SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
Šta zna dete šta je 4 kile gandže.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
kaya wrote:Sta je čudno, pošteni i nezavisni sudac cardak RH uzeo je Obzir okolnosti da je dijete samo čuvalo drogu i novac , nije to njegovo valjda?! Te da je mali cardaklija kao posebno olakotnu okolnost.
Inače bi dobio 15 godina za ovo, falio mu je samo jos radioaktivni materijal na čuvanju pa da ima sve sto mladići inače imaju u frižideru na čuvanju.
darth_vader-
2014-04-17
Yehudim wrote:
Nekoliko mjeseci prije presude.
Umirovljeni gen. Kruljac i Davor Božinović ( Min. unutarnjih poslova )
na piću i dogovoru ............o cijeni slobode za " maloga "
Šteta što ovaj konobar nije ISIL-ovac s pojasom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ZAGREBAČKI STOMATOLOG SEKSUALNO NAPASTOVAO SVOJU 13-GODIŠNJU PACIJENTICU Kažnjen samo radom za opće dobro: 'Ima bolesne roditelje i stambeni kredit'
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
» Sarajevo: policija pronašla 224 migranta
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
» Sarajevo: policija pronašla 224 migranta
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
Page 3 of 3