NIK DUČIĆ- komandant Bondstila
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: NIK DUČIĆ- komandant Bondstila
Noor wrote:
Slina Show na rubu plača
...nešto je skrivio i čeka šljagu.
Guest- Guest
bille, nemoj me jako, ko boga te molim...evo necu vise srat po hrvatima, života mi....i dečih, dabomekofein wrote:Noor wrote:
Slina Show na rubu plača
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Glumata. Sigurno je tome prethodila dirljiva priča a laNoor wrote:
Slina Show na rubu plača
- maj grenfader Is kild ven ju bombing Beograd End maj mam olso End mi , di odrs member of femili in Jasenovac bat vi ar frendli End lav evribodi , spesli mi.
I onda suze i grimasa usta kao da ce povraćati ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo šta je bilo
netom ponosno uplatio 2 milje dolara clintonu u zakladu kako bi se rukovao s obamom...međutim, prc milojka
leleee, bice plata pecta evra...na sveto nigdarjevo :)
https://www.bljesak.info/vijesti/flash/Suljo-platio-clintonovima-dva-miljuna-dolara-za-rukovanje-s-barackom-obamom/176098
netom ponosno uplatio 2 milje dolara clintonu u zakladu kako bi se rukovao s obamom...međutim, prc milojka
leleee, bice plata pecta evra...na sveto nigdarjevo :)
https://www.bljesak.info/vijesti/flash/Suljo-platio-clintonovima-dva-miljuna-dolara-za-rukovanje-s-barackom-obamom/176098
..bice je i ovaj bacio svoju zenu pod jaja nekom americkom glavonji samo da ode na sveto kosovo i tamo 'mre
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Divan covek. Roknuo bi nulekarku na Beograd bez razmisljanja...
covek se uskoro vraca u usa.vuksadinare wrote:..bice je i ovaj bacio svoju zenu pod jaja nekom americkom glavonji samo da ode na sveto kosovo i tamo 'mre
a ti si preterao, pravi si primitivac.
sad i zene uplices. ok, nisi jedini koga ducic zulja. pokazali su sipcima koliko vredi njihov suverenitet. obicne zlikovacke nule.
tvoja braca
Last edited by pizzon on 5/9/2018, 09:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
a to, sad ste usa narod, n.te kategorije.Noor wrote:bille, nemoj me jako, ko boga te molim...evo necu vise srat po hrvatima, života mi....i dečih, dabomekofein wrote:Noor wrote:
Slina Show na rubu plača
usa balkan indijanci.
Guest- Guest
..a sto sam pak krivo rekao?...sigurno su ga onako bezveze bacili u bondstil i na kosovo..jos uzgred srbin...a ne recimo u irak,afganistan...naravno d aje bilo 'cesanja'...pizzon wrote:covek se uskoro vraca u usa.vuksadinare wrote:..bice je i ovaj bacio svoju zenu pod jaja nekom americkom glavonji samo da ode na sveto kosovo i tamo 'mre
sad i zene uplices. ok, nisi jedini koga ducic zulja. pokazali su sipcima koliko vredi njihov suverenitet. obicne zlikovacke nule.
tvoja braca
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a sto sam pak krivo rekao?...sigurno su ga onako bezveze bacili u bondstil i na kosovo..jos uzgred srbin...a ne recimo u irak,afganistan...naravno d aje bilo 'cesanja'...pizzon wrote:covek se uskoro vraca u usa.vuksadinare wrote:..bice je i ovaj bacio svoju zenu pod jaja nekom americkom glavonji samo da ode na sveto kosovo i tamo 'mre
tvoja braca
normalno da nije slucajno. samo bez tvojih zlih insinuacija.
nista od " tirola"
ameri i eu za razgranicenje, nemci malo glume, solo.
Guest- Guest
Jel ti vlaze gacice lagano? Evo sprema ti se mali Musliju da odrzi "istorijski" govor. Vidim, prave se spiskovi po javnim institucijama ko nece da mu dodje na miting... Boze, kako ce da radi krecana, pa to nije normalno...
imamo i mi kreča...
dovedite ih nama, cijena sitnica...
a može i gratis...
a može i gratis...
tirol ej tu blizu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:..a sto sam pak krivo rekao?...sigurno su ga onako bezveze bacili u bondstil i na kosovo..jos uzgred srbin...a ne recimo u irak,afganistan...naravno d aje bilo 'cesanja'...pizzon wrote:covek se uskoro vraca u usa.vuksadinare wrote:..bice je i ovaj bacio svoju zenu pod jaja nekom americkom glavonji samo da ode na sveto kosovo i tamo 'mre
tvoja braca
normalno da nije slucajno. samo bez tvojih zlih insinuacija.
nista od " tirola"
ameri i eu za razgranicenje, nemci malo glume, solo.
2015-09-08
T. wrote:imamo i mi kreča...
a može i gratis...
bez ikakvog ustezanja vih vam poslao celu tu sns kamarilu i njihove satelite. vi barem znate kako treba muciti ljude...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komandant njemačke mornarice: Krim se više nikad neće vratiti u Ukrajinu
» NOVI PREDLOG ZA KIM "Formalno priznanje Kosova, srpska vojna baza umesto Bondstila i zajednička valuta"
» Komandant ISIL-a je američki specijalac
» Na ahiret preselio Abu Meali, bivši komandant odreda El Mudžahidin
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
» NOVI PREDLOG ZA KIM "Formalno priznanje Kosova, srpska vojna baza umesto Bondstila i zajednička valuta"
» Komandant ISIL-a je američki specijalac
» Na ahiret preselio Abu Meali, bivši komandant odreda El Mudžahidin
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
Page 2 of 3