Ivo Lučić: Ni Hrvati ni Srbi u BiH nisu i neće biti Bosanci po nacionalnosti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ivo Lučić: Ni Hrvati ni Srbi u BiH nisu i neće biti Bosanci po nacionalnosti
Nastaviti ubijati Bosnu i hercegovnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi iskreno...imas ti udrugu doma...zena,dijete...a mani se mastanja i filozofiranja
Imam sve ali moram gurkati svoje političke ciljeve...evo jedan prof. nije baš bio za podjelu ali kad smo ga stisli...priveli tri - četiri puta na gemišt...i on je za podjelu Bih.
Moraš lobirati
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Ivo Lučić: Ni Hrvati ni Srbi u BiH nisu i neće biti Bosanci po nacionalnosti
Sora wrote:To je to
Raspudić, Lučić i Šušnjar su velikosrpski igrači
KategorijeRegijaObjavljenoNovembar 6, 2016Staima NovoRaspudić, Lučić i Šušnjar su velikosrpski igrači
PROF. IVO BANAC: Raspudić, Lučić, Šušnjar su izašli iz ergele fra Ivana Tolja, njima su problem Bošnjaci, a ne Dodikova velikosrpska politika
I Dodik, Rajko Vasić i SNSD su velikohrvatski i baš nam je lijepo jednim s drugima...
A banac je krme u teheranu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:Nastaviti ubijati Bosnu i hercegovnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi iskreno...imas ti udrugu doma...zena,dijete...a mani se mastanja i filozofiranja
Imam sve ali moram gurkati svoje političke ciljeve...evo jedan prof. nije baš bio za podjelu ali kad smo ga stisli...priveli tri - četiri puta na gemišt...i on je za podjelu Bih.
Moraš lobirati
jes :)
2015-08-06
..ne volim agenturu i njihove 'istine' narocito ako su svoje pozicije koristili u kriminal i osobno bogacenjeRingo10 wrote:Ne znam nista o njemu i ne znam sto ti imas protiv njega niti me zanima.vuksadinare wrote:agentura...uhljebljenik
Ali ovaj tekst je sasvim istinit, tacan i lijepo napisan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajd
U krvavoj kosuLji zavrsio Dabogda
U krvavoj kosuLji zavrsio Dabogda
U krvavoj košulji zavrsioepikur37 wrote:Sora wrote:Nastaviti ubijati Bosnu i hercegovnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi iskreno...imas ti udrugu doma...zena,dijete...a mani se mastanja i filozofiranja
Moraš lobirati
Dabogda
Nije niko uveo bosansku nacionalnost 1943 godine. To nije bilo ni moguce.mortal wrote:1943 nastao je poremecaj koji su jos vise pojacali uvodeci bosansku nacionalnost sto je cisti apsurd, izmisljati narodeHektorović wrote:Ni Hrvati ni Srbi u BiH nisu i neće biti Bosanci po nacionalnosti
Suvremena državnost BiH utemeljena je u studenome 1943., na zasjedanju Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine. Tada je nastala formulacija prema kojoj BiH nije “ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska nego i srpska i muslimanska i hrvatska”.
naravno da se ne smije pristati na pripisivanje narodnosti koja ne postoji i kojoj ne mogu sve i da hoce pripadati Hrvati i Srbi
Muslimanima kasnije Bosnjacima je bio odredjen status neopredijeljenih a oni su to prihvatili preko 90%. To govori da se oni nisu osjecali ni Srbima ni Hrvatima i da su se konstituirali u posebnu etnicku grupaciju.
Status naroda pod imenom Muslimani im je priznat 1970te ili 1971ve ako se dobro sjecam. Time je tadasnja vlast samo verificirala vec postojece stanje.
Hrvati na desnom spektru nkako ne mogu da se otresu iluzija iz 1941 godine o muslimanima kao Hrvatima islamske vjere. Jedan dio muslimana se svrstao uz endehaziju iskljucivo zbog antisrpskog sentimenta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa logicno ej da izgube nacionalni sentimet nakon sto su vecinom islamizirani dolaskom turaka i sljedece stoljece,dva..dvadeset,trideset generacija koliko je proslo rijetko ostavi neki trag sto si prije bio...ravnas se po onom sto ejsi danas..i kakav zivot,kulturu njegujesRingo10 wrote:Nije niko uveo bosansku nacionalnost 1943 godine. To nije bilo ni moguce.mortal wrote:1943 nastao je poremecaj koji su jos vise pojacali uvodeci bosansku nacionalnost sto je cisti apsurd, izmisljati narodeHektorović wrote:Ni Hrvati ni Srbi u BiH nisu i neće biti Bosanci po nacionalnosti
Suvremena državnost BiH utemeljena je u studenome 1943., na zasjedanju Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine. Tada je nastala formulacija prema kojoj BiH nije “ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska nego i srpska i muslimanska i hrvatska”.
naravno da se ne smije pristati na pripisivanje narodnosti koja ne postoji i kojoj ne mogu sve i da hoce pripadati Hrvati i Srbi
Muslimanima kasnije Bosnjacima je bio odredjen status neopredijeljenih a oni su to prihvatili preko 90%. To govori da se oni nisu osjecali ni Srbima ni Hrvatima i da su se konstituirali u posebnu etnicku grupaciju.
Status naroda pod imenom Muslimani im je priznat 1970te ili 1971ve ako se dobro sjecam. Time je tadasnja vlast samo verificirala vec postojece stanje.
Hrvati na desnom spektru nkako ne mogu da se otresu iluzija iz 1941 godine o muslimanima kao Hrvatima islamske vjere. Jedan dio muslimana se svrstao uz endehaziju iskljucivo zbog antisrpskog sentimenta.
2015-09-08
Odvojimo se i hrvati i srbi a onda ove sorine zatvorimo, bez izlaza .
2015-08-06
...inace muslici su bili najveci jugici oni i makedonci u bivsoj jugi...dobar dio njih je vise drukao za srbijanske klubove a tek manji dio za hrvatske...profitabilno su gledali prema sloveniji i hravtskoj a ideoloski i mentalno prema beogradskoj carsiji..naravno en svi ali dobar dio...
2015-09-08
....uglavnom po meni za muslimane bi najbolaj solucija bila da su ipak potrude biti koliko toliko u ok odnosima sa hrvatima...a ne slusaju tipove poput ovog suljagica,becirovica,zuje filipovica koji su budale..i koji bi gurali muslimane bh-a na istok...u turski,srpski ili ne znam kakav zagrljaj...koji ih ej uglavnom uvijek skupo kostao
2015-09-08
vuksadinare wrote:.. za muslimane bi najbolaj solucija bila da su ipak potrude biti koliko toliko u ok odnosima sa hrvatima...
a s druge strane i mi bez njih propadosmo, srbi će prevagnut
2015-08-06
Sora wrote:U krvavoj košulji zavrsioepikur37 wrote:Sora wrote:Nastaviti ubijati Bosnu i hercegovnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi iskreno...imas ti udrugu doma...zena,dijete...a mani se mastanja i filozofiranja
Moraš lobirati
Dabogda
sta bi ovo trebalo znaciti? :/
"partizanska bolest", sto drugokic wrote:Sora wrote:U krvavoj košulji zavrsioepikur37 wrote:Sora wrote:Nastaviti ubijati Bosnu i hercegovnuepikur37 wrote:
Moraš lobirati
Dabogda
sta bi ovo trebalo znaciti? :/
dijagram-
2015-08-09
Sora wrote:vuksadinare wrote:cim ga brani i stiti onaj imotski sisovac lopina i mufljoza znam koliko je sati
Čim ga sora ovako napada, trebaš znati koliko je sati...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ne znam nista o njemu i ne znam sto ti imas protiv njega niti me zanima.vuksadinare wrote:agentura...uhljebljenik
a vucina ti je pravaš i za mujage, cjelovita bih i prokleti srbi, zajedno do drine....:D
ukratko
vučina i sora na ovoj temi totalno usklađeni :D
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ne znam nista o njemu i ne znam sto ti imas protiv njega niti me zanima.vuksadinare wrote:agentura...uhljebljenik
a vucina ti je pravaš i za mujage, cjelovita bih i prokleti srbi, zajedno do drine....:D
ukratko
vučina i sora na ovoj temi totalno usklađeni :D
Pa nekako i pašu jedno uz drugo :=)
2015-08-06
epikur37 wrote:
Pa nekako i pašu jedno uz drugo :=)
Ima neka tajna veza :D
2018-04-10
epikur37 wrote:Sora wrote:To je to
Raspudić, Lučić i Šušnjar su velikosrpski igrači
KategorijeRegijaObjavljenoNovembar 6, 2016Staima NovoRaspudić, Lučić i Šušnjar su velikosrpski igrači
PROF. IVO BANAC: Raspudić, Lučić, Šušnjar su izašli iz ergele fra Ivana Tolja, njima su problem Bošnjaci, a ne Dodikova velikosrpska politika
Sora, Banac i Komšić na braniku Hrvatstva :)
2018-04-10
Ma ovo sve su igre bez granica
Jebe zmija žabu
Ja dignem sidro i Otvorim jedro
Kad mi padne na um
A vi se koljite
Jebe zmija žabu
Ja dignem sidro i Otvorim jedro
Kad mi padne na um
A vi se koljite
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» Vučić: Hrvati i Srbi moraju biti saveznic
» Uskoro će malo tko govoriti hrvatski, ali za to neće biti krivi Srbi
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» Vučić: Hrvati i Srbi moraju biti saveznic
» Uskoro će malo tko govoriti hrvatski, ali za to neće biti krivi Srbi
» Nisu sultana u njegovom pohodu na Europu zaustavili Srbi kod Panceva vec Hrvati kod Siska.'
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
Page 3 of 3