Izbori u Švedskoj
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izbori u Švedskoj
Sutra, kasno na večer objava izbornih rezultata
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Swedish_general_election,_2018
Umjerena desnica 40%, umjerena ljevica 40%
Nitko nema većinu, morat će sastaviti desno lijevu umjerenu vladu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Swedish_general_election,_2018
Umjerena desnica 40%, umjerena ljevica 40%
Nitko nema većinu, morat će sastaviti desno lijevu umjerenu vladu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Izbori u Švedskoj
2014-04-14
Sto? Protudemonstracije. Pogledati sastav protudemonstranata, zastave i parole koje nose i to je to.kic wrote:
?
Last edited by abraham on 9/9/2018, 08:43; edited 1 time in total
2014-04-14
Ne cuje se dobro svejedno. Pogledati lica i parole, gestikulaciju protudemonstranata i to je to.
2014-04-14
JA obavio svoju gradjansku duznost. Imam par piva u pricuvi. Veceras kokice i pivo. Muhahahahahahahahahaa Sutra slusam samo drzavni radio. Bit ce suza, stihovi ce teci....tratatira drugari....
2014-04-14
Zanimljivo je da su po prvi put ankete koristene u korist odredjenih stranaka. Nesta kao u DNRH. Josipovic 80% a izgubi u prvom krugu. Tako nesta i ovdje. Svecka definitivno otisla u kurac.
2014-04-14
Desnica , hm, ok desnica bi trebala dobiti 24-25%. nitko nece da koalira s njima. Manjinske vlada koja ne moze donijeti nijednu nacionalno vaznu odluku bez Jimmie-ja. Jeben sic.
2014-04-14
kic wrote:
prvih 7 sekundi :D
Ova mala je pomogla ultra desnici a neodlucnima. Hvala.
2014-04-14
abraham wrote:JA obavio svoju gradjansku duznost. Imam par piva u pricuvi. Veceras kokice i pivo. Muhahahahahahahahahaa Sutra slusam samo drzavni radio. Bit ce suza, stihovi ce teci....tratatira drugari....
Kolega, godinama Vam pokušavam skrenuti pozornost na činjenicu da se zapravo ispravno uzvikuje TATATATIRA !
Guest- Guest
Je, mea culpakofein wrote:abraham wrote:JA obavio svoju gradjansku duznost. Imam par piva u pricuvi. Veceras kokice i pivo. Muhahahahahahahahahaa Sutra slusam samo drzavni radio. Bit ce suza, stihovi ce teci....tratatira drugari....
Kolega, godinama Vam pokušavam skrenuti pozornost na činjenicu da se zapravo ispravno uzvikuje TATATATIRA !
2014-04-14
abraham wrote:Ne cuje se dobro svejedno. Pogledati lica i parole, gestikulaciju protudemonstranata i to je to.
ova antifa? Komunjare. A najbolje, svi bijeli.
Vecina bijela. Filozofski faks, humane studije do 45te i sl. Radnicka fronta(Svedska inacica) nositelji sarenih zastava i neki zalutali koji ce napokon dobiti picke na par parola. Muhahahahahahahahahaaaamarcellus wrote:abraham wrote:Ne cuje se dobro svejedno. Pogledati lica i parole, gestikulaciju protudemonstranata i to je to.
ova antifa? Komunjare. A najbolje, svi bijeli.
2014-04-14
najmijača ta sprega pederluka i komunizma, a do jučer su ih u SSSR-u slali u gulag
Sta je najbolje ovi ili ove sta nece da se rukuju ce sutra-prakosutra da ih vjesaju na kranove. Mislim da se ne zajebavamo, rat je izgubljen. Kriticna tocka tj koncentracija je prijedjena prije pet godina i na to je doslo jos 300 000-500 000 od 2015 do danas. U iduce tri godine ce doci jos 180 000 na spajanje obitelji. Sluzbeni podatak. Bez uobicajenog priliva.marcellus wrote: najmijača ta sprega pederluka i komunizma, a do jučer su ih u SSSR-u slali u gulag
Izaslo na vidjelo zastupnik "Zelenih" , neki arap pregovarao sa desnim centrom da ce osigurati 3000 glasova, preko imama, da se zauzvrat pogura gradjevinska dozvola za dzamiju. Svedska 2018. Ali Khalil
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ludnica u Švedskoj
» Rasizam u Švedskoj
» Dječica u švedskoj
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ludnica u Švedskoj
» Rasizam u Švedskoj
» Dječica u švedskoj
Page 1 of 3