necete u cavoglave a bili ste prije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: necete u cavoglave a bili ste prije
T. wrote:Pastirski rok, utajivač poreza, vlasnik penthousea od 5000000000 kn, lažni branitelj, ćaćin miljenik, najplaćeniji nepjevač, razveden po biskupu i sv. stolici, plastični mač, glup ko kurac, bez škole, posvadio se sa škorom, naplatio koncert, plagirao presleya, veličatelj ndh, unuk jasenovačkog stražara, jede srpsku decu itd. ...Speare Shaker wrote:T. wrote:Seljober, umjetni zubi, turbo folk, jajara...Nice wrote:Opet Thompson tema...haha
Ustaaaaaša bre...
...napravio nove zube, ojačao ugriz. Pravoslavci bješte....
Guest- Guest
Jeste. Mora da bude tako čim je Marko napisao u pesmi. To ti je razlika i u kulturi. Ameri imaju Alamo a Hrvati Čavoglave koje se realno nikada nisu ni dogodile ali zato ima jedan nedotupavi pesmuljak pa se ovi indijanci pale i žare.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Možda zato što su Alamo osvajali a tu pripizdinu nisu.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne znam baš na osnovu čega se porede ali ove neće ni poživeti toliko.Speare Shaker wrote:
Nije poanta u tome što su Čavoglave danas, nego što će biti za nekih 150 do 200 godina. Mislim, kad ih već uspoređujemo s Alamom...
Ni meni to nije jasno, jer je Alamo pao, a Čavoglave nisu.
Hoće li poživjeti, našim nasljednicima ostaje da vide, ali s obzirom na trend snažnog razvoja ruralnog turizma u Hrvatskoj, nekako vjerujem da ipak hoće.
Pokušavali su, ali nisu uspjeli. Kukavelj.
Tako blizu, a tako daleko..tamo daleko :-D
Dzani, kad si bio u Cavoglavama?
'Oces kupit pancirku?
=-O
:-P
'Oces kupit pancirku?
=-O
2014-04-12
Nice wrote:Dzani, kad si bio u Cavoglavama?
Nikad. Moguće da je bio među onima koji su pokušali ući, ali nisu uspjeli, ali i to čisto sumnjam.
Guest- Guest
T. wrote:Pastirski rok, utajivač poreza, vlasnik penthousea od 5000000000 kn, lažni branitelj, ćaćin miljenik, najplaćeniji nepjevač, razveden po biskupu i sv. stolici, plastični mač, glup ko kurac, bez škole, posvadio se sa škorom, naplatio koncert, plagirao presleya, veličatelj ndh, unuk jasenovačkog stražara, jede srpsku decu itd. ...Speare Shaker wrote:T. wrote:Seljober, umjetni zubi, turbo folk, jajara...Nice wrote:Opet Thompson tema...haha
Ustaaaaaša bre...
Nebi ni ja bolje nabroja..................respect
naravno da nije. I nije.Speare Shaker wrote:Nice wrote:Dzani, kad si bio u Cavoglavama?
Nikad. Moguće da je bio među onima koji su pokušali ući, ali nisu uspjeli, ali i to čisto sumnjam.
Intuicija me rijetko vara, samo se trudi biti rough boy :-))
2014-04-12
Nice wrote:
samo se trudi biti rough boy :-))
Pusta obećanja i na kraju ćorak:
Guest- Guest
What in the world's come all over me?
I ain't got a chance of one in three
Ain't got no rap, ain't got no line
But if you'll give me just a minute I'll be feelin' fine…
ZZ Top
I ain't got a chance of one in three
Ain't got no rap, ain't got no line
But if you'll give me just a minute I'll be feelin' fine…
ZZ Top
2014-04-12
HahaSpeare Shaker wrote:Nice wrote:
samo se trudi biti rough boy :-))
Pusta obećanja i na kraju ćorak:
:-D
2014-04-12
Jel i ovo pjesma iz tih Čavoglava? Čavel v glavi?
crvenkasti-
2014-04-17
Коji ću moj tamo? Selendra odakle i domorodci beže.Nice wrote:Tako blizu, a tako daleko..tamo daleko :-D
'Oces kupit pancirku?
=-O
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Коji ću moj tamo? Selendra odakle i domorodci beže.Nice wrote:Tako blizu, a tako daleko..tamo daleko :-D
'Oces kupit pancirku?
=-O
Kako koji. Oni pametniji i poduzetniji ostaju:
https://www.jutarnji.hr/arhiva/dalmatinska-zagora-na-karti-hit-destinacija/3939777/
Guest- Guest
Pa zašto ne naprave nješto? Recimo, rode diete.RayMabus wrote:https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/clanak/id/546514/forum-zena-sdp-a-upozorio-sibeniku-natalitet-godinama-pada-a-ima-najmanje-potpore-za-prvo-i-drugoroeno-dijete
Regoč wrote:Pa zašto ne naprave nješto? Recimo, rode diete.RayMabus wrote:https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/clanak/id/546514/forum-zena-sdp-a-upozorio-sibeniku-natalitet-godinama-pada-a-ima-najmanje-potpore-za-prvo-i-drugoroeno-dijete
No Action. Talk Only.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Pa zašto ne naprave nješto? Recimo, rode diete.RayMabus wrote:https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/clanak/id/546514/forum-zena-sdp-a-upozorio-sibeniku-natalitet-godinama-pada-a-ima-najmanje-potpore-za-prvo-i-drugoroeno-dijete
No Action. Talk Only.
to je pitoreskno seoce dosta blizu Splita, kad prodjes Prugovo put Muca..pitam se i ja sto (vam) je toliko zanimljivo :-Ddzango wrote:Коji ću moj tamo? Selendra odakle i domorodci beže.Nice wrote:Tako blizu, a tako daleko..tamo daleko :-D
'Oces kupit pancirku?
=-O
Pricaj o nekom velegradu koji si posjetio..ajde, da cujem ;-)
2014-04-12
Mozda da se redovnici i redovnice ukljucuje u sexualni revolucijuSpeare Shaker wrote:Regoč wrote:Pa zašto ne naprave nješto? Recimo, rode diete.RayMabus wrote:https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/clanak/id/546514/forum-zena-sdp-a-upozorio-sibeniku-natalitet-godinama-pada-a-ima-najmanje-potpore-za-prvo-i-drugoroeno-dijete
No Action. Talk Only.
To bi bilo ..jupiiii
Puno dice
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Clinton: Hrvati su bili u Bosni prije muslimančina
» ''HDZ-ovi EUROPARLAMENTARCI BILI PROTIV PA SE PREDOMISLILI 'Nismo se konzultirali sa središnjicom prije glasanja o Poljskoj u EP-u'''
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» ''HDZ-ovi EUROPARLAMENTARCI BILI PROTIV PA SE PREDOMISLILI 'Nismo se konzultirali sa središnjicom prije glasanja o Poljskoj u EP-u'''
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
Page 4 of 4