Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 15 of 32
Page 15 of 32 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
Orion je original :)The Republic of Dream wrote:a dobro,Megi je nice znaci,a Orion?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
svi promjenise imena,treba se tu sad snaci.a gdje li je jastreb,ko da su ga vanzemaljci sa antarktika oteli ?
dolazi jako rijetko...nema ga mjesecima izeđu dva posta, valjda radiThe Republic of Dream wrote:svi promjenise imena,treba se tu sad snaci.a gdje li je jastreb,ko da su ga vanzemaljci sa antarktika oteli ?
nema ni asile
2018-03-12
evo, danas ti je tu @jastrebNoor wrote:dolazi jako rijetko...nema ga mjesecima izeđu dva posta, valjda radiThe Republic of Dream wrote:svi promjenise imena,treba se tu sad snaci.a gdje li je jastreb,ko da su ga vanzemaljci sa antarktika oteli ?
nema ni asile
dozvao si ga
osjećam se skroz razbuđeno, a kako će biti danas Bog zna..
nego, vatra mi se gasi, a vani je još mrak..
kako smo uz samu granicu nije mi svejedno izaći vani i naletjeti na nekog imigranta koji se od zime sklonio u moju garažu...
usprkos mom optimizmu glede djece Božje mislim da bi taj susret za moju glavu završio vrlo nepovoljno..
kako smo uz samu granicu nije mi svejedno izaći vani i naletjeti na nekog imigranta koji se od zime sklonio u moju garažu...
usprkos mom optimizmu glede djece Božje mislim da bi taj susret za moju glavu završio vrlo nepovoljno..
Guest- Guest
Danas će biti pospano. Plandovala si cijelu noćmetilda wrote:osjećam se skroz razbuđeno, a kako će biti danas Bog zna..
Guest- Guest
da vidio samNoor wrote:evo, danas ti je tu @jastrebNoor wrote:dolazi jako rijetko...nema ga mjesecima izeđu dva posta, valjda radiThe Republic of Dream wrote:svi promjenise imena,treba se tu sad snaci.a gdje li je jastreb,ko da su ga vanzemaljci sa antarktika oteli ?
nema ni asile
dozvao si ga
2018-03-12
vatra se gasi? ja se sjecam neke trajnozarece peci,natrpas je do vrha i smanjis dovod zraka,mogla je navodo izdrzati do jutrametilda wrote:osjećam se skroz razbuđeno, a kako će biti danas Bog zna..
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:vatra se gasi? ja se sjecam neke trajnozarece peci,natrpas je do vrha i smanjis dovod zraka,mogla je navodo izdrzati do jutrametilda wrote:osjećam se skroz razbuđeno, a kako će biti danas Bog zna..
kreka veso - na ćumur?
Guest- Guest
2018-03-12
Osjećam se jako dobro! Prošla godina je završila lijepim vijestima, frend je išao na tešku operaciju na koju je dugo čekao, uspješno dočekao i sve je dobro prošlo, jučer smo ga prvi puta čuli, a meni se zaredalo par dobitaka na nagradnjačama, jedino što nije dobro prošlo testiranje za posao za jednu agenciju... no čini mi se da je opet tu bilo namještanje na djelu pa mi niš ne znači kaj sam bila prezadovoljna napisanim testom... šteta...
valjda ću u ovoj godini imati više sreće kaj se toga tiče!
mogu reći da sam se pošteno odmorila za vrijeme blagdana i sad mogu ''u nove radne pobjede'' :D
valjda ću u ovoj godini imati više sreće kaj se toga tiče!
mogu reći da sam se pošteno odmorila za vrijeme blagdana i sad mogu ''u nove radne pobjede'' :D
Guest- Guest
još uvijek me drži ljutnja zbog ishoda jednog natječaja...
i osjećam se nekak jadno i iscrpljeno...
i fali mi pseto da odemo igrati se u snijegu... previše sam doma...
i osjećam se nekak jadno i iscrpljeno...
i fali mi pseto da odemo igrati se u snijegu... previše sam doma...
Guest- Guest
Page 15 of 32 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...