabranjeno obavljanje vjerskih obreda.. jedne godine navalile žene s burkama i muhamedi sa klanjanjima.. tako sve zabranjeno
Guest- Guest
opravdano je pokrastikic wrote:
mislim da su izbori pokradeni-
na svim anketama su SD dobivali oko 30%, sad skoro duplo manje-
EU prvi put šalje promatrače svoje jer su zabrinuti :D za pobjedu desnice, a vidim neki Danski promatrač već izrazio mišljenje u proces izbora u Švedskoj kao nedemokratske-
sve je dopusteno u cilju micanja ekstremnihultranacionalnodesnoorijentiranih od vlasti:)
dijagram-
2015-08-09
Ma ne vjerujem utilda MUTILDAmetilda wrote:abraham wrote:Je, pepela, pepela mi dajte. Promasio za 3%. tststststststss kila mozga... Bilo kako bilo ali ovom izgubljenom bitkom,izgubljen je rat. Rastakanje Svedske se nastavlja. Iskreno ne razumijem radost u DNRH. Vjerojatno netko misli da ce ovo sve obici DNRH????? Nista, zivot ide dalje, valja meni ici sljakati. Trebam zaraditi socijalu nekom Mouhamedu da on moze proucavati Kuran na miru. Kila mozga......
ako te to može utješiti, na Kravici u HB piše zabranjeno obavljanje vjerskih obreda.. jedne godine navalile žene s burkama i muhamedi sa klanjanjima.. tako sve zabranjeno
Sta je sve zabranjrno?
Pa sta cemo sad kuku lele
evo kod nas ujedili se stranke ljevice...orah,rf i slicni..sve zajedno ne mogu uhvatitio ni 2% a oni kazu 'ozbiljni su pretendenti za vlast'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A vrijedi tu da narod i,a vlast kakvu zasluzuje
Debele popove
Desnicarske lopove
Itd
No problrm
Debele popove
Desnicarske lopove
Itd
No problrm
Malmo požutio
Žuto su desničari, plavo umjerena desnica a crveno komunjare
Žuto su desničari, plavo umjerena desnica a crveno komunjare
2014-04-11
Dobra procjena..RayMabus wrote:Gledam nešto na tv , birači u Švedskoj sve neki hindusi a stranke centra ljevice i desnice idu u suradnju
Guest- Guest
A pa i nije neka šteta, ono tako im je kako su sami sebi isprogramirali , relativno mala nacija ide se igrati multikultija i ispušipismejker wrote:Dobra procjena..RayMabus wrote:Gledam nešto na tv , birači u Švedskoj sve neki hindusi a stranke centra ljevice i desnice idu u suradnju
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ludnica u Švedskoj
» Rasizam u Švedskoj
» Dječica u švedskoj
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ludnica u Švedskoj
» Rasizam u Švedskoj
» Dječica u švedskoj
Page 3 of 3