"VUČIĆU, PEDERU" Srpski premijer iskoristio uvredu za trash kampanju
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
"VUČIĆU, PEDERU" Srpski premijer iskoristio uvredu za trash kampanju
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vucicu-pederu-srpski-premijer-iskoristio-uvredu-za-trash-kampanju/954043.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: "VUČIĆU, PEDERU" Srpski premijer iskoristio uvredu za trash kampanju
Aktivisti i aktivistkinje ljevičarske organizacije Marks21 na svojem YouTube kanalu objavili su montiranu verziju originalnog spota, u kojem su u titlovima prikazali stvarne podatke.
Istaknuli su tako da se 'pad nezaposlenosti u Srbiji' može ostvariti samo ako se pod zaposlene računaju i oni koji rade tek jedan sat tjedno te da gradnju cesta i obnovu škola realiziraju društvena poduzeća koja imaju zeleno svijetlo za dizanje stranih kredita, za čiju otplatu Vučić garantira novcem građana.
Kojim sve još informacijama Vučić zgodno manipulira u potrebe svoje kampanje, provjerite u videu...
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/472216/bez-obzira-sta-vam-kazem-istina-je-da-vas-lazem-vucicev-drugi-promotivni-video-dobio-odgovor-bez-dlake-na-jeziku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naprednom kartelu ništa nije sveto. kada čujem kako pljuju po jednom dudi ivkoviću, samo zato što je otvoreno podržao jankoviću, doživim transfer blama. posebna vrsta govna moraš da budeš kada podržavaš ovo zlo i govno...
Guest- Guest
imamo nove članove?Dare wrote:naprednom kartelu ništa nije sveto. kada čujem kako pljuju po jednom dudi ivkoviću, samo zato što je otvoreno podržao jankoviću, doživim transfer blama. posebna vrsta govna moraš da budeš kada podržavaš ovo zlo i govno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:imamo nove članove?Dare wrote:naprednom kartelu ništa nije sveto. kada čujem kako pljuju po jednom dudi ivkoviću, samo zato što je otvoreno podržao jankoviću, doživim transfer blama. posebna vrsta govna moraš da budeš kada podržavaš ovo zlo i govno...
ne plaši se...
Guest- Guest
aha:)..što bi..tko te ubioDare wrote:kaja wrote:imamo nove članove?Dare wrote:naprednom kartelu ništa nije sveto. kada čujem kako pljuju po jednom dudi ivkoviću, samo zato što je otvoreno podržao jankoviću, doživim transfer blama. posebna vrsta govna moraš da budeš kada podržavaš ovo zlo i govno...
ne plaši se...
2015-08-15
ustaše ga satrale po tko zna koji put....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
daj nemoj jbt, pa stvarno si mazohista. zar vam nije bilo dosta danas, nemoj ponovo da vam se usija grupa na viberu...
Guest- Guest
a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
- vidite što oni mogu pisati a ja ne mogu jer sam musliman..kmeeee
a vrijeđa sve
2015-08-15
kaja wrote:a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
a vrijeđa sve
danas kaže džangu kako mu se baba nije skidala sa turskog kurca, ovaj mu se najebo majke-otišla poturica da kmeči kod sultana ovog foruma i džango popio ban...
Guest- Guest
sad će i bracala za džangom... pa će opet dodati još jedan alter zaradi kmečanja zbog genocida nad njim....
2015-08-08
samo nek pisne i leti na cjelodnevni odmor.... :)))))))))
2015-08-08
pa to je meni napravio, provocirao i onda plakao kako ja svašta pišem a nisam banirana a on je jadnik musliman pa ne smije..a vrijeđa sveDare wrote:kaja wrote:a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
a vrijeđa sve
danas kaže džangu kako mu se baba nije skidala sa turskog kurca, ovaj mu se najebo majke-otišla poturica da kmeči kod sultana ovog foruma i džango popio ban...
2015-08-15
a onaj nesretnik koji ne smije ništa pisati jer je musliman a svima jebe sve po spisku je živ?michaellcmacha wrote:samo nek pisne i leti na cjelodnevni odmor.... :)))))))))
2015-08-15
michaellcmacha wrote:sad će i bracala za džangom... pa će opet dodati još jedan alter zaradi kmečanja zbog genocida nad njim....
dobro, ti tajno kmečiš kicu. tj. verovatno je to kombinacija kmečanja i tvojih praznih pretnji vrelim ampulama-samo što je ovaj sisica pa se zenta...
,,hrabri heroj'' miha-kmeči forumskim adminima.
Guest- Guest
kaja wrote:a onaj nesretnik koji ne smije ništa pisati jer je musliman a svima jebe sve po spisku je živ?michaellcmacha wrote:samo nek pisne i leti na cjelodnevni odmor.... :)))))))))
i njega su ubacili u undeadovsku grupu na viberu...
Guest- Guest
Dare wrote:kaja wrote:a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
a vrijeđa sve
jaka stvar, a piše dalje pod nickom budimir trajković
Guest- Guest
nemoj ga, danas je odradio odličan posao :)kaja wrote:a onaj nesretnik koji ne smije ništa pisati jer je musliman a svima jebe sve po spisku je živ?michaellcmacha wrote:samo nek pisne i leti na cjelodnevni odmor.... :)))))))))
Guest- Guest
dobro al budmir trajković nije nikad kmečao adminima da nekog baniraju jer su ga uvredili za razliku ovog govinde.Noor wrote:Dare wrote:kaja wrote:a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
a vrijeđa sve
taj mi posebno ide na živce..
2015-08-15
Noor wrote:Dare wrote:kaja wrote:a to. mislila sam da je onaj kmečavac govindamichaellcmacha wrote:ustaše ga satrale po tko zna koji put....
a vrijeđa sve
mora da te je sreo u liftu pa si mu dala inspiraciju...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučiću pederu!
» Koncert "Brkova" prekinut zbog skandiranja "Vučiću, pederu"
» Premijer Crne Gore Vucicu:Okrenuli smo se buducnosti ne mitomaniji
» u-lisinskom-odusevljeno-pljeskali-kolindi-i-vucicu-ziveo-srpski-narod!
» Stier odgovorio Vučicu : Srpski narod pokazuje šta misli o njegovoj autokratskoj vladavini
» Koncert "Brkova" prekinut zbog skandiranja "Vučiću, pederu"
» Premijer Crne Gore Vucicu:Okrenuli smo se buducnosti ne mitomaniji
» u-lisinskom-odusevljeno-pljeskali-kolindi-i-vucicu-ziveo-srpski-narod!
» Stier odgovorio Vučicu : Srpski narod pokazuje šta misli o njegovoj autokratskoj vladavini
Page 1 of 3