UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
rusi... bit će... iz "nehaja"... :)dijagram wrote:i tko je posmicao sve te likove, ukrajinci ili rusi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
Drže se po zemljačkoj liniji jer znaš i sam da Bosanci ne vole Hercegovce.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Regoč wrote:Drže se po zemljačkoj liniji jer znaš i sam da Bosanci ne vole Hercegovce.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
To nema veze s tim....u ostalom samo ero potencira tu regionalnu razliku iz nekih svojih kompleksa.
Kao što rekoh poštujem ga kao forumaša sa stažom i iz starih dana kad smo svi piskarali, ja od 2005 na forumu na chatu i prije, on vjerojatno godinu dvije ranije i na forumu.
No on je svoj krug zatvorio i što se mene tiče beznadežan je po više azimuta...čovjek dođe u godine kad se vraća i kukulji u neke svoje životne priče odprije.
Na kraju svi ćemo tako jednog dana.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zajebavam se, ne opravdavaj se, znaš da nisam nesklon izvandomovinskim Hrvatima.epikur37 wrote:Regoč wrote:Drže se po zemljačkoj liniji jer znaš i sam da Bosanci ne vole Hercegovce.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
To nema veze s tim....u ostalom samo ero potencira tu regionalnu razliku iz nekih svojih kompleksa.
Kao što rekoh poštujem ga kao forumaša sa stažom i iz starih dana kad smo svi piskarali, ja od 2005 na forumu na chatu i prije, on vjerojatno godinu dvije ranije i na forumu.
No on je svoj krug zatvorio i što se mene tiče beznadežan je po više azimuta...čovjek dođe u godine kad se vraća i kukulji u neke svoje životne priče odprije.
Regoč wrote:Zajebavam se, ne opravdavaj se, znaš da nisam nesklon izvandomovinskim Hrvatima.epikur37 wrote:Regoč wrote:Drže se po zemljačkoj liniji jer znaš i sam da Bosanci ne vole Hercegovce.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Ne opravdavam se nego podvlačim svoj stav.
Ti si sklon ali nisi racionalan pa ti to dođe kao pišanje uz vjetar.
2015-08-06
Biti za neovisnu Hrvatsku 1980. nije bilo racionalno. Bilo je vizionarski!epikur37 wrote:Regoč wrote:Zajebavam se, ne opravdavaj se, znaš da nisam nesklon izvandomovinskim Hrvatima.epikur37 wrote:Regoč wrote:Drže se po zemljačkoj liniji jer znaš i sam da Bosanci ne vole Hercegovce.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Ne opravdavam se nego podvlačim svoj stav.
Ti si sklon ali nisi racionalan pa ti to dođe kao pišanje uz vjetar.
Otkada se se Ukri riješili Rusa, lijepo napreduju.
Guest- Guest
Lijepom Krimu je isto super, otkako se vratio matici, dobio je saoopredjeljenje, sjajan most, a umjesto nato baza koje su šalovali yoda i ero, cvate turizam....ruske daće i ljetnikovci ;)
najbolje se podijeliti...uvijek
najbolje se podijeliti...uvijek
2015-08-06
zna se moj stav od ranije, Tre, i meni je potpuno jasno zašto ringo nije dobio hrvatsku putovnicu i to ga frustrira do bola... ali nije mi jasno kako je ovaj tuzla momak dobio tu jebenu hrvatsku putovnicu, tj jasno mi je, ali to je uistinu šteta malo veća od njegovog sprdanja sa svim i svačim a i svakim... hrvatskimtre wrote:evo da primjenim tvoj teorem stoko nevaspitana zašto sad mene vrijeđaš i moje roditelje kada sam samo istinu konstatirao da si šuga koja vrijeđa sugovornike zbog drugačijeg mišljenjaRingo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
2015-08-08
Zašto ne bi dobil? Pa Hrvat je!michaellcmacha wrote:zna se moj stav od ranije, Tre, i meni je potpuno jasno zašto ringo nije dobio hrvatsku putovnicu i to ga frustrira do bola... ali nije mi jasno kako je ovaj tuzla momak dobio tu jebenu hrvatsku putovnicu, tj jasno mi je, ali to je uistinu šteta malo veća od njegovog sprdanja sa svim i svačim a i svakim... hrvatskimtre wrote:evo da primjenim tvoj teorem stoko nevaspitana zašto sad mene vrijeđaš i moje roditelje kada sam samo istinu konstatirao da si šuga koja vrijeđa sugovornike zbog drugačijeg mišljenjaRingo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
pa nema veze i drago pilsel je, a tu su si negdje po rezonu...Regoč wrote:Zašto ne bi dobil? Pa Hrvat je!michaellcmacha wrote:zna se moj stav od ranije, Tre, i meni je potpuno jasno zašto ringo nije dobio hrvatsku putovnicu i to ga frustrira do bola... ali nije mi jasno kako je ovaj tuzla momak dobio tu jebenu hrvatsku putovnicu, tj jasno mi je, ali to je uistinu šteta malo veća od njegovog sprdanja sa svim i svačim a i svakim... hrvatskimtre wrote:evo da primjenim tvoj teorem stoko nevaspitana zašto sad mene vrijeđaš i moje roditelje kada sam samo istinu konstatirao da si šuga koja vrijeđa sugovornike zbog drugačijeg mišljenjaRingo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
2015-08-08
sa jednog srpskog foruma koji prati rat u novorusiji, jedan forumaš , screenshot.. bacite pogled
tko zna ćirilicu
tko zna ćirilicu
Novorusija je kao i dixie land. Ako i izgube rat nasljedstvo će ostati i tamo će se uvijek vijoriti zastave novorusije i DNR-a.
Guest- Guest
Koji ce mi racku hrvatska putovnica kad imam australsku.michaellcmacha wrote:zna se moj stav od ranije, Tre, i meni je potpuno jasno zašto ringo nije dobio hrvatsku putovnicu i to ga frustrira do bola... ali nije mi jasno kako je ovaj tuzla momak dobio tu jebenu hrvatsku putovnicu, tj jasno mi je, ali to je uistinu šteta malo veća od njegovog sprdanja sa svim i svačim a i svakim... hrvatskimtre wrote:evo da primjenim tvoj teorem stoko nevaspitana zašto sad mene vrijeđaš i moje roditelje kada sam samo istinu konstatirao da si šuga koja vrijeđa sugovornike zbog drugačijeg mišljenjaRingo10 wrote:Shuga te sklepao a druga shuga te okotila.tre wrote:zašto ova šuga ringo vrijeđa Eru a ti ga epi podržavaš? zato jer je izrazio drugo mišljenje???
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://www.unian.info/war/10245906-zakharchenko-funeral-in-occupied-donetsk-students-public-sector-workers-forced-to-attend-photo.html
sad kad krenu hrackati po ovom zahracenku
tako to obicno ide
tako to obicno ide
dijagram-
2015-08-09
Joda ne vidi se ništaAssadNaPodmornici wrote:sa jednog srpskog foruma koji prati rat u novorusiji, jedan forumaš , screenshot.. bacite pogled
tko zna ćirilicu
Tako to ide kod mafije, da je netko poput Zadre, Marića, Gavrana... ne bi bilo takvih priča ali kad je netko je u rangu arkana naravno da krene prljavi veš izlaziti na površinu ko mutav.dijagram wrote:sad kad krenu hrackati po ovom zahracenku
tako to obicno ide
haha pa ti zbilja uspoređuješ smiješnu JNA sa rusijom, rusija da je htjela mogla je pregazit cijelu bivšu yu na čelu s titom u samo nekoliko dana i beograd i zagreb, daj pokri se po ušima i ti i nazi-ukri. možete svi pušit putinu i rusijiAssadNaPodmornici wrote:Dobro nije većina ali recimo jedan popriličan broj Ruskog kadra koji je direktno surađivao sa Putinom... To je kao da JNA napada RH a 20% vojnika i oficira Hrvati.. Pogledaj tko je oslobodio većinu gradova na istoku Ukraine... Sve Azov, Donbas i druge para vojne formacije.. Ukrainska vojska je tada bila zakurac sa razlogom.. Jedan Ukrainski vojnik koji se pridružio Azovu, pitali ga zašto? Kaže on da u Azovu iako je non stop u akciji, sve jedno ima veću šansu za preživiti rat... Sada je stanje u Ukrop vojsci unatoč svim nedostscima ipak dosta bolje
Guest- Guest
Ukr vojsku sam usporedio sa JNA ne Ruse. A sada se stereiliziraj jer tako glupa osoba poput tebe se nebi smjela razmnožavati
od ovog ti dođe da zaplačeš... ukrajina je nažalost pala pod fašizam
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» ubilo
» Ubilo još jednog crnca...
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» ubilo
» Ubilo još jednog crnca...
Page 6 of 8