TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tony-blair-za-jutarnji-nitko-se-nije-tako-kockao-s-vlastitom-buducnoscu-kao-moja-britanija-evo-sto-mislim-o-vucicevoj-usporedbi-rh-s-trecim-reichom/7783158/
Tony Blair s novinarkom Anom Muhar
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tony-blair-za-jutarnji-nitko-se-nije-tako-kockao-s-vlastitom-buducnoscu-kao-moja-britanija-evo-sto-mislim-o-vucicevoj-usporedbi-rh-s-trecim-reichom/7783158/
Re: TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
Samo opušteno, Tony, i uživaj...Divan je Dubrovnik.
Re: TONY BLAIR ZA JUTARNJI 'Nitko se nije tako kockao s vlastitom budućnošću kao moja Britanija, evo što mislim o Vučićevoj usporedbi RH s Trećim Reichom
UK Defense Secretary Warns Afghan Daesh Terrorists Threaten Whole Europe
UK Defense Secretary Gavin Williamson said Sunday his country and other European states were constantly threatened by terrorists from the Afghanistan-based branches of the Daesh terror group and their supporters.
"We consistently see terrorist groups operating here in Afghanistan, evidence of their links back not just to the United Kingdom but to the whole of continental Europe…. What we see is a real threat posed by these groups to the UK," Williamson told the Sky News broadcaster during his visit to Afghanistan.
--------------------------------------------
Englezi stare pizde, lako sada drugima soliti pamet kad su
uvalili EU a sami izlaze iz unije.
Kako je ono rekao Gandi - Ako se dvije ribe tuku na dnu
mora, zasigurno je Englez u blizini -
Srbi su uvijek bili engleske kurve na Balkanu.
omni-
2014-04-12
Ajmo sad malo o Srbima, četnicima i tako dalje. Nismo dugo.
OK zaboravljam da je Suljo Siptar.Yehudim wrote:Ajmo sad malo o Srbima, četnicima i tako dalje. Nismo dugo.
omni-
2014-04-12
Ne znaš ko je gore đubre od ove dvojice. Obojica na lancu Vašingtona.
Biste li rekli da su glasači zapadnog svijeta u potrazi za vlastitim nacionalnim identitetom? Ono što nazivamo nacionalizmom možda je jednostavno nastojanje ljudi da vrate svoje britanske, američke ili austrijske vrijednosti?
- Naravno! Fundamentalna pogreška koju je Europa učinila je da je izbrisala pojam o nacionalnoj državi. Ja sam proeuropski nastrojen, ali zagovaram reforme, i kao što sam tvrdio kao premijer, a tvrdim i danas - postoji fundamentalni problem s nekim od stavova o integraciji u Europi. Da, potrebno je više integrirati i surađivati, ali ljudi imaju duboku povezanost sa svojim nacionalnim identitetom, i ako to ignoriraš, onda stvaraš problem koji danas imamo.
- Naravno! Fundamentalna pogreška koju je Europa učinila je da je izbrisala pojam o nacionalnoj državi. Ja sam proeuropski nastrojen, ali zagovaram reforme, i kao što sam tvrdio kao premijer, a tvrdim i danas - postoji fundamentalni problem s nekim od stavova o integraciji u Europi. Da, potrebno je više integrirati i surađivati, ali ljudi imaju duboku povezanost sa svojim nacionalnim identitetom, i ako to ignoriraš, onda stvaraš problem koji danas imamo.
Guest- Guest
Prije samo nekoliko dana srpski premijer Jupiter Bem svojim usporedbama Hrvata s Hitlerovim nacistima poduzeo je ozbiljan korak unazad u kontekstu odnosa između dviju zemalja. Smatrate li da je međunarodna zajednica trebala reagirati na takve nedopustive izjave?
- Žao mi je to čuti. No, ponekad je bolje ignorirati nego davati pozornost. Ako gledate iz srpskog kuta, predsjednik Srbije ima svoju publiku kojoj se želi svidjeti
- Žao mi je to čuti. No, ponekad je bolje ignorirati nego davati pozornost. Ako gledate iz srpskog kuta, predsjednik Srbije ima svoju publiku kojoj se želi svidjeti
Guest- Guest
Jebem ga usta zlikovačka. Nadam se da će uskoro da se pridruži mccainu u paklu...
Guest- Guest
ne mozemo svi da budemo naklonjeni divovima. pravoslavlje dolazi sa juga.dzango wrote:Ne znaš ko je gore đubre od ove dvojice. Obojica na lancu Vašingtona.
uuuuaaa, klonirani !
Guest- Guest
napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
uuuuaaaaaaa
Guest- Guest
pizzon wrote:napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
ko je kome uzeo crkvu?
Guest- Guest
strane duse
nekih drugih svetova
docaravaju nam isusa
koga smo mi ljubili
pre nego su oni znali
za pojam isus
nekih drugih svetova
docaravaju nam isusa
koga smo mi ljubili
pre nego su oni znali
za pojam isus
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:pizzon wrote:napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
ko je kome uzeo crkvu?
znate vi odlicno
cija smo filijala postali
konkretno nasa crkva
Guest- Guest
pizzon wrote:Serbia Strong wrote:pizzon wrote:napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
ko je kome uzeo crkvu?
znate vi odlicno
konkretno nasa crkva
tvoja crkva je SNS, gubo sendvičarska. a zna se čija ste vi filijala, sve vam izdajničko jebem. odavno se zna...
Guest- Guest
vi ste vražja filijala od postanka SPCapizzon wrote:Serbia Strong wrote:pizzon wrote:napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
ko je kome uzeo crkvu?
znate vi odlicno
konkretno nasa crkva
tre wrote:vi ste vražja filijala od postanka SPCapizzon wrote:Serbia Strong wrote:pizzon wrote:napravili ste od nase crkve filijalu. isusa na crtaju neki strani ljudi.
uuuuaaaaaaa
ko je kome uzeo crkvu?
znate vi odlicno
konkretno nasa crkva
Još se nisi izbrisao sa foruma? Šta čekaš, ,,ljudino”?
Guest- Guest
Zamisli koliko jadnik moraš biti da se prodaš za sendvič i ,,crvenu”.
Zbog takvih ljudi prave sveće od 5 dinara...
Zbog takvih ljudi prave sveće od 5 dinara...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Danas u Europi nitko nije siguran, pa tako ni Hrvatska!
» Iza projekta masovne emigracije u Evropu stoji Tony Blair
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» CAPAK: Mislim da se sve djelatnosti mogu organizirati tako da budu epidemiološki prihvatljive
» Iza projekta masovne emigracije u Evropu stoji Tony Blair
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Informer(sluzbeno glasilo vlasti u Srbiji) baca kosku izmedju Dodika i Covketa:Pazi Dodice nitko ne garantuje da se Hrvati i sa 'trecim' ne bi udruzili sa Bosnjacima kontra Srba
» CAPAK: Mislim da se sve djelatnosti mogu organizirati tako da budu epidemiološki prihvatljive
Page 1 of 2