UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
Ja koliko vidim u idućih godinu dana najvažniji događaj će biti crkveni raskol između Ukrajine i Moskve
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2021136
A vojno gledano Ukrajina sa dvadeset Mig 29 i petnaest Su 27 iz doba SSSRa Rusiji može popušit
A vojno gledano Ukrajina sa dvadeset Mig 29 i petnaest Su 27 iz doba SSSRa Rusiji može popušit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
Koji raskol iduce godineRayMabus wrote:Ja koliko vidim u idućih godinu dana najvažniji događaj će biti crkveni raskol između Ukrajine i Moskve
Pa UPC postoji od raspada SSSRa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma ovo priznanje samostalnostiRingo10 wrote:Koji raskol iduce godineRayMabus wrote:Ja koliko vidim u idućih godinu dana najvažniji događaj će biti crkveni raskol između Ukrajine i Moskve
Pa UPC postoji od raspada SSSRa.
No kako god Ukrajini trebaju avioni zapadne proizvodnje a Grci prodaju svoje starije F16 tako da mogu u njih kupit prvu eskadrilu tj 12 aviona
2014-04-11
Ma to i ja govorim cijelo vrijeme. Rusi ne zele NATO baze i rakete u Ukrajini a sve ostalo je za njih irelevantno.Hektorović wrote:Ringo10 wrote:MA pitanje je koliko uopce Rusija zeli OVAKVU Ukrajinu.epikur37 wrote:Vratit ce se
Al Ukraina Rusiji
Rujama je jedino cilj da ostane van NATO... Drugo ih u biti niti ne zanima...
Da ih zanima zauzeli bi do Dnjepra kad su mogli bez problema...
Dobro, vjerojatno ne bi ostali nijemi na totalnu invaziju na Donbas ali Rusiji ne pada na pamet da uzima propale i ekonomski devastirane teritoije ako bas ne moraju. A KRIM su morali uzeti.
Evo ova ubojstva, meni to govori da se Rusija i njene tajne sluzbe uopce ne bave Donbasom, barem ne u nekoj znacajnoj mjeri.
Evo, zasto na Krimu nema ovakvih incidenata i atentata kao u Donbasu. A nije da Kijev nije pokusavao.
Ali Krim je pod punom kontrolom i paskom FSBa. I tu nema mrdanja.
Last edited by Ringo10 on 1/9/2018, 15:16; edited 1 time in total
2015-09-24
Ringo10 wrote:Koliko je to procenata Ukrajine. 3% ili 5%.RayMabus wrote:Pa Rusi i nedrže 100% Donbasa nego tako nešto oko 40%Eroo wrote:60% stanovništva u Donbasu su Ukrajinci. 5 milijuna Ukrajinaca je u Rusiji...
Ne treba zaboraviti da su Ukrajinci veliki nacionalisti, a plus toga njihova KGB je jača od ruske...
A gdje je ostalih 95% Ukrajine. Eto tamo je Amerika Bog i Batina.
Pa zasto ne tece med i mlijeko?
Totalna propast.
Uostalom MINSK nudi reintegraciju sa odredjenom autonomijom, ali Banderovcima treba rat jer su sve ujebali i samo im rat odrzava pozicije.
Ruski smradovi ne žele pomoći mladoj ukrajinskoj demokraciji.
crvenkasti-
2014-04-17
Svak gleda svoje interese tako i ja interes Hrvatske
Neka uzmu u Grka 12 f16 i stave ih u zapadni dio Ukrajine daleko od granica Rusije a ove Mig i Suhoje onda prebace na istok da malo pojačaju obranu
Tako i Ukrajina dobiva F16 pa možemo surađivati
Svakako im od Mig 29 nema ništa imaju ih dvadeset staro trideset godina
Neka uzmu u Grka 12 f16 i stave ih u zapadni dio Ukrajine daleko od granica Rusije a ove Mig i Suhoje onda prebace na istok da malo pojačaju obranu
Tako i Ukrajina dobiva F16 pa možemo surađivati
Svakako im od Mig 29 nema ništa imaju ih dvadeset staro trideset godina
2014-04-11
Iskreno ja san mislija da Ukri imaju više Mig 29 a kad ono 21 komad iz doba SSSRa
Jednostavno im treba F16 i to postepeno da uvode jer je mig neperspektivan dugoročno
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Equipment_of_the_Ukrainian_Air_Force
Neka uzmu u Grka 12 f16 i stave u zapadni dio Ukrajine daleko od granice sa Rusijom a ove sovjetske avione onda pomaknu na istok
Jednostavno im treba F16 i to postepeno da uvode jer je mig neperspektivan dugoročno
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Equipment_of_the_Ukrainian_Air_Force
Neka uzmu u Grka 12 f16 i stave u zapadni dio Ukrajine daleko od granice sa Rusijom a ove sovjetske avione onda pomaknu na istok
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ero je debil i kreten. I to nije vrijedjanje nego istina.epikur37 wrote:tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Ja nisam podržao vrijeđanje, zato sam taj dio citata i izostavio. Podržao sam samo onaj dio, koji se odnosi na beznadežnu komunikaciju.
Pazim ja iza čega stavljam potpis.
To je vrijeđanje.
ERo je stari forumaš, u debeloj mirovini. Njemu se rugat ili vrijeđati u politici ti je kao starom čovjeku se smijati jer ne vidi dobro i ne može potrčati.
Ja ga poštujem ali ne doživljam više ozbiljno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ero je debil i kreten. I to nije vrijedjanje nego istina.epikur37 wrote:tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Ja nisam podržao vrijeđanje, zato sam taj dio citata i izostavio. Podržao sam samo onaj dio, koji se odnosi na beznadežnu komunikaciju.
To je vrijeđanje.
ERo je stari forumaš, u debeloj mirovini. Njemu se rugat ili vrijeđati u politici ti je kao starom čovjeku se smijati jer ne vidi dobro i ne može potrčati.
Ovo tvoje je još gora uvreda.
crvenkasti-
2014-04-17
E jebi ga, nisam znao da je tako star covjek. Dobro, necu vise, a svakako je tesko mijenjati mentalni sklop nekoga ko je u tim godinama a koji je formiran u nekom drukcijem svijetu.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ero je debil i kreten. I to nije vrijedjanje nego istina.epikur37 wrote:tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
To je vrijeđanje.
2015-09-24
Ukri bi tribali malo stat na balun, oni nisu članica NATO a istina je da oni ne da nemogu ratovat s Rusijom nego će morati poraditi na obrani
Pa šta će oni s ovom avijacijom, nu ovo 12 aviona iz doba SSSRa a Rusija proizvođač
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-24
Daj poklopite se ušima
Pa šta će oni s ovom avijacijom, nu ovo 12 aviona iz doba SSSRa a Rusija proizvođač
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-24
Daj poklopite se ušima
2014-04-11
i tko je posmicao sve te likove, ukrajinci ili rusi
dijagram-
2015-08-09
Malo jedni malo drugi.. Zahracenka vjerojatno Ukropi
Znaš, za takvu vrstu komunikacije nisi za među nas. Eto ti tamo Turci pa s njima komuniciraj na taj način.Ringo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Nikad bizantinac iz tebe, predugo si ti s njima živio...a vjerojatno si i jedan od njih, po majčinoj ili ćaćinoj strani.
Ringo10 wrote:E jebi ga, nisam znao da je tako star covjek. Dobro, necu vise, a svakako je tesko mijenjati mentalni sklop nekoga ko je u tim godinama a koji je formiran u nekom drukcijem svijetu.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ero je debil i kreten. I to nije vrijedjanje nego istina.epikur37 wrote:tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
To je vrijeđanje.
Vi turkobosanci ste sjebani i genetski i mentalno, ustvari u svakom pogledu.
Dijelite lekcije svima, a ne znate sami ništa učiniti za sebe. Uvijek vam treba neki
jahač koji će vas čizmom podbadati. Valjda zbog dugog bivanja pod Turcima, jebali vas oni...
Bosanske fore me ne mogu uvrijediti. Ako im je Sora intelektualac onda znaš s kim imaš posla.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ero je debil i kreten. I to nije vrijedjanje nego istina.epikur37 wrote:tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
To je vrijeđanje.
Ovo tvoje je još gora uvreda.
'PRIJETI NAM RASKOL KAKAV NIJE VIĐEN OD RAZLAZA KATOLIKA I PRAVOSLAVACA' Na pomolu najveći potres u povijesti pravoslavlja: 'Pitanje je trenutka...'
Mykola Lazarenko/Ukrainian Presidential Press Service/Handout / REUTERS
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prijeti-nam-raskol-kakav-nije-viden-od-razlaza-katolika-i-pravoslavaca-na-pomolu-najveci-potres-u-povijesti-pravoslavlja-pitanje-je-trenutka/7781967/
Pravoslavlje je očigledno utemeljeno na imperijalnoj logici. Veze to nema s onim šta nam je Krist ostavio.
Čuli, u Ukrajini mora biti ruska crkva ili će biti propast...U Makedoniji srpska itd...Tako se ne širi Evanđelje,
već mržnja i netolerancija spram drugih i drugačijih.
Mykola Lazarenko/Ukrainian Presidential Press Service/Handout / REUTERS
Patrijarh Filaret, Petro Porošenko i njegova supruga Marina
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prijeti-nam-raskol-kakav-nije-viden-od-razlaza-katolika-i-pravoslavaca-na-pomolu-najveci-potres-u-povijesti-pravoslavlja-pitanje-je-trenutka/7781967/
Pravoslavlje je očigledno utemeljeno na imperijalnoj logici. Veze to nema s onim šta nam je Krist ostavio.
Čuli, u Ukrajini mora biti ruska crkva ili će biti propast...U Makedoniji srpska itd...Tako se ne širi Evanđelje,
već mržnja i netolerancija spram drugih i drugačijih.
Odricati pravo na na samostalnost i samobitnost jednom 50-milijunskom narodu, i najvećoj državi u Europi,epikur37 wrote:
nije više zajebancija.već stav vrijedan svake kritike. Šta već vas dvojica mislite o pravima 5 milijunskih Hrvata, 10x manjih?i?
Zato i je Bosna danas što rusofilska, što turkofilska...Vama je uvijek trebao nekakav jahač...Valjda su kompleksi u pitanju...
evo da primjenim tvoj teorem stoko nevaspitana zašto sad mene vrijeđaš i moje roditelje kada sam samo istinu konstatirao da si šuga koja vrijeđa sugovornike zbog drugačijeg mišljenjaRingo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Eroo wrote:ni Martić nije mogao prihvatiti 34.
rusi... bit će... iz "nehaja"... :)dijagram wrote:i tko je posmicao sve te likove, ukrajinci ili rusi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» ubilo
» Ubilo još jednog crnca...
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» ubilo
» Ubilo još jednog crnca...
Page 5 of 8