Britanci ludi za Frljićem: On je najpotrebniji, oduševljava, šokira....
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Britanci ludi za Frljićem: On je najpotrebniji, oduševljava, šokira....
daobgda mu dali radnu vizu ti isti britanci,
grad rijeka nek mu plaća limuzinu, isto ko šerbedžiji istarska ž. po parizu
grad rijeka nek mu plaća limuzinu, isto ko šerbedžiji istarska ž. po parizu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Zasto ne
Ako moze politicarima koji očevidno rade za strane sile
Moze i istaknutim kulturnjacima
Ako moze politicarima koji očevidno rade za strane sile
Moze i istaknutim kulturnjacima
Budi se u Kaji hrvatska nacionalistica. Jel te to Srbin nogiral?kaya wrote:Ako je kontroverzan onda bi mogao i njih oduševiti jednom prikladnom predstavom ;
Recimo u državnom nacionalnom muzeju punom ukradenih eksponata iz cijeloga svijeta za koje se prave da su njihovi kraljica majka s ukradenim dijamantom iz Indije na kruni osmišljava s MI 6 ubojstvo lady DI u tunelu dok charles povraća u cosku jer ima bulimiju . Ujedno je dobio i proljev pa mu MI 6 diskretno dodaje papir iz državnog arhiva koji se ne smije otvoriti jos 150 godina pod nazivom “ najveći zločini britanske vojske na svijetu ” . Za cijelo to vrijeme ih iz mraka gledaju eksponati odsječenih glava zena Henrika VIII koje se glasno smiju i pjevaju - mi volimo protestantizam !
Na kraju leže mrtvi Indijanci, Indijci, Afrikanci , Amerikanci i ostali sa majicom na englesku zastavu a oni ih bombardiraju sa avionom s natpisom We Like Dresden.
Kraljica od dima dobije infarkt a krunu stavi crnac. Kamila od alkohola padne u nesvjest .
Nisam nacionalistica , posebno ove cardak drzave.Regoč wrote:Budi se u Kaji hrvatska nacionalistica. Jel te to Srbin nogiral?kaya wrote:Ako je kontroverzan onda bi mogao i njih oduševiti jednom prikladnom predstavom ;
Recimo u državnom nacionalnom muzeju punom ukradenih eksponata iz cijeloga svijeta za koje se prave da su njihovi kraljica majka s ukradenim dijamantom iz Indije na kruni osmišljava s MI 6 ubojstvo lady DI u tunelu dok charles povraća u cosku jer ima bulimiju . Ujedno je dobio i proljev pa mu MI 6 diskretno dodaje papir iz državnog arhiva koji se ne smije otvoriti jos 150 godina pod nazivom “ najveći zločini britanske vojske na svijetu ” . Za cijelo to vrijeme ih iz mraka gledaju eksponati odsječenih glava zena Henrika VIII koje se glasno smiju i pjevaju - mi volimo protestantizam !
Na kraju leže mrtvi Indijanci, Indijci, Afrikanci , Amerikanci i ostali sa majicom na englesku zastavu a oni ih bombardiraju sa avionom s natpisom We Like Dresden.
Kraljica od dima dobije infarkt a krunu stavi crnac. Kamila od alkohola padne u nesvjest .
Jednostavno ne volim da se Englezi nekom krevelje i ne volim Engleze opcenito.
A Srbin .. jedan mi je ostao u lijepom sjećanju :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo jedan? Ma, kakav je to narod, čudi me da je ijedan.kaya wrote:Nisam nacionalistica , posebno ove cardak drzave.Regoč wrote:Budi se u Kaji hrvatska nacionalistica. Jel te to Srbin nogiral?kaya wrote:Ako je kontroverzan onda bi mogao i njih oduševiti jednom prikladnom predstavom ;
Jednostavno ne volim da se Englezi nekom krevelje i ne volim Engleze opcenito.
A Srbin .. jedan mi je ostao u lijepom sjećanju :)
Glede Engleza, vjerujem da je to izrazito omražen narod diljem svieta i da bi mnogi pogledali predstavu po tvom scenariju. Ja bih.
Trebao je ići smajlić, al mi prsti neprecizno tuku na mobu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Ludi" Rus
» Ivan Gudelj oduševljava fanove na turneji po Srbiji
» IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
» Dua Lipa ne prestaje da šokira: Pevačica tvrdi da je ajvar albanski VIDEO
» Ludi Rus
» Ivan Gudelj oduševljava fanove na turneji po Srbiji
» IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
» Dua Lipa ne prestaje da šokira: Pevačica tvrdi da je ajvar albanski VIDEO
» Ludi Rus
Page 2 of 2