O škverovima jedan i dva
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: O škverovima jedan i dva
Naravno..vani ce dryava stati iya tebe,ali ako se pokorish njenim uvjetima.,.Drzava Vani,a tu sam Ja a ne Ti znam bolje kako funkcionira sustav,ako u svabiji,vrlo blisko i u Koreji..obje drzave brutalno posvecene efikasnosti i profitu..Gnječ wrote:pismejker wrote:Ne zavaravaj se Esko..iza drzavnje pomoci u Koreji stajala su brutalni uvjeti za restruktuiranjem..najmanje je to bila socijalna pomoc i balans za poboljsanje poslovnosti...Gnječ wrote:pismejker wrote:Stoje novcem kao garanti,a ne kao oni koji pokrivaju gubitke..Gnječ wrote:
MA MOŠ TI VARIT RUKAMA I NOGAMA ISTODOBNO AKO TI DRŽAVA NE ČUVA LEĐA PROPAST ĆEŠ U DVE SEKUNDE PA VARIO TI 100X BRŽE.
TAMO DA DRUGON KRAJU SVITA DRŽAVE STOJE NOVCEM IZA SVOJIH BRODOGRADILIŠTA.
prosurfaj malo po netu pa čitaj.
ma jelda? nismo znali pa i RH stoji kao garant nije RH dala ni lipe u brodogradilišta.
južnokorejska je brodogradilišta direktno financirala vlada južne koreje sa trilijunima dolara kad su se brodogradilišta našla u krizi i pred bankrotom.
SAMSUNG je dRZAVNA firma..i bogumi rulaju po samom krovu svijeta u masi podrucja..gora je Vlada u Koreji po pitanju odnosa prema firmama i radnicima,nego ekipa na Rockfellerovom Kruzoku za poboljsanje poslovnosti u svom dvorishtu...
ojojojojoj... jebote nemoj mi dizat živac opet će biti masakr. opet tvoja patetična priča kako je vani sve teško uvjeti su strahoviti ali ako uspiješ dobro živiš jer vani nije lako ali mi to ovdje neznamo. ajd da si to napisao nekom prokletom uhljebu na forumu ali meni koji sam cijeli život privatnik?!?
Vani je lako uspjeti,ako se POKORISH upravo svim zahtjevima koje postavlja drzava..AKO ne ispunjavas zahtjeve,bolje niti ne pocinji..
Prvu stvar koju moras napraviti da bi ti drzava pomogla ili podrzala,jest POTPUNO SKINUTI GACHE,odnosno prikazati svoj projekat,ili poslovanje tako transparentno,da bi ga dijete iz vrtica moglo shvatiti..Drugo jest,..KESH,odnosno ono sto investiras sam,svoj novatz ili bankovni kredit..garancije..SVE,SVE,SVE...i naravno Projekat za poboljsanje poslovnosti,ako si u ghovnima..tu daravno treba pridodati i INTYERES SAME DRZAVE..jer ako si neki Barber,i u ghovnima si,vjerovatno ces otploviti sa njima..
Ti si privatnik ali u nekoj balkanskoj dimenziji koja nema veze sa realnoscu..(nisi t ikriv,nego sustav)
Shkwerovi u Koreji su moralo brutalno otpustati i rezati troskove..mislis da bi drzava koja je privatna vise nego privatno vlasnistvo na Zapadu,odrijesila kesu za luzere ili oni koji nece nis da promjene..MAUNA...
Guest- Guest
סמאל wrote:A što se zapravo u Hrvatskoj isplati ?
Kladionice.
Pa..vjerovatno ona Eskova...politi cijelo podrucje bivse Juge Urejom i raznoraznim toksinima,i za jedno 500 godina pokusati naseliti necim ...a necim..jebi ga..mozda i uspije..סמאל wrote:A što se zapravo u Hrvatskoj isplati ?
Pored onakve Slavonije uvozi se hrana,industrija neisplativa,oslonit se isključivo na turizam,može biti dvosjekli mač.
Pored toliko uhljeba koji su na sisi državnog proračuna,te odljeva ljudi u inozemstvo,ako samo jedne godine zakaže i to jada od turizma,Hrvatska neće biti ništa bolja od BiH pa i od Kosovo republjik.
Guest- Guest
pismejker wrote:Naravno..vani ce dryava stati iya tebe,ali ako se pokorish njenim uvjetima.,.Drzava Vani,a tu sam Ja a ne Ti znam bolje kako funkcionira sustav,ako u svabiji,vrlo blisko i u Koreji..obje drzave brutalno posvecene efikasnosti i profitu..Gnječ wrote:pismejker wrote:Ne zavaravaj se Esko..iza drzavnje pomoci u Koreji stajala su brutalni uvjeti za restruktuiranjem..najmanje je to bila socijalna pomoc i balans za poboljsanje poslovnosti...Gnječ wrote:pismejker wrote:
Stoje novcem kao garanti,a ne kao oni koji pokrivaju gubitke..
ma jelda? nismo znali pa i RH stoji kao garant nije RH dala ni lipe u brodogradilišta.
južnokorejska je brodogradilišta direktno financirala vlada južne koreje sa trilijunima dolara kad su se brodogradilišta našla u krizi i pred bankrotom.
SAMSUNG je dRZAVNA firma..i bogumi rulaju po samom krovu svijeta u masi podrucja..gora je Vlada u Koreji po pitanju odnosa prema firmama i radnicima,nego ekipa na Rockfellerovom Kruzoku za poboljsanje poslovnosti u svom dvorishtu...
ojojojojoj... jebote nemoj mi dizat živac opet će biti masakr. opet tvoja patetična priča kako je vani sve teško uvjeti su strahoviti ali ako uspiješ dobro živiš jer vani nije lako ali mi to ovdje neznamo. ajd da si to napisao nekom prokletom uhljebu na forumu ali meni koji sam cijeli život privatnik?!?
Vani je lako uspjeti,ako se POKORISH upravo svim zahtjevima koje postavlja drzava..AKO ne ispunjavas zahtjeve,bolje niti ne pocinji..
Prvu stvar koju moras napraviti da bi ti drzava pomogla ili podrzala,jest POTPUNO SKINUTI GACHE,odnosno prikazati svoj projekat,ili poslovanje tako transparentno,da bi ga dijete iz vrtica moglo shvatiti..Drugo jest,..KESH,odnosno ono sto investiras sam,svoj novatz ili bankovni kredit..garancije..SVE,SVE,SVE...i naravno Projekat za poboljsanje poslovnosti,ako si u ghovnima..tu daravno treba pridodati i INTYERES SAME DRZAVE..jer ako si neki Barber,i u ghovnima si,vjerovatno ces otploviti sa njima..
Ti si privatnik ali u nekoj balkanskoj dimenziji koja nema veze sa realnoscu..(nisi t ikriv,nego sustav)
Shkwerovi u Koreji su moralo brutalno otpustati i rezati troskove..mislis da bi drzava koja je privatna vise nego privatno vlasnistvo na Zapadu,odrijesila kesu za luzere ili oni koji nece nis da promjene..MAUNA...
kakva jebena država je RH??? vidiš da čekaju upute iz Brisela!
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:Leteca Pegla wrote:uljanik je propao zato sto je namjerno stavljen na odstrel, posto nekvalificirane dobim za jednu kunu budaletine ne znaju upravljati nicim drugim doli hotelom ili graditi betonjare za turiste. A cak ni to ne znaju, eto dugorocno ce i to kihnut...
i onda dodju padobranci i pricaju o neisplativom cardak brodogradilistu, a ne kuze da je brodogradiliste neisplativo upravo zato jer ga je cardak stavio na odstrel ne zato sto hrvati neznaju radit brodove. Ono sve veliki nacionalisti a zagovaratelji ideje da su hrvati dobri robovi a losi gospodari. Vec postaje smjesno zapravo...
uljanik je propao jer u Europi već 30 godina nitko osim hrvata ne radi tankere i brodove za prijevoz rasutih tereta, jer su svi drugi napravili cost benefit analize, izračunali da se to ne isplati, i zatvorili škverove. Najveće pomorske sile svijeta poput Britanije danas više nemaju niti jedno brodogradilište (imaju dva samo za vojne brodove, od toga jedno samo radi podmornice).
Jedino hrvati ne vjeruju cost benefit analizama, nego vjeruju da se može ako ovo i ako ono.
Uljanik je propao jer ga vode nesposobni hrvati. to je to.
vode ga istrijoti, boškarine tupavi
šta idsovci imaju s hrvatima
..to je istina...ne znam koji qrc ti jos tamo delas...Brajo moj,u tri godine sam vise postigao u Svabiji,nego u RH za nekoliko desetljeca..God blessed Dojchland..rad red i disciplina...i sad Winedorf..milina..Gnječ wrote:pismejker wrote:Naravno..vani ce dryava stati iya tebe,ali ako se pokorish njenim uvjetima.,.Drzava Vani,a tu sam Ja a ne Ti znam bolje kako funkcionira sustav,ako u svabiji,vrlo blisko i u Koreji..obje drzave brutalno posvecene efikasnosti i profitu..Gnječ wrote:pismejker wrote:Ne zavaravaj se Esko..iza drzavnje pomoci u Koreji stajala su brutalni uvjeti za restruktuiranjem..najmanje je to bila socijalna pomoc i balans za poboljsanje poslovnosti...Gnječ wrote:
kakva jebena država je RH??? vidiš da čekaju upute iz Brisela!
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa..vjerovatno ona Eskova...politi cijelo podrucje bivse Juge Urejom i raznoraznim toksinima,i za jedno 500 godina pokusati naseliti necim ...a necim..jebi ga..mozda i uspije..סמאל wrote:A što se zapravo u Hrvatskoj isplati ?
Pored onakve Slavonije uvozi se hrana,industrija neisplativa,oslonit se isključivo na turizam,može biti dvosjekli mač.
Pored toliko uhljeba koji su na sisi državnog proračuna,te odljeva ljudi u inozemstvo,ako samo jedne godine zakaže i to jada od turizma,Hrvatska neće biti ništa bolja od BiH pa i od Kosovo republjik.
ma dobro, hrvati će sami sebe genocidirati, eutanazirati to će malo duže trajati ali hrvati su tu pred sami ponor i padaju jedan za drugim. doduše ja bi ih riješio po kratkom postupku.
Guest- Guest
kilega @gnjec cujem samo kritiku , moze ukratko kako bi ti rijesio problem brodogradje/uljanika ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:Leteca Pegla wrote:uljanik je propao zato sto je namjerno stavljen na odstrel, posto nekvalificirane dobim za jednu kunu budaletine ne znaju upravljati nicim drugim doli hotelom ili graditi betonjare za turiste. A cak ni to ne znaju, eto dugorocno ce i to kihnut...
i onda dodju padobranci i pricaju o neisplativom cardak brodogradilistu, a ne kuze da je brodogradiliste neisplativo upravo zato jer ga je cardak stavio na odstrel ne zato sto hrvati neznaju radit brodove. Ono sve veliki nacionalisti a zagovaratelji ideje da su hrvati dobri robovi a losi gospodari. Vec postaje smjesno zapravo...
uljanik je propao jer u Europi već 30 godina nitko osim hrvata ne radi tankere i brodove za prijevoz rasutih tereta, jer su svi drugi napravili cost benefit analize, izračunali da se to ne isplati, i zatvorili škverove. Najveće pomorske sile svijeta poput Britanije danas više nemaju niti jedno brodogradilište (imaju dva samo za vojne brodove, od toga jedno samo radi podmornice).
Jedino hrvati ne vjeruju cost benefit analizama, nego vjeruju da se može ako ovo i ako ono.
Uljanik je propao jer ga vode nesposobni hrvati. to je to.
vode ga istrijoti, boškarine tupavi
šta idsovci imaju s hrvatima
istrioti su ti potomci rimljana u Istri i ima ih malo negdje oko 400 imaju svoj jezik zove se istriotski.
Istriotski (ISO 639-3: ist), zapadnoitalski jezik koji se danas očuvao tek na području gradova Vodnjana i Rovinja u Istri. Prema procjenama, jezik ima tek nekoliko desetaka aktivnih govornika i oko 300 ljudi koji ga razumiju i mogu se djelomice njime služiti.
Istriot is a Romance language related to the Ladin populations of the Alps. According to the Italian linguist Matteo Bartoli, the Ladin area used to extend – until the year 1000 AD – from southern Istria to Friuli and eastern Switzerland.
Historically, its speakers never referred to it as "Istriot"; it had six names after the six towns where it was spoken. In Vodnjan it was named "Bumbaro", in Bale "Vallese", in Rovinj "Rovignese", in Šišan "Sissanese", in Fažana "Fasanese" and in Galižana "Gallesanese". The term Istriot was coined by the 19th-century Italian linguist Graziadio Isaia Ascoli.
This language is still spoken by few people in the Istriot communities in Fertilia and Maristella, in Sardinia.
There are about 1,000 speakers left, making it an endangered language.
Guest- Guest
Tja...samo fali jedno financijsko drmanje kao ono sto je krenulo iz amerike..i ono sto jos dela i vrijedi u RH,ode na bubanj..Gnječ wrote:pismejker wrote:Pa..vjerovatno ona Eskova...politi cijelo podrucje bivse Juge Urejom i raznoraznim toksinima,i za jedno 500 godina pokusati naseliti necim ...a necim..jebi ga..mozda i uspije..סמאל wrote:A što se zapravo u Hrvatskoj isplati ?
ma dobro, hrvati će sami sebe genocidirati, eutanazirati to će malo duže trajati ali hrvati su tu pred sami ponor i padaju jedan za drugim. doduše ja bi ih riješio po kratkom postupku.
no,pravo stanje stvari bi pokazao Ojro da ga RH uvede..spali bi gachovi svim ovim i onim elitama u Rh,i otkrila prava solventnost Kunee..
Pazi sad ovo..izmedju Yagreba i Slavonije,stanem na jednu benzinsku i da promjenim Ojrova..ajd ono 50..kad mi ova lopovcina veli 350 Kuna...
Irud te Yebo razbojnickog...racunaju kurs 1/7,a davno je vani jedan Ojro sahranio 8 Kunica..ima vec 4 godine...ee..iz printzipa sam na benzinskim parama dosao do Slavonije,i preso Ubosnu i tamo na tankshteli kupio litro goriva za 8 ines sitno..nis vise ne mjenjam u RH niti kupujem bencin..Pas im guzicu razbojnichko lopovsku poharo..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:kilega @gnjec cujem samo kritiku , moze ukratko kako bi ti rijesio problem brodogradje/uljanika ?
za početak vješala i konopac.
Guest- Guest
uvik je zabavno gljedati kako se socijalisti potu dok in se socijalizam raspado pred očima:)
2014-04-16
aben wrote:uvik je zabavno gljedati kako se socijalisti potu dok in se socijalizam raspado pred očima:)
kad to napišeš ti koji si turbo socijalist i uhljeb koji živi na grbači radnika onda sve ovo poprima neku sasvim drugu, novu dimenziju hrvatskog ludila u kome uhljebi socijalisti uživaju dok im se socijalizam raspada pred očima.
trebalo bi zvati nekog iskusnog psihijatra da pokuša objasniti ovu anomaliju.
Guest- Guest
da iskusnog psihijatra....cccGnječ wrote:aben wrote:uvik je zabavno gljedati kako se socijalisti potu dok in se socijalizam raspado pred očima:)
kad to napišeš ti koji si turbo socijalist i uhljeb koji živi na grbači radnika onda sve ovo poprima neku sasvim drugu, novu dimenziju hrvatskog ludila u kome uhljebi socijalisti uživaju dok im se socijalizam raspada pred očima.
pa svaki narkoman će ti reći da je droga zlo i da će se od sutra ostavlja tog sranja.
2014-04-16
aben wrote:da iskusnog psihijatra....cccGnječ wrote:aben wrote:uvik je zabavno gljedati kako se socijalisti potu dok in se socijalizam raspado pred očima:)
pa svaki narkoman će ti reći da je droga zlo i da će se od sutra ostavlja tog sranja.
vidim stanje je gore nego što sam ga iznad opisao.
Guest- Guest
treba sve resetirat, pa iz pocetka...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:kilega @gnjec cujem samo kritiku , moze ukratko kako bi ti rijesio problem brodogradje/uljanika ?
agreed
niš bolje od štrika
Plagijatori...marcellus wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:kilega @gnjec cujem samo kritiku , moze ukratko kako bi ti rijesio problem brodogradje/uljanika ?
agreed
niš bolje od štrika
Stanojko wrote:Plagijatori...marcellus wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:kilega @gnjec cujem samo kritiku , moze ukratko kako bi ti rijesio problem brodogradje/uljanika ?
agreed
niš bolje od štrika
kaće više to po terazijama
Similar topics
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Pao još jedan F-35
» dva u jedan
» pa jos jedan...
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Pao još jedan F-35
» dva u jedan
» pa jos jedan...
Page 3 of 3