Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 21 of 32
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
ne bih znao..mora biti neki koji obiluje vlagom,ravan je,i bez drveca..jako neobicno izgleda..
kao biljaski stol doslovno sa onim rupama,dodaj i koju u sredini..neobicno..
kao biljaski stol doslovno sa onim rupama,dodaj i koju u sredini..neobicno..
Guest- Guest
iam na jutubu subscribe za nekog tipa koji zivi negdje u nekoj zemunici,sta li,neki ludi rud,odlucio napustiti grad i zivi u nekoj sumi,on i zec,ima neki solarni panel,pec,hrpu knjiga,ljudi ga posjecuju,donose mu hrane itd a tip svako malo snimi neki video i pusti,stavicu ovdje par kad uhvatim vremena,mozda cak i danas ali kasnije
budale mene, dinan je u bretanji
a meni samo normandija u glavi
a meni samo normandija u glavi
betty.boop-
2015-01-23
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
sta radis jadna nebila? na kompjuteru i to jos na forumu,kuvaj bolje kupus
...i jos se cudis sto si nesretna bome ja znam al mi to nije neka omiljena slobodna aktivnostbetty.boop wrote:ne znam kuhat :p
2018-03-12
2018-03-12
2018-03-12
2018-03-12
Osjećam se izdano.
Da, izdaja bi mogla biti riječ koja bi objedinila sve ove emocije koje su me preplavile kad sam saznala da me osoba, do koje mi je stalo, lagala. I to sustavno nekoliko godina. A uopće nije bilo potrebe za tim.
Nije bilo potrebe niti za najmanjom laži u ovom odnosu, zato nikad nisam lagala i jednostavno sam očekivala iskrenost do kraja.
Ne vidim smisla njenom laganju i nije mi jasno zašto? Laž koja je sama sebi svrha, štoli? Osoba koja je nesigurna, kvarna, nestabilna, nedosljedna, zapravo jadna?
Zbunjena sam.
Bljaks. Koji ružan osjećaj.
Da, izdaja bi mogla biti riječ koja bi objedinila sve ove emocije koje su me preplavile kad sam saznala da me osoba, do koje mi je stalo, lagala. I to sustavno nekoliko godina. A uopće nije bilo potrebe za tim.
Nije bilo potrebe niti za najmanjom laži u ovom odnosu, zato nikad nisam lagala i jednostavno sam očekivala iskrenost do kraja.
Ne vidim smisla njenom laganju i nije mi jasno zašto? Laž koja je sama sebi svrha, štoli? Osoba koja je nesigurna, kvarna, nestabilna, nedosljedna, zapravo jadna?
Zbunjena sam.
Guest- Guest
Vjerujem ti....
Ja se osjecam zbunjeno i imam osjecaj da nesto nije u redu.....
Ja se osjecam zbunjeno i imam osjecaj da nesto nije u redu.....
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Osjećam se izdano.
Zbunjena sam.
A jooj... Nekako mi se cini da je u osnovi vecine lazi - strah. I kad lazemo druge, zapravo, skrivamo pred sobom istinu s kojom se ne mozemo suociti. Lazuci druge, bjezimo od (dijela) vlastite stvarnosti koju ne mozemo prihvatiti. A zalosno je da, dok i taj dio ne prihvatimo, ne mozemo ga promijeniti. Osim ako doista ta osoba ne spada u kategoriju "djubretara" (svjesno, sustavno manipulira drugim osobama zbog vlastite koristi - amoralni egoist), onda si ne treba previse zbog toga predbacivati u smislu samookrivljavanja (tipa, naivna sam kozetina), vec imati na umu da se ta osoba nalazi na losem mjestu.
Guest- Guest
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...