Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!
Modrić je danas ostao među tri kandidata, a protivnici će mu biti Cristiano Ronaldo, najbolji strijelac Lige prvaka u prošloj sezoni te Mohamed Salah, koji je imao fenomenalnu sezonu u Liverpoolu.
Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu.
Podsjetimo, hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha.
Još jedno individualno priznanje za našega najvećega i najboljega igrača svih vremena LM10...
Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu.
Podsjetimo, hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha.
Još jedno individualno priznanje za našega najvećega i najboljega igrača svih vremena LM10...
Re: Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!
1. cr7
2. modric
3. salah
2. modric
3. salah
Guest- Guest
salah je balija ne znam sta uopce radi u ovom izboru
Guest- Guest
1.modrić
2.cr
3.alah
2.cr
3.alah
najveća sramota u povijesti nogometa
End- Posts : 21177
2015-08-25
dobro si pogledaj učinak zatonske prevare jer više nikad u povijesti nećeš vidjeti veću prevaru u ovakvim izborima, a kamoli dobitnika.
End- Posts : 21177
2015-08-25
gdje je raketa
Sa Argentinom nije mogao svih ovih godina ništa (eto jedno finale), jer nije imao Iniestu i društvo! Messi je nogometni umjetnik, mag sa izrazitom individualnom kvalitetom, ali njegov učinak iz ove statistike ovisi o suigračima. Osim toga valjalo bi vidjeti postotak u toj statistici. Od takovog genijalca se očekuje da mu svaki udarac sa 11 m ulazi u gol, a češće se pamte njegovi promašeni penali! Modrić nije atraktivan, ali dok god budu birali treneri i igrači biti će u vrhu izbora! Oni znaju cijeniti vrijednost igre Luke Modrića!End wrote:
Sad možeš dalje trolati!
sat2-
2015-09-28
darth_vader-
2014-04-17
LUKA MODRIĆ,najveći HR nogometaš svih vremena...
jasambrend wrote:Niche...
Guest- Guest
1. niche
2. cr7
3. modric
2. cr7
3. modric
Guest- Guest
najveći svih vremena:
1.maradona
2.niče
3.modrić
1.maradona
2.niče
3.modrić
najveci svih vremena
1. niche
2. platini
3. buffon
4. cr7
5. maradona
1. niche
2. platini
3. buffon
4. cr7
5. maradona
Guest- Guest
A gdje je tu mali igračić Blessi ? Jel bude opet Perez nagovorio, ovaj put FIFU, da najboljg igrača svijeta Luku Modrića stvarno proglase najboljim ?
Zagorski tupane, jebala te statistika koju tu lijepiš. Da ikoga kurca razumiješ nogomet nikada ne bi tu srao samo o golovima i asistencijama, jer u svakoj ekipi to je samo i isključivo završetak nečega. A to nešto netko mora uskladiti, a to je, u ovom trenutku, jedino i isključivo Luka Modrić. Evo ti dokaz Cristina u Realu uz Luku i Cristina u Juventusu. Jel' sad zabio koji gol ? Evo ti i tvoj Blessi u Barceloni i u Argentini, samo to usporedi. Blessi na zadnjem SP-u bio je nula, zero, ništica. Sam si tu trkeljao kako u Argentini nema s kim igrati. Kako to ? Pa on je vanzemaljac, koji će kurac njemu još netko, to ste ti i ona dalmatinska ovdje natrkeljali bar 1000 puta. Pa takav vanzemaljac treba u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom imati 9 bodova i gol razliku 15-0. A kad tamo, ZATONSKA PREVARA SA HRVATSKOM SPAŠAVA VANZEMALJCA BLESSIJA DA UOPĆE GRUPU PROĐE. Jel' vidite ti zagorska forumska i ti dalmatinska forumska kol'ko ste ustvari Bless(i)avi ?
Zagorski tupane, jebala te statistika koju tu lijepiš. Da ikoga kurca razumiješ nogomet nikada ne bi tu srao samo o golovima i asistencijama, jer u svakoj ekipi to je samo i isključivo završetak nečega. A to nešto netko mora uskladiti, a to je, u ovom trenutku, jedino i isključivo Luka Modrić. Evo ti dokaz Cristina u Realu uz Luku i Cristina u Juventusu. Jel' sad zabio koji gol ? Evo ti i tvoj Blessi u Barceloni i u Argentini, samo to usporedi. Blessi na zadnjem SP-u bio je nula, zero, ništica. Sam si tu trkeljao kako u Argentini nema s kim igrati. Kako to ? Pa on je vanzemaljac, koji će kurac njemu još netko, to ste ti i ona dalmatinska ovdje natrkeljali bar 1000 puta. Pa takav vanzemaljac treba u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom imati 9 bodova i gol razliku 15-0. A kad tamo, ZATONSKA PREVARA SA HRVATSKOM SPAŠAVA VANZEMALJCA BLESSIJA DA UOPĆE GRUPU PROĐE. Jel' vidite ti zagorska forumska i ti dalmatinska forumska kol'ko ste ustvari Bless(i)avi ?
Zeko-
2015-08-26
Ma uopće me ne tangiraju ove lažne, frizirane nagrade za obične smrtnike...End wrote:
Svatko, ko je ikad nogom udrija balun, zna ko je stvarno najbolji igrač na svitu...
Za ostale neznalice ionako nije bitno...
;)
Guest- Guest
Top 5 najboljih ikad:
1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
A da san se ja ozbiljno uvatija baluna, bija bi sedmi najbolji ikad...
Odma iza pravog Ronalda...
<3
1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
<3
Guest- Guest
Ali ti si najveci dzuzdas ikadafridrih_niche wrote:Top 5 najboljih ikad:
1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pitanje za kurca od igraca
» Britanija nije više među pet vodećih ekonomija svijeta
» izbor foruma za igraca sezone
» Rakitić jedan od najčešće korištenih igrača
» HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
» Britanija nije više među pet vodećih ekonomija svijeta
» izbor foruma za igraca sezone
» Rakitić jedan od najčešće korištenih igrača
» HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5