ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vuciqi:Ne moze bre to tako

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Vuciqi:Ne moze bre to tako - Page 2 Empty Re: Vuciqi:Ne moze bre to tako

Post by RayMabus 7/9/2018, 13:35

vuksadinare wrote:Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu' lol!

https://www.youtube.com/watch?v=ZSy_ZrgUV3Q
Nisu baš toliko stvari vojno postavljene, više ekonomija i prometna važnost

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/9/2018, 13:46

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:Ray u operaciji 'Dvoboj za južnu prugu' lol!

https://www.youtube.com/watch?v=ZSy_ZrgUV3Q
Nisu baš toliko stvari vojno postavljene, više ekonomija i prometna važnost
jesi gledao taj film...?..ja jesam...odlican...svega ima svabe,partizani,bugari,cetnici...upravo se radnja desava tu na tako vaznoj strateskoj tromeđi srbije,kosova i makedonije...ne znas ko u filmu koga jebe..jedan dan drze tu prugu partizanidrugi dan cetnici,treci dan bugari a cetvrti njemci...a glavni zapovjednik osiguranja pruge ss-ovac sav iznerviran od balkanskih igrarija kaze..'mene ne zanimaju ni partizani ni cetnici ni bugari ja hocu sigurnu prugu ostalo me ne zanima' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/9/2018, 13:51

..u biti ta recenica ss-ovca se moze prenjeti u dansnje vrijeme u svezi događaja oko kosova,srbije,makedonije,bh-a...eu cinovnici,ameri u olicenju ss-ivca sa slicnom porukom..danas porucuju...'nas ne zanima ni kosovo ni srbija ni makedonija ni bh-a nas zanima sifurnost naseg kapitala i protok roba a za gudure i pustopoljine se međusobno pokoljite nije nas briga za to'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/9/2018, 13:52

Pa to ti je sve istina pošto je ta pruga najkraći put iz središnje Europe na Egejsko more, ono vojna i ekonomska važnost mada danas ipak postoje i transportni avioni tako da vojno jedino ako baš moraš velike količine vojne opreme dovuć dole ili gore zavisno iz kog smjera se ide mada ima pruga i okolo, nije baš da moraš baš tim pravcem nužno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/9/2018, 13:58

RayMabus wrote:Pa to ti je sve istina pošto je ta pruga najkraći put iz središnje Europe na Egejsko more, ono vojna i ekonomska važnost mada danas ipak postoje i transportni avioni tako da vojno jedino ako baš moraš velike količine vojne opreme dovuć dole ili gore zavisno iz kog smjera se ide mada ima pruga i okolo, nije baš da moraš baš tim pravcem nužno
kad je taj pukovnik ss-ovac postreljao desetak civila smajserom uz prugu...na upit cetnickog vojvode zasto ej pobio te ljude to su samo srpski seljaci..ss-ovac je hladno odgovorio..'uhvaceni su uz prugu dakle smetnja a sigurnost pruge je moja duznost'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/9/2018, 14:02

Generalno taj prostor je tranzit tako da tko je na gudurama nikoga nezanima previše i onda grad ili misto gdje je sjecište pruga ima veću važnost

Ono Niš je važan, Beograd također, Skoplje također 

Priština nije i točka
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/9/2018, 14:15

RayMabus wrote:Generalno taj prostor je tranzit tako da tko je na gudurama nikoga nezanima previše i onda grad ili misto gdje je sjecište pruga ima veću važnost

Ono Niš je važan, Beograd također, Skoplje također 

Priština nije i točka
pa strance ne zanimaju pripizdine osim ako tamo nemaju interesa poput rudnika,hidrocentrala i slicno...oni ne bi prstom mrdnuli da se pobijemo sa muslicima ili srbima npr.ne znam u kladusi ili mrdusi donjoj..ali ako je to na pragu sarajeva,skoplja,pristine,osijeka i slicno..e onda frka..veliki gradovi gospodarska i druga sjedista..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics