Vuciqi:Ne moze bre to tako
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vuciqi:Ne moze bre to tako
Nisu baš toliko stvari vojno postavljene, više ekonomija i prometna važnostvuksadinare wrote:Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu'
https://www.youtube.com/watch?v=ZSy_ZrgUV3Q
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jesi gledao taj film...?..ja jesam...odlican...svega ima svabe,partizani,bugari,cetnici...upravo se radnja desava tu na tako vaznoj strateskoj tromeđi srbije,kosova i makedonije...ne znas ko u filmu koga jebe..jedan dan drze tu prugu partizanidrugi dan cetnici,treci dan bugari a cetvrti njemci...a glavni zapovjednik osiguranja pruge ss-ovac sav iznerviran od balkanskih igrarija kaze..'mene ne zanimaju ni partizani ni cetnici ni bugari ja hocu sigurnu prugu ostalo me ne zanima'RayMabus wrote:Nisu baš toliko stvari vojno postavljene, više ekonomija i prometna važnostvuksadinare wrote:Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu'
https://www.youtube.com/watch?v=ZSy_ZrgUV3Q
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..u biti ta recenica ss-ovca se moze prenjeti u dansnje vrijeme u svezi događaja oko kosova,srbije,makedonije,bh-a...eu cinovnici,ameri u olicenju ss-ivca sa slicnom porukom..danas porucuju...'nas ne zanima ni kosovo ni srbija ni makedonija ni bh-a nas zanima sifurnost naseg kapitala i protok roba a za gudure i pustopoljine se međusobno pokoljite nije nas briga za to'
2015-09-08
Pa to ti je sve istina pošto je ta pruga najkraći put iz središnje Europe na Egejsko more, ono vojna i ekonomska važnost mada danas ipak postoje i transportni avioni tako da vojno jedino ako baš moraš velike količine vojne opreme dovuć dole ili gore zavisno iz kog smjera se ide mada ima pruga i okolo, nije baš da moraš baš tim pravcem nužno
2014-04-11
kad je taj pukovnik ss-ovac postreljao desetak civila smajserom uz prugu...na upit cetnickog vojvode zasto ej pobio te ljude to su samo srpski seljaci..ss-ovac je hladno odgovorio..'uhvaceni su uz prugu dakle smetnja a sigurnost pruge je moja duznost'RayMabus wrote:Pa to ti je sve istina pošto je ta pruga najkraći put iz središnje Europe na Egejsko more, ono vojna i ekonomska važnost mada danas ipak postoje i transportni avioni tako da vojno jedino ako baš moraš velike količine vojne opreme dovuć dole ili gore zavisno iz kog smjera se ide mada ima pruga i okolo, nije baš da moraš baš tim pravcem nužno
2015-09-08
Generalno taj prostor je tranzit tako da tko je na gudurama nikoga nezanima previše i onda grad ili misto gdje je sjecište pruga ima veću važnost
Ono Niš je važan, Beograd također, Skoplje također
Priština nije i točka
Priština nije i točka
2014-04-11
pa strance ne zanimaju pripizdine osim ako tamo nemaju interesa poput rudnika,hidrocentrala i slicno...oni ne bi prstom mrdnuli da se pobijemo sa muslicima ili srbima npr.ne znam u kladusi ili mrdusi donjoj..ali ako je to na pragu sarajeva,skoplja,pristine,osijeka i slicno..e onda frka..veliki gradovi gospodarska i druga sjedista..RayMabus wrote:Generalno taj prostor je tranzit tako da tko je na gudurama nikoga nezanima previše i onda grad ili misto gdje je sjecište pruga ima veću važnost
Priština nije i točka
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vuciqi: Ne moze BRE to tako
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
» Vulin: Ne moze bre to tako!
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» Plenki:'Neki su jucer htjeli zatvaranje a danas traze otvaranje.Ne moze to tako.'
Page 2 of 2