Zidovsko pitanje u Srbiji 1942 i danas
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zidovsko pitanje u Srbiji 1942 i danas
mortal wrote:[size=31]RADA MANOJLOVIĆ: Ja se ne tucam nego se čukam[/size]Serbia Strong wrote:mortal wrote:ti se umij bar prije nego dodjes na ovaj forumSerbia Strong wrote:tre wrote:
116 Hrvata pravednici među narodima. koliko vi srbljovi imate pravednika među narodima?
http://www.yadvashem.org/righteous/statistics.html
Da sam na tvom mestu, automatski bih se izbrisao sa foruma, klošaru raspali.
Ali, jbg-šta raspali klošar ustaški zna šta je obraz i čast. Aj sad trk kod kica na tužakanje i plakanje, pičkice ustaška.
Čukam, tetka...
niste vi Europa niti cete ikada biti
Fala dragom bogu da nećemo biti u eUropi skupa sa ustašama i bugarima. Među takvom bagrom nam nije mesto...
Guest- Guest
E jebiga. Džaba su skupljali poštanske markice. Pazi jebote štreberskog hobija. Meni nije jasno kako se bilo koji od njih oženio.Serbia Strong wrote:tre wrote:116 Hrvata pravednici među narodima. koliko vi srbljovi imate pravednika među narodima?pizzon wrote:o kolektivnom ustaštvuSpeare Shaker wrote:dzango wrote:
Какvi spinovi kada su tu izložbu u UN zajednički organizovali Izrael i Srbija? Valjda su Jevreji trebali vas da pitaju ko ih je ubijao jer oni kao ne znaju.
Svakakvih lažljivih govana i među Židovima, a da o Srbima i ne govorimo.
hrvatske drzave i naroda da i ne govorimo. koji kao najgora zlocinacka gamad i fekalijski otpad
jedini na svetu slave svoje zlocine nad civilima kao pobedu.
Ali, jbg-šta raspali klošar ustaški zna šta je obraz i čast. Aj sad trk kod kica na tužakanje i plakanje, pičkice ustaška.
potpuno se slazemo oko toga da vam tamo nije mestoSerbia Strong wrote:mortal wrote:[size=31]RADA MANOJLOVIĆ: Ja se ne tucam nego se čukam[/size]Serbia Strong wrote:mortal wrote:ti se umij bar prije nego dodjes na ovaj forumSerbia Strong wrote:
Čukam, tetka...
Fala dragom bogu da nećemo biti u eUropi skupa sa ustašama i bugarima. Među takvom bagrom nam nije mesto...
immortal-
2014-04-16
interesantno !
ustase pokusavaju da nam prikace ono sto ni
jevrejima ne pada na pamet. znaju oni, sta im je ko spakovao.sto je bilo ocigledno i tokom posete pr. izraela.
ustase pokusavaju da nam prikace ono sto ni
jevrejima ne pada na pamet. znaju oni, sta im je ko spakovao.sto je bilo ocigledno i tokom posete pr. izraela.
Guest- Guest
Vidi stvarno, piše da imate 139 pravednika ali mi nije jasno odakle kad ste već 42 bili judenfrei prvi u evropi???I iskreno toi prviu put vidim, valjda vas je sramota da se hvalite sa timeSerbia Strong wrote:tre wrote:116 Hrvata pravednici među narodima. koliko vi srbljovi imate pravednika među narodima?pizzon wrote:o kolektivnom ustaštvuSpeare Shaker wrote:dzango wrote:
Какvi spinovi kada su tu izložbu u UN zajednički organizovali Izrael i Srbija? Valjda su Jevreji trebali vas da pitaju ko ih je ubijao jer oni kao ne znaju.
Svakakvih lažljivih govana i među Židovima, a da o Srbima i ne govorimo.
hrvatske drzave i naroda da i ne govorimo. koji kao najgora zlocinacka gamad i fekalijski otpad
jedini na svetu slave svoje zlocine nad civilima kao pobedu.
eu cemo biti zbog nas samih. kome te nije po volji neka istupi blagovremeno.
Guest- Guest
I mi kažemo, koji će nam kurac takvi krvoloci i bitange poput srbendi osuđenih na 1300 godina robije bez onih koji su se sami besili io koji nisu ni dan danas pohvataniSerbia Strong wrote:mortal wrote:[size=31]RADA MANOJLOVIĆ: Ja se ne tucam nego se čukam[/size]Serbia Strong wrote:mortal wrote:ti se umij bar prije nego dodjes na ovaj forumSerbia Strong wrote:
Čukam, tetka...
pizzon wrote:eu cemo biti zbog nas samih. kome te nije po volji neka istupi blagovremeno.
Prije će se EU raspasti nego što ćete vi ući u stalno članstvo.
Guest- Guest
I ja se sve nadam. Dve muve jednim udarcem.Speare Shaker wrote:pizzon wrote:eu cemo biti zbog nas samih. kome te nije po volji neka istupi blagovremeno.
Prije će se EU raspasti nego što ćete vi ući u stalno članstvo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Guest- Guest
eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
immortal-
2014-04-16
Staviće ih u neki rezervat kako je Truman predlagao.
ja vidim da ti predlazesdzango wrote:Staviće ih u neki rezervat kako je Truman predlagao.
immortal-
2014-04-16
hahahaha ova ti je dobra Nego jel skočila plaća na 500 eurića :DDSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Pusti decu da pevaju.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
2014-04-19
dzango wrote:Pusti decu da pevaju.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
immortal-
2014-04-16
Ideja nije loša.mortal wrote:ja vidim da ti predlazesdzango wrote:Staviće ih u neki rezervat kako je Truman predlagao.
Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Kad sam bio mali....mortal wrote:dzango wrote:Pusti decu da pevaju.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
2014-04-19
ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mamidzango wrote:Kad sam bio mali....mortal wrote:dzango wrote:Pusti decu da pevaju.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
immortal-
2014-04-16
tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Kažem ja, trebalo bi vas izgaziti propisno. Kartagina bi bioa rajski vrt šta je vama trebalo da se desi...
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Novi ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot predstavio se danas
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Zašto je u Srbiji sve češće pitanje "Čiji si ti, mali?"
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Novi ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot predstavio se danas
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Zašto je u Srbiji sve češće pitanje "Čiji si ti, mali?"
Page 5 of 6