Srpski veterani lome prste,zglobove,čavlima probijaju šake iz protesta prema Vučiću
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpski veterani lome prste,zglobove,čavlima probijaju šake iz protesta prema Vučiću
Hehehe dobar film.flumen wrote:Meine Django podsjeca na Raneta
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Srpski veterani lome prste,zglobove,čavlima probijaju šake iz protesta prema Vučiću
Jebiga kada nisi oriđiđi Hrvat. Ero se na primer rodio sa tim. To se vidi iz svakog posta.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kad si bio zadnji put kod psihijatra, prije ili poslije ekscesa?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Da si reka da se osjećaš pametno nitko ti ne bi virova.crvenkasti wrote:Osjećam se glup.
Sad i da hoću, ne bih više mogao biti pametan.
Toliko dugo sam se pravio da sam glup da sam sad i stvarno glup.
Kad npr. kažem da volim tompsona, ja to sad stvarno i mislim.
Mislim da bi ti sada dijagnozirao bitan popravak stanja...
Baš si zakeralo.
2014-04-19
Đango, što je to 'zakeralo'?
Jel mi paše to za Eru?
Jel mi paše to za Eru?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije baš. Ero je malo glupav i viri mu praziluk iz dupeta. To se kod nas zove prazilučanin.crvenkasti wrote:Đango, što je to 'zakeralo'?
Jel mi paše to za Eru?
2014-04-19
dzango wrote:Nije baš. Ero je malo glupav i viri mu praziluk iz dupeta. To se kod nas zove prazilučanin.crvenkasti wrote:Đango, što je to 'zakeralo'?
Jel mi paše to za Eru?
A pizda? Jel bi pizda pasalo?
Ne valja, pizda ne mora biti glup, jel da?
crvenkasti-
2014-04-17
Što bi rekao Šerbedžija, to mu više dođe karakterna osobina.crvenkasti wrote:dzango wrote:Nije baš. Ero je malo glupav i viri mu praziluk iz dupeta. To se kod nas zove prazilučanin.crvenkasti wrote:Đango, što je to 'zakeralo'?
Jel mi paše to za Eru?
A pizda? Jel bi pizda pasalo?
Ne valja, pizda ne mora biti glup, jel da?
2014-04-19
Pronašao sam! Tantuz!
crvenkasti-
2014-04-17
trudis se biti Hrvat, savjetujes se kod srba, gori si od Vucicacrvenkasti wrote:Pronašao sam! Tantuz!
immortal-
2014-04-16
Ma Hrvat bre.crvenkasti wrote:Pronašao sam! Tantuz!
2014-04-19
Vučići je Šiptar. Od skora brat od Crvenkastogmortal wrote:trudis se biti Hrvat, savjetujes se kod srba, gori si od Vucicacrvenkasti wrote:Pronašao sam! Tantuz!
2014-04-19
dzango wrote:Vučići je Šiptar. Od skora brat od Crvenkastogmortal wrote:trudis se biti Hrvat, savjetujes se kod srba, gori si od Vucicacrvenkasti wrote:Pronašao sam! Tantuz!
Zašto ne pišeš komentare po b92, a ne ovdje?
Tamo zajebavaju Vučića sto puta bolje od nas.
Nisi im ni do koljena.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebeš rakiju, nije ona baš lijek za sve...crvenkasti wrote:dzango wrote:Vučići je Šiptar. Od skora brat od Crvenkastogmortal wrote:trudis se biti Hrvat, savjetujes se kod srba, gori si od Vucicacrvenkasti wrote:Pronašao sam! Tantuz!
Zašto ne pišeš komentare po b92, a ne ovdje?
Tamo zajebavaju Vučića sto puta bolje od nas.
Nisi im ni do koljena.
Ovdje komplekse liječi homeopatsi, otrovom u veoma malim količinama.
Sav ostali svijet izlazi kroz vrata, a vi skokom preko ograde.dzango wrote:Nije baš. Ero je malo glupav i viri mu praziluk iz dupeta. To se kod nas zove prazilučanin.crvenkasti wrote:Đango, što je to 'zakeralo'?
Jel mi paše to za Eru?
Tko je tu normalan a tko nenormalan i glup, prazilučane...ovaj banjalučane, zemljunčane, ili šta već?
što ti je neugodno... aj što je pizdiću, al što je tebi... ti si ih srbosjekom naganjao... :)Yehudim wrote:Naravno ti moraš otvoriti paralelnu temu istoga naslova kao i ova.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nova drama boraca ratova od 1990.iz Valjeva: Slomio sebi prste i zglobove (FOTO, VIDEO)
» Srpski ratni veterani salju malodobnu djecu u vojne kampove u Rusiji:Moraju biti spremni za rat!
» PREOKRET "Hrvatska se u politici prema BiH okreće VUČIĆU"
» "VUČIĆU, PEDERU" Srpski premijer iskoristio uvredu za trash kampanju
» u-lisinskom-odusevljeno-pljeskali-kolindi-i-vucicu-ziveo-srpski-narod!
» Srpski ratni veterani salju malodobnu djecu u vojne kampove u Rusiji:Moraju biti spremni za rat!
» PREOKRET "Hrvatska se u politici prema BiH okreće VUČIĆU"
» "VUČIĆU, PEDERU" Srpski premijer iskoristio uvredu za trash kampanju
» u-lisinskom-odusevljeno-pljeskali-kolindi-i-vucicu-ziveo-srpski-narod!
Page 3 of 3