Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 32
Page 24 of 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
skoro će 6 sati a ovdje još uvijek 36 stupnjeva
ali ne smeta mi, više volim ljeto i vrućine nego zimsku smrzavicu :)
ali ne smeta mi, više volim ljeto i vrućine nego zimsku smrzavicu :)
Guest- Guest
Yt mi izbacio ovaj zanimljiv video
kako sam rođena 6.3. zbroj mojih brojeva je 9 tako da .. :D
osjećam se radosno ... :))
kako sam rođena 6.3. zbroj mojih brojeva je 9 tako da .. :D
osjećam se radosno ... :))
Guest- Guest
teska je govorio da ni jedan svoj izum nije osmisio svojim sposobnostima (intelektualnim) nego je imao vizije
Slomljena do temelja.
Slomljena i porazena.
Umorna.
Iscrpljena emocionalno i fizicki.
Slomljena i porazena.
Umorna.
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:teska je govorio da ni jedan svoj izum nije osmisio svojim sposobnostima (intelektualnim) nego je imao vizije
A sta je vizija nego stanje uma?
Guest- Guest
Moxy wrote:Unimatrix_Zero wrote:teska je govorio da ni jedan svoj izum nije osmisio svojim sposobnostima (intelektualnim) nego je imao vizije
mislim da je medo htio reci da tesla nije do svojih izuma stigao intelektom nego su mu otkrica dosla kroz vizije koje su bile izvan dometa razuma
Guest- Guest
nije nigdje objavljeno pa cak ni u nagadjanjima da je tesla koristio opijate, makar ja to nisam nigdje procitala
Guest- Guest
Atlana wrote:Slomljena do temelja.
Slomljena i porazena.
Umorna.
a nu..!!!ajd ti jedan dobar recept..kad imam suvise vremena i taki sam,zaokupiram se pripremom nekog dobrog jela..ugodno,korisno i relaksirajuce...
Guest- Guest
pismejker wrote:Atlana wrote:Slomljena do temelja.
Slomljena i porazena.
Umorna.
a nu..!!!ajd ti jedan dobar recept..kad imam suvise vremena i taki sam,zaokupiram se pripremom nekog dobrog jela..ugodno,korisno i relaksirajuce...
ma zena radi i studira, sumnjam da je opusta kuhanje kad dodje doma..
mene doduse opusta i obozavam kuhati cak i na ovim vrucinama ali to je mislim rijetkost a ne pravilo :))
Guest- Guest
uffff..to je prejebeno..studirati i raditi..ja sam morao 2 godine ispauzirati poso..metilda wrote:pismejker wrote:Atlana wrote:Slomljena do temelja.
Slomljena i porazena.
Umorna.
mene doduse opusta i obozavam kuhati cak i na ovim vrucinama ali to je mislim rijetkost a ne pravilo :))
kuhanje je svetinja..
Guest- Guest
pismejker wrote:uffff..to je prejebeno..studirati i raditi..ja sam morao 2 godine ispauzirati poso..metilda wrote:pismejker wrote:Atlana wrote:Slomljena do temelja.
Slomljena i porazena.
Umorna.
kuhanje je svetinja..
da, razumijem ju.. moja sva djeca su studirala i radila istovremeno pa znam koja je to muka kad naidjes na loseg poslodavca i radno okruzenje kao Atlana..a danas je tesko naci ekipu na poslu koja je ok.. svi su zbog necega frustrirani
Guest- Guest
da hvalametilda wrote:Moxy wrote:Unimatrix_Zero wrote:teska je govorio da ni jedan svoj izum nije osmisio svojim sposobnostima (intelektualnim) nego je imao vizije
mislim da je medo htio reci da tesla nije do svojih izuma stigao intelektom nego su mu otkrica dosla kroz vizije koje su bile izvan dometa razuma
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
s obzirom na to da je Tesla bio vjernik i citajuci njegovo tumacenje molitve Oce nas nije mi tesko misliti da je primao vizije od Boga u kojega je vjerovao.. nisam nasla tu njegovu izjavu o vizijama ali ne bi me cudiloUnimatrix_Zero wrote:da hvalametilda wrote:Moxy wrote:Unimatrix_Zero wrote:teska je govorio da ni jedan svoj izum nije osmisio svojim sposobnostima (intelektualnim) nego je imao vizije
Guest- Guest
da,bio je bas hipersezibilan,neki su govorili da je mogao komunicirati sa golubovima
more je fantasticno, jutros u 6 nikoga na plazi.. sad se vec napunila a to je znak da treba ici doma.. cetiri sata banja
Guest- Guest
Page 24 of 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...