Zidovsko pitanje u Srbiji 1942 i danas
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zidovsko pitanje u Srbiji 1942 i danas
tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Kažem ja, trebalo bi vas izgaziti propisno. Kartagina bi bioa rajski vrt šta je vama trebalo da se desi...
Guest- Guest
Ja sam grudvama lomio prozore. Doduše ne znam da li su bili Hrvati ali se nadam.mortal wrote:ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mamidzango wrote:Kad sam bio mali....mortal wrote:dzango wrote:Pusti decu da pevaju.mortal wrote:
eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesme
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa nije da niste probali samo jebiga kad nemate srce ni muda za pravi fajt, došli ste na tenkovima otišli na traktorima, ni transformesi ne bi to bolje odradiliSerbia Strong wrote:tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
Kažem ja, trebalo bi vas izgaziti propisno. Kartagina bi bioa rajski vrt šta je vama trebalo da se desi...
Meni je najjače kada katolici nekoga prozivaju za pedofiliju. Pa jebote.Serbia Strong wrote:tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
nije nama ali je vamaSerbia Strong wrote:tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
i daj se saberi
dodji u miru, budi dobar i u miru napusti forum
2014-04-16
Pa nemamo svetce pedofile kao vi, što ti tu nije jasno?dzango wrote:Meni je najjače kada katolici nekoga prozivaju za pedofiliju. Pa jebote.Serbia Strong wrote:tre wrote:Ta pedofilska svetosavska zločinačka organizacija je rak rana srbalja.mortal wrote:eeeeeeeeeeeeeeee onda ce i SPC morati sama sebe da hrani, ne da ceka sta ce joj Hrvatska iz proracuna isplatiti da svoju decu tamo pustraju da pjevaju cetnicke pjesmeSerbia Strong wrote:Kog li će ujaci onda muzti za pare? Nema više juge, nema eu... Kako li će se na’raniti ova botovsko-undeadovska kamarila?
ne prosipaj foredzango wrote:Ja sam grudvama lomio prozore. Doduše ne znam da li su bili Hrvati ali se nadam.mortal wrote:ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mamidzango wrote:Kad sam bio mali....mortal wrote:dzango wrote:
Pusti decu da pevaju.
immortal-
2014-04-16
I da nisu, jesu. Ko im jebe mater.mortal wrote:ne prosipaj foredzango wrote:Ja sam grudvama lomio prozore. Doduše ne znam da li su bili Hrvati ali se nadam.mortal wrote:ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mamidzango wrote:Kad sam bio mali....mortal wrote:
2014-04-19
kad su se vec nasli na meti putanje tvojih gruda, sigurno jesudzango wrote:I da nisu, jesu. Ko im jebe mater.mortal wrote:ne prosipaj foredzango wrote:Ja sam grudvama lomio prozore. Doduše ne znam da li su bili Hrvati ali se nadam.mortal wrote:ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mamidzango wrote:
Kad sam bio mali....
immortal-
2014-04-16
Nisam imao nameru da razbijem prozor ali šta sad da im radim.mortal wrote:kad su se vec nasli na meti putanje tvojih gruda, sigurno jesudzango wrote:I da nisu, jesu. Ko im jebe mater.mortal wrote:ne prosipaj foredzango wrote:Ja sam grudvama lomio prozore. Doduše ne znam da li su bili Hrvati ali se nadam.mortal wrote:
ja sam nozem gadjala metu.. dok sme susjeda nije prijavila mami
2014-04-19
rasprava o temi cista je uvreda zdravog razuma.
ne zbog stava ovog ili onoh pojedinca. vec zato sto je to uredjeno
na madj. nivou.
svaka okupirana zemlja imala je svoje kvislinge.
medjutim,
hrvatska nije imala status okupirane teritorije.
ne zbog stava ovog ili onoh pojedinca. vec zato sto je to uredjeno
na madj. nivou.
svaka okupirana zemlja imala je svoje kvislinge.
medjutim,
hrvatska nije imala status okupirane teritorije.
Guest- Guest
hrvatska je u svojoj reziji ubijala, pre svega
srbe. sto i danas sa ponosom isticu i slave.
zlocinci !
srbe. sto i danas sa ponosom isticu i slave.
zlocinci !
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Lepo je dučić govorio da ste najhrabriji narod na svetu. Štakori...
Anti jevrejske poštanske marke press.... heh
Pomirite se s činjenicom da ste samo arogantni u nacionalnom i političkom smislu. Takvu vrstu arogancije naspram drugih ne prati i poželjna volja da se obrane ili provedu "stavovi i interesi" koje zastupate kao narod. Dokaz tome je i neumorno zavlačenje među Hrvate, laprdanje tebe i takvih na forumima, jer koliko god čudno zvučalo ....ovdje uživate respekt . Obični izdajnici sebe samih u praksi i realnom životu.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Novi ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot predstavio se danas
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Zašto je u Srbiji sve češće pitanje "Čiji si ti, mali?"
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Novi ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot predstavio se danas
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Zašto je u Srbiji sve češće pitanje "Čiji si ti, mali?"
Page 6 of 6