Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!
Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
:8)
Guest- Guest
zlatna lopta SP-a i popuši 6-0 glupa lopovska i ciganska prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovo je dovoljan pokazatelj da se uvidi koliko je balun posta bolestan...
Dno ne dotaknuto...
;)
Dno ne dotaknuto...
;)
Guest- Guest
Bitno je da je Raketa igrao od 1. minute.fridrih_niche wrote:Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
Zeko-
2015-08-26
Raketa već sad ima asista i golova u sezoni 18./19. koliko Štakor neće do kraja sezone...Zeko wrote:Bitno je da je Raketa igrao od 1. minute.fridrih_niche wrote:Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
Guest- Guest
Nice je meggiDybala wrote:Nice
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
MeggiMaggie??Dybala wrote:Puši kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nice je zenski niche i isto pusi kurac
Guest- Guest
I ti ovdje laprdaš kako si nogomet igrao? Da jesi, morao bi znati da nogomet nisu samo golovi i asistencije. Čak su, za pravog poznavatelja nogometa takve stvari u drugom planu. Netko mora stvoriti igru da bi uopće došlo do asistencija i golova. Al' dobro, ipak si ti samo forumska .fridrih_niche wrote:Raketa već sad ima asista i golova u sezoni 18./19. koliko Štakor neće do kraja sezone...Zeko wrote:Bitno je da je Raketa igrao od 1. minute.fridrih_niche wrote:Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
Zeko-
2015-08-26
A sad mi, glupavko ostarjeli, reci kako se Messi uklapa u to šta pišeš?Zeko wrote:I ti ovdje laprdaš kako si nogomet igrao? Da jesi, morao bi znati da nogomet nisu samo golovi i asistencije. Čak su, za pravog poznavatelja nogometa takve stvari u drugom planu. Netko mora stvoriti igru da bi uopće došlo do asistencija i golova. Al' dobro, ipak si ti samo forumska .fridrih_niche wrote:Raketa već sad ima asista i golova u sezoni 18./19. koliko Štakor neće do kraja sezone...Zeko wrote:Bitno je da je Raketa igrao od 1. minute.fridrih_niche wrote:Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
Stvara li on igru za druge?
Jel možda uz to ‘stvaranje igre’ i sudjeluje s golovima (prvi strijelac Europe) i asistima (prvi asistent Europe)?
Ti nisi forumska luda, nego si forumski kreten...
Budaletino...
;)
Guest- Guest
Za koga to Blessi stvara igru? Molim te jedno jedino ime. Za kojeg je on argentinca na SP-u u Rusiji stvorio bilo šta? Opet molim jedno jedino ime. Tamo je bio među najlošijim argentinskim igračima, ako ne i najlošiji prema onome što se od "vanzemaljca" očekivalo. Napisao sam već, takav "vanzemaljac" koji, kako veliš, sam i stvara igru i asistira i zabija, mora na SP-u u grupi sa Islandom, Nigerijom i Hrvatskom imati 9 bodova i gol razliku 15-0, a ne da ga "zatonska prevara" koja stvara igru za, kako pišete, panja Mandžukića, panja Brozovića, panja Kramarića, naguzi sa 3-0 i još tog velikog "vanzemaljca" u zadnjem kolu protiv Islanda spašava da uopće prođe grupu.Stvara Blessi kurac, a ne igru da nije igrao sa Iniestom koji stvara igru za tog Blessana nigdje ga ne bi bilo. Kao što ga nigdje nema u Argentini koja nema igrača koji bi stvorio igru za Blessija. Amen, forumska , sad si prešišao ampera i ti si od ovog trenutka forumska broj 1.
Zeko-
2015-08-26
jedino šta preostaje zekanu nakon ovog šamaranja, metak posred čela.fridrih_niche wrote:A sad mi, glupavko ostarjeli, reci kako se Messi uklapa u to šta pišeš?Zeko wrote:I ti ovdje laprdaš kako si nogomet igrao? Da jesi, morao bi znati da nogomet nisu samo golovi i asistencije. Čak su, za pravog poznavatelja nogometa takve stvari u drugom planu. Netko mora stvoriti igru da bi uopće došlo do asistencija i golova. Al' dobro, ipak si ti samo forumska .fridrih_niche wrote:Raketa već sad ima asista i golova u sezoni 18./19. koliko Štakor neće do kraja sezone...Zeko wrote:Bitno je da je Raketa igrao od 1. minute.fridrih_niche wrote:Oce Lukica zaigrat protiv Španjolske ili će nas ovi pojest?
Stvara li on igru za druge?
Jel možda uz to ‘stvaranje igre’ i sudjeluje s golovima (prvi strijelac Europe) i asistima (prvi asistent Europe)?
Ti nisi forumska luda, nego si forumski kreten...
Budaletino...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovo si dobro napisaoZeko wrote:Za koga to Blessi stvara igru? Molim te jedno jedino ime. Za kojeg je on argentinca na SP-u u Rusiji stvorio bilo šta? Opet molim jedno jedino ime. Tamo je bio među najlošijim argentinskim igračima, ako ne i najlošiji prema onome što se od "vanzemaljca" očekivalo. Napisao sam već, takav "vanzemaljac" koji, kako veliš, sam i stvara igru i asistira i zabija, mora na SP-u u grupi sa Islandom, Nigerijom i Hrvatskom imati 9 bodova i gol razliku 15-0, a ne da ga "zatonska prevara" koja stvara igru za, kako pišete, panja Mandžukića, panja Brozovića, panja Kramarića, naguzi sa 3-0 i još tog velikog "vanzemaljca" u zadnjem kolu protiv Islanda spašava da uopće prođe grupu.Stvara Blessi kurac, a ne igru da nije igrao sa Iniestom koji stvara igru za tog Blessana nigdje ga ne bi bilo. Kao što ga nigdje nema u Argentini koja nema igrača koji bi stvorio igru za Blessija.
I ustraje stara gluperda u svojim nebulozama...
A Scorpija mu daje ruke...
:D
A Scorpija mu daje ruke...
:D
Guest- Guest
Šamaranje pušača ispod stola na maksimumu...
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pitanje za kurca od igraca
» Britanija nije više među pet vodećih ekonomija svijeta
» izbor foruma za igraca sezone
» Rakitić jedan od najčešće korištenih igrača
» HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
» Britanija nije više među pet vodećih ekonomija svijeta
» izbor foruma za igraca sezone
» Rakitić jedan od najčešće korištenih igrača
» HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5