Milinović: HDZ je danas stranka lijevog centra, a moje izbacivanje je neokomunistički čin
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Milinović: HDZ je danas stranka lijevog centra, a moje izbacivanje je neokomunistički čin
Kenwood Kenon želi pozicionirati HDZ čvrto u centar, a to je i daleko i nije zapravo od lijevog centra.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Milinović: HDZ je danas stranka lijevog centra, a moje izbacivanje je neokomunistički čin
Recimo, to isto tvrdi bivši član SDP-a Ronko koji zbog toga će podržavati Vladu Andreja Plenkovića. Cirkus koji može proći samo u Hrvatskoj.debotoijusto wrote:'Nakon prijevremenih izbora jedina moguća Vlada je ona SDP-a i HDZ-a. I to je plan Andreja Plenkovića, da odvede HDZ u krilo SDP-a. To se ne smije dopustiti'
red wolf-
2016-02-10
plenky igra na kartu EU vrijednosti i dok tako ima moju podrskured wolf wrote:Kenwood Kenon želi pozicionirati HDZ čvrto u centar, a to je i daleko i nije zapravo od lijevog centra.
na stranu sad zlocinacka org. i katolicki fasizam koji isloristavaju za vladavinu gradjana 1 reda
s tim se obracunamo drugi put
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji k.... je s ovim Kenwood Kenonom...Nije me bilo neko vrijeme, ali pobogu što je ovo? Ti ga podržavaj i dalje. Ja nikada.debotoijusto wrote:plenky igra na kartu EU vrijednosti i dok tako ima moju podrskured wolf wrote:Kenwood Kenon želi pozicionirati HDZ čvrto u centar, a to je i daleko i nije zapravo od lijevog centra.
na stranu sad zlocinacka org. i katolicki fasizam koji isloristavaju za vladavinu gradjana 1 reda
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Koji k.... je s ovim Kenwood Kenonom...Nije me bilo neko vrijeme, ali pobogu što je ovo? Ti ga podržavaj i dalje. Ja nikada.debotoijusto wrote:plenky igra na kartu EU vrijednosti i dok tako ima moju podrskured wolf wrote:Kenwood Kenon želi pozicionirati HDZ čvrto u centar, a to je i daleko i nije zapravo od lijevog centra.
moguce da si mozes to priustit
ja moram placat racune a pedala dadi me veseli
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Veli -dado - i u Komunizmu, ako su nekoga izbacivali iz stranke,
taj je barem imao pravo iznijeti svoju obranu.......... A u - adezej -u nito to.
taj je barem imao pravo iznijeti svoju obranu.......... A u - adezej -u nito to.
Sve je u komunizmu bilo bolje
Cak i izbacivanje iz disco klubova
Ne sjecam se da su nekog izboli nozem ikao danas
Jedino je bio zajeb da nisi mogao u drugu stranku pretrčati
Cak i izbacivanje iz disco klubova
Ne sjecam se da su nekog izboli nozem ikao danas
Jedino je bio zajeb da nisi mogao u drugu stranku pretrčati
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stranka centra ne može formirati vladu sa 7 stranaka, a desničari drukaju za centar i udaraju, hahah
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neokomunistički transvestiti priređuju opsjenarske predstave
» Unatoč zabrani vatrometa radikalno lijevog guvernera Californie...
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neokomunistički transvestiti priređuju opsjenarske predstave
» Unatoč zabrani vatrometa radikalno lijevog guvernera Californie...
Page 2 of 2