SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
Znači bolesnog momka, invalida koji je koristio travu za ublažavanje bolova, i radi par stabljike (što je par desetaka grama) osudili na 2godine zatvora, a momak kada krene u zatvor zbog bolesti će izaći mrtav ili u invalidskim kolicima, dok sina od generala sa digitalnom vagom, preko 4kg razne droge i 1milijun kn od dilanja, neće vidjeti dana zatvora...
Nakon ovakvih vijesti nebi nokat od malog prsta zrtvovao za ovaj čardak
Nakon ovakvih vijesti nebi nokat od malog prsta zrtvovao za ovaj čardak
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2021731
Link sa indexa gdje mrze svo Hrvatsko
Link sa indexa gdje mrze svo Hrvatsko
a tko se uopce drogira, osim onog guvernera, nine, mamica i slicnih
dijagram-
2015-08-09
kaya wrote::)debotoijusto wrote:kaya wrote:Sta je čudno, pošteni i nezavisni sudac cardak RH uzeo je Obzir okolnosti da je dijete samo čuvalo drogu i novac , nije to njegovo valjda?! Te da je mali cardaklija kao posebno olakotnu okolnost.
Inače bi dobio 15 godina za ovo, falio mu je samo jos radioaktivni materijal na čuvanju pa da ima sve sto mladići inače imaju u frižideru na čuvanju.
moj stari u frizideru drzi bosanske lijekove , da je ima kokain i tri kila trave jos bi zivili zajedno
A jel bosanske lijekove čuvao za nekoga ili su bas njegovi?
hipohonder , cila jedna polica svega u frizideru, potrosio je zravstvenog za 3 a zakljucio da umjesto dopunskog i svih placanja bolje u bosni nabavit , ne mozes ti naseg covika zajebat
najbolje od svega nema ni potrebe ici u bosnu , ima diler sto opsluzuje starcice u kvartu trazenim bosanskim proizvodima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:ovaj ko da je matija babić
rad za opće dobro za nešto za što bi drugi dobio deset godina
tko je dobio 10g. za porezni dug drzavi ?
mamić šest i pol godina
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:ovaj ko da je matija babić
mamić šest i pol godina
cekaj malo , covjek je drzao robove a matija izvlacio novac da bi manje platio poreza drzavi , je kriminal no nema istu tezinu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:ovaj ko da je matija babić
mamić šest i pol godina
cekaj malo , covjek je drzao robove a matija izvlacio novac da bi manje platio poreza drzavi , je kriminal no nema istu tezinu
mamić je osuđen za utaju poreza a svoje robove je plaćao deset tisuća puta bolje nego matija svoje (dvi i po ijade kuna nounarima preko student servisa, ostataka na ruke, radnička prava nepostojeća)
SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR!
Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura,
ali izvukao se samo radom za opće dobro
David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca,
zbog " čuvanja " 3,98 Kg Marihuane i 27 grama Kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim
Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.
No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna.
Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana
policija pronašla i 118.000 Eura te 10.500 Kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata,
umirovljeni general stao je u obranu sina.
"Kad sam 17. kolovoza 2017. čuo da je David uhićen, bio sam u Medulinu. Nisam mogao vjerovati! Bio sam bijesan na njega. A posebno mi je bilo teško jer novac koji je nađen u stanu nije njegov, nego mojega prijatelja Lukija, Mire Lukende, kojemu je prijeko potreban za egzistenciju i obranu u postupku koji se protiv njega vodi u BiH."
Drama za Kruljčeve počela je 17. kolovoza 2017. na autobusnoj postaji u Jurjevskoj ulici, gdje su policajci presreli BMW 3 koji je vozio Filip Đ. koji je neposredno prije toga od Kruljca dobio 0,93 grama marihuane.
- Došao sam do Davida po USB stick, ali mi je preko WhatsAppa rekao da će mi ga dati njegova cura Jovana. Što je bilo na sticku? Ne znam. USB mi je trebao jer su mi roditelji prigovarali da ne učim pa sam htio neke materijale odnijeti na kopiranje - tvrdio je Filip Đ.
Priznao pogrešku ( pogreškuuuu ????? )
Iz njegove korespondencije s Kruljčevom djevojkom iščitava se kako je ipak došao po marihuanu jer je ona Davidu poslala poruku “Filip Đ. me opet maltretira da hoće doć' radi trave, pa ako budeš doma, ti mu iznesi, mene nema”.
Na čuvanje droge David Kruljac nije ponosan. Priznao je pogrešku,
a novac je, tvrdi, čuvao za oca.
- Filipu nisam prodao gram marihuane.
A novac koji sam čuvao, nekada sam znao trošiti, no vraćao sam ga od svoje plaće. Marihuanu sam čuvao za nepoznatu osobu iz Srbije s kojom sam kontaktirao preko aplikacije Wickr.me, a koja je koristila nadimak Tom Ford.
Kokain i 10.500 eura čuvao sam za prijatelja Mirka P., dok se ne vrati s mora
- branio se David Kruljac, koji je u trenutku uhićenja policiji otkrio da većina novca
potječe od preprodaje dok je manji dio bila njegova ušteđevina ( od droge)
Ispričao je tada i da je s prijateljem Mirkom P. od neke žene iz Sesveta kupio Citroën
za 500 eura kako bi u njemu skrivali drogu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sin-generala-kruljca-izbjegao-zatvor-policija-mu-u-stanu-pronasla-kokain-marihuanu-i-skoro-120000-eura-ali-izvukao-se-samo-radom-za-opce-dobro/7789278/
Kruljcu zbog hrpe droge rad za opće dobro, Huanitu zbog liječenja travom zatvor
HUANITO Luksetić je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora
jer je sadio marihuanu kako bi olakšao bolove uzrokovane multiplom sklerozom.
Dvije godine zatvora za bolesnog čovjeka zbog sadnje marihuane koja mu je olakšavala bolove.
David Kruljac je pravomoćno osuđen na godinu dana zatvora jer su ga uhvatili s hrpom droge, digitalnom vagom, uređajem za prešanje i velikom količinom novca. Kazna mu je zamijenjena globom i općekorisnim radom.
Godina dana zatvora, zamijenjena novčanom kaznom i općekorisnim radom za generalova sina zbog posjedovanja velike količine različitih vrsta droge.
Luksetić-11 biljaka / Kruljac - hrpa droge
Huanito Luksetić je prijavljen zbog uzgoja 11 biljaka marihuane. Vijeće riječkog Općinskog suda osudilo ga je jer smatra da je uzgajao preveliku količinu konoplje samo za osobnu uporabu.
David Kruljac je uhvaćen s 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina,
10.500 kuna i 117 tisuća eura.
--------------------------------------------------------
Netko drugi bi za to dobio 8-10 god robije
---------------------------------------------------------
Ali banana repuljik krivosudje ima neke svoje bolesne ideje
---------------------------------------------------------
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kruljcu-zbog-hrpe-droge-rad-za-opce-dobro-huanitu-zbog-lijecenja-travom-zatvor/2021731.aspx
--------------------------------------------------------------------------------
Dokle mislite tako majke vam ga nabijem
Istina boli
Nekoliko mjeseci prije presude.
Umirovljeni gen. Kruljac i Davor Božinović ( Min. unutarnjih poslova )
na piću i dogovoru ............o cijeni slobode za " maloga "
Generali - droga - Mexico
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A sin onog drugog generala ubio mladića namrtvo
A sin onog treceg generala isto
A sin četvrtog isto
Jbt
To me sjeća na JNA
Isti su uvijek generali i njihovi sinovi
A sin onog treceg generala isto
A sin četvrtog isto
Jbt
To me sjeća na JNA
Isti su uvijek generali i njihovi sinovi
Prebaci na POZITIVNO
SI VIDLA KOJE JE EURE DECKO USPARAO ?
Kruljac neće u zatvor. Njegov tata je bio na piću s ministrom Božinovićem. Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro. Četiri mjeseca prije presude, dok je još trajala istraga protiv njegovog sina, Mladen Kruljac, bivši zapovjednik Hrvatske kopnene vojske, umirovljeni general, sjedio je na piću s ministrom policije. U aferi Sibinj general Mladen Kruljac nepravomoćno je osuđen na kaznu od godine dana zatvora, koja mu se zamjenjuje radom za opće dobro na slobodi i obvezu nadoknade štete državi u iznosu od 67.000 kuna, na koliko je Sud procijenio štetu za državni proračun. Uskog ga je teretio da su koruptivnim kaznenim dijelima općinu Sibinj kod Slavonskog Broda oštetili za 58,2 milijuna kuna, a državni proračun za 3,18 milijuna kuna.
Zbog sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti, primanje mita te poticanje na kaznena djela Uskok je šestoricu okrivljenika optužio da su, od rujna 2007. do sredine 2008. godine, protivno odlukama Vlade, kojima je općini Sibinj darovano zemljište u svrhu izgradnje zone malog gospodarstva, omogućili unaprijed dogovorenim tvrtkama i fizičkim osobama stjecanje prava vlasništva nad velikim parcelama visoko vrijednog građevinskog zemljišta ispod stvarne vrijednosti, i to bez preuzimanja bilo kakvih obaveza za početak radova i obavljanje gospodarskih djelatnosti u zoni, čime su pribavili znatnu imovinsku korist.
David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.
No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.
- Kad sam 17. kolovoza 2017. čuo da je David uhićen, bio sam u Medulinu. Nisam mogao vjerovati! Bio sam bijesan na njega. A posebno mi je bilo teško jer novac koji je nađen u stanu nije njegov, nego mojega prijatelja Lukija, Mire Lukende, kojemu je prijeko potreban za egzistenciju i obranu u postupku koji se protiv njega vodi u BiH. Novac je oduzet, a ja sam u nezgodnoj situaciji. Naime, Lukija znam od 1992., kada sam obilazio bolnice, a on je bio ranjen. Odvjetnik Branko Šerić oboje nas zastupa u postupcima koji se vode protiv nas. Luki me 2016. zamolio da mu sačuvam neki novac - ispričao je u tužiteljstvu umirovljeni general Kruljac, kojemu je Lukenda “oko Uskrsa 2016. donio u kafić, u Konzumovoj vrećici, 150.000 eura”. U rujnu te godine tražio ga je, dodaje, da mu od čuvanog novca da 32.000 eura kako bi kupio BMW X6.
Mladen i David Kruljac
Pao konzument
- Kod mene u stanu ostalo je još 118.000 eura, ali kako često putujem, imam predavanja na Generalskom zboru i često mi se kvari alarm, Davidu sam lani u srpnju dao eure na čuvanje jer kod sebe ima sef - zaključio je Mladen Kruljac.
Vezane vijesti
Generalov prijatelj Miro Lukenda potvrdio je priču o čuvanju novca, tvrdeći da je “kod sebe imao velik novac jer je 2005. godine prodao kuću u Dubrovniku za 480.000 eura i o tome ima dokumentaciju”.
- Znam da je novac čuvan u sefu, ali ne znam na kojoj adresi - ustvrdio je Lukenda, koji je umirovljenog generala upoznao u bolnici na Firulama.
Drama za Kruljčeve počela je 17. kolovoza 2017. na autobusnoj postaji u Jurjevskoj ulici, gdje su policajci presreli BMW 3 koji je vozio Filip Đ. koji je neposredno prije toga od Kruljca dobio 0,93 grama marihuane.
- Došao sam do Davida po USB stick, ali mi je preko WhatsAppa rekao da će mi ga dati njegova cura Jovana. Što je bilo na sticku? Ne znam. USB mi je trebao jer su mi roditelji prigovarali da ne učim pa sam htio neke materijale odnijeti na kopiranje - tvrdio je Filip Đ.
Priznao pogrešku
Iz njegove korespondencije s Kruljčevom djevojkom iščitava se kako je ipak došao po marihuanu jer je ona Davidu poslala poruku “Filip Đ. me opet maltretira da hoće doć' radi trave, pa ako budeš doma, ti mu iznesi, mene nema”.
Na čuvanje droge David Kruljac nije ponosan. Priznao je pogrešku, a novac je, tvrdi, čuvao za oca.
- Filipu nisam prodao gram marihuane. A novac koji sam čuvao, nekada sam znao trošiti, no vraćao sam ga od svoje plaće. Marihuanu sam čuvao za nepoznatu osobu iz Srbije s kojom sam kontaktirao preko aplikacije Wickr.me, a koja je koristila nadimak Tom Ford. Kokain i 10.500 eura čuvao sam za prijatelja Mirka P., dok se ne vrati s mora - branio se David Kruljac, koji je u trenutku uhićenja policiji otkrio da većina novca potječe od preprodaje dok je manji dio bila njegova ušteđevina.
Ispričao je tada i da je s prijateljem Mirkom P. od neke žene iz Sesveta kupio Citroën za 500 eura kako bi u njemu skrivali drogu.
Davidova djevojka Jovana, prema vlastitim tvrdnjama bivša članica Hrvatske ženske boksačke reprezentacije, koja je s njim živjela u stanu u kojem je nađena droga, o pronalasku opijata odlučila je šutjeti.
Hajdi Karakaš Jakubin
Zbog sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti, primanje mita te poticanje na kaznena djela Uskok je šestoricu okrivljenika optužio da su, od rujna 2007. do sredine 2008. godine, protivno odlukama Vlade, kojima je općini Sibinj darovano zemljište u svrhu izgradnje zone malog gospodarstva, omogućili unaprijed dogovorenim tvrtkama i fizičkim osobama stjecanje prava vlasništva nad velikim parcelama visoko vrijednog građevinskog zemljišta ispod stvarne vrijednosti, i to bez preuzimanja bilo kakvih obaveza za početak radova i obavljanje gospodarskih djelatnosti u zoni, čime su pribavili znatnu imovinsku korist.
David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.
No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.
- Kad sam 17. kolovoza 2017. čuo da je David uhićen, bio sam u Medulinu. Nisam mogao vjerovati! Bio sam bijesan na njega. A posebno mi je bilo teško jer novac koji je nađen u stanu nije njegov, nego mojega prijatelja Lukija, Mire Lukende, kojemu je prijeko potreban za egzistenciju i obranu u postupku koji se protiv njega vodi u BiH. Novac je oduzet, a ja sam u nezgodnoj situaciji. Naime, Lukija znam od 1992., kada sam obilazio bolnice, a on je bio ranjen. Odvjetnik Branko Šerić oboje nas zastupa u postupcima koji se vode protiv nas. Luki me 2016. zamolio da mu sačuvam neki novac - ispričao je u tužiteljstvu umirovljeni general Kruljac, kojemu je Lukenda “oko Uskrsa 2016. donio u kafić, u Konzumovoj vrećici, 150.000 eura”. U rujnu te godine tražio ga je, dodaje, da mu od čuvanog novca da 32.000 eura kako bi kupio BMW X6.
Mladen i David Kruljac
Pao konzument
- Kod mene u stanu ostalo je još 118.000 eura, ali kako često putujem, imam predavanja na Generalskom zboru i često mi se kvari alarm, Davidu sam lani u srpnju dao eure na čuvanje jer kod sebe ima sef - zaključio je Mladen Kruljac.
Vezane vijesti
Generalov prijatelj Miro Lukenda potvrdio je priču o čuvanju novca, tvrdeći da je “kod sebe imao velik novac jer je 2005. godine prodao kuću u Dubrovniku za 480.000 eura i o tome ima dokumentaciju”.
- Znam da je novac čuvan u sefu, ali ne znam na kojoj adresi - ustvrdio je Lukenda, koji je umirovljenog generala upoznao u bolnici na Firulama.
Priznao pogrešku
Na čuvanje droge David Kruljac nije ponosan. Priznao je pogrešku, a novac je, tvrdi, čuvao za oca.
- Filipu nisam prodao gram marihuane. A novac koji sam čuvao, nekada sam znao trošiti, no vraćao sam ga od svoje plaće. Marihuanu sam čuvao za nepoznatu osobu iz Srbije s kojom sam kontaktirao preko aplikacije Wickr.me, a koja je koristila nadimak Tom Ford. Kokain i 10.500 eura čuvao sam za prijatelja Mirka P., dok se ne vrati s mora - branio se David Kruljac, koji je u trenutku uhićenja policiji otkrio da većina novca potječe od preprodaje dok je manji dio bila njegova ušteđevina.
Ispričao je tada i da je s prijateljem Mirkom P. od neke žene iz Sesveta kupio Citroën za 500 eura kako bi u njemu skrivali drogu.
Davidova djevojka Jovana, prema vlastitim tvrdnjama bivša članica Hrvatske ženske boksačke reprezentacije, koja je s njim živjela u stanu u kojem je nađena droga, o pronalasku opijata odlučila je šutjeti.
Hajdi Karakaš Jakubin
Decko čuvao eure za tatu a tati dao eure prijatelj
I nek netko veli da nema prijatelja u Hrvatskoj
Kao pnomad kad je Mesić kupio stan prijateljevom novcem
I nek netko veli da nema prijatelja u Hrvatskoj
Kao pnomad kad je Mesić kupio stan prijateljevom novcem
A marihuana je za TOM FORDA
DOBRO JE
VEC SAM MISLILA ZA TOM CRUSEA
DOBRO JE
VEC SAM MISLILA ZA TOM CRUSEA
Sramotno.
2014-04-12
Šta zna dete šta je 4 kile gandže.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ZAGREBAČKI STOMATOLOG SEKSUALNO NAPASTOVAO SVOJU 13-GODIŠNJU PACIJENTICU Kažnjen samo radom za opće dobro: 'Ima bolesne roditelje i stambeni kredit'
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
» Sarajevo: policija pronašla 224 migranta
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
» Sarajevo: policija pronašla 224 migranta
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
Page 2 of 3