necete u cavoglave a bili ste prije
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: necete u cavoglave a bili ste prije
Još kada bi se deca pravila plastičnim mačevima made in PRC.Oh_Femder wrote:Sad bu se mam Tonson vrnul i ko pravi Rodoljub (Čolaković) naštancal punu školu prvašićadebotoijusto wrote:OSNOVNA škola Antuna Mihanovića-Petropoljskog u Čavoglavama neće raditi jer ove godine nema nijednog učenika.
Srećom tu su Pakistanci i Avganistanci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Sad bu se mam Tonson vrnul i ko pravi Rodoljub (Čolaković) naštancal punu školu prvašićadebotoijusto wrote:OSNOVNA škola Antuna Mihanovića-Petropoljskog u Čavoglavama neće raditi jer ove godine nema nijednog učenika.
tonto je ujeba 5-6 mi sazidjali u vukojebini skolicu a on posla dicu u split/zagreb/vranfurt/minken
al kad zavitla plasticnim macem sve mu oprosteno
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
aben wrote:tribo poticati doseljavanje na kamenjor, od strateškog nacionalnog interesa je da ljudi živu tamo di država oće da živu.
Ruralni turizam i problem riješen.
Guest- Guest
Jebem ti drzavu kojoj su neki faktor nekakva vukojebina kod Drnisa i jedan ljakse koji se na pozornici nateze ko gladan srat.
Nemam nista protiv njega ali brate dragi sto je mnogo mnogo je.
Nemam nista protiv njega ali brate dragi sto je mnogo mnogo je.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
aaabokte Čavoglave ….. selo se nalazi iza sedam gora i sedam mora, iza sedam dolina i sedam planina ….
To što svi znamo za njih jer su opjevane u ratu ne znači da je tamo dobar život, da ljudi imaju nekog posebnog razloga za ostanak.
To što svi znamo za njih jer su opjevane u ratu ne znači da je tamo dobar život, da ljudi imaju nekog posebnog razloga za ostanak.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
flumen wrote:pa ni svabe ne radjaju djecu, a navodno imaju jebeni...Standard.
takvo vrime doslo...nece zenske dicu...
u njemackoj samo turci i arapi prave dicu...
Guest- Guest
Čak je i MPT zbrisao iz te vukoljubine onda možeš misliti kako je tamo.
crvenkasti wrote:Srbi su otišli i ostavili nas.
Smradovi.
Znali su oni da smo mi nesposobni i da nećemo moći sami živjeti.
Boli njih kurac za nas.
u čavoglavama nikad nije bilo srba.
sto posto hrvatsko selo
s manje od 200 stanovnika doduše
catabbath wrote:Čak je i MPT zbrisao iz te vukoljubine onda možeš misliti kako je tamo.
tako da jednom godišnje sto tisuća ljudi dođe tamo, kolko se sela s pet kuća može time pohvalit
orion wrote:aaabokte Čavoglave ….. selo se nalazi iza sedam gora i sedam mora, iza sedam dolina i sedam planina ….
mitske čavoglave su i prije rata bile vukojebina sa sto stanovnika ono
kvaka je u nečem drugom, i alamo je bio vukojebina teška
1 dan godišnje na izlet u divljinu i onda natrag u civilizaciju . Pa i ovaj čoban koji je rođen tamo i kojemu je vuk domaća životinja je zbrisao prvo u Split a onda još dalje u Zg.marcellus wrote:tako da jednom godišnje sto tisuća ljudi dođe tamo,
catabbath-
2015-08-22
Alamo je danas San Antonio a Čavoglave su i dalje pripizdina. Doduše opevana na estradi.marcellus wrote:orion wrote:aaabokte Čavoglave ….. selo se nalazi iza sedam gora i sedam mora, iza sedam dolina i sedam planina ….
mitske čavoglave su i prije rata bile vukojebina sa sto stanovnika ono
kvaka je u nečem drugom, i alamo je bio vukojebina teška
2014-04-19
dzango wrote:
Alamo je danas San Antonio a Čavoglave su i dalje pripizdina. Doduše opevana na estradi.
Nije poanta u tome što su Čavoglave danas, nego što će biti za nekih 150 do 200 godina. Mislim, kad ih već uspoređujemo s Alamom...
Guest- Guest
Ne znam baš na osnovu čega se porede ali ove neće ni poživeti toliko.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Alamo je danas San Antonio a Čavoglave su i dalje pripizdina. Doduše opevana na estradi.
Nije poanta u tome što su Čavoglave danas, nego što će biti za nekih 150 do 200 godina. Mislim, kad ih već uspoređujemo s Alamom...
2014-04-19
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/16736/sto-tisuca-ljudi-s-thompsonom-u-cavoglavama-na-puckoj-proslavi-fotogalerija
https://www.kurir.rs/stars/866959/ceca-uzivo-spektakl-decenije-na-uscumarcellus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/16736/sto-tisuca-ljudi-s-thompsonom-u-cavoglavama-na-puckoj-proslavi-fotogalerija
2014-04-19
dzango wrote:Ne znam baš na osnovu čega se porede ali ove neće ni poživeti toliko.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ni meni to nije jasno, jer je Alamo pao, a Čavoglave nisu.
Hoće li poživjeti, našim nasljednicima ostaje da vide, ali s obzirom na trend snažnog razvoja ruralnog turizma u Hrvatskoj, nekako vjerujem da ipak hoće.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne znam baš na osnovu čega se porede ali ove neće ni poživeti toliko.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Hoće li poživjeti, našim nasljednicima ostaje da vide, ali s obzirom na trend snažnog razvoja ruralnog turizma u Hrvatskoj, nekako vjerujem da ipak hoće.
ne vjerujem da obilazak potoka pored kojeg skladao budnicu ikada zazivi kao turisticka tura
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne znam baš na osnovu čega se porede ali ove neće ni poživeti toliko.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
ne vjerujem da obilazak potoka pored kojeg skladao budnicu ikada zazivi kao turisticka tura
Ni ja, ali vjerujem u generalni uspjeh razvoja ruralnog turizma u Hrvatskoj, posebno u dalmatinskom zaleđu, pa tako i u Čavoglavama. Na to uostalom ukazuju i mjerljivi trendovi posljednjih godina pa i nešto dulje.
Guest- Guest
Opet Thompson tema...haha
2014-04-12
Seljober, umjetni zubi, turbo folk, jajara...Nice wrote:Opet Thompson tema...haha
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Clinton: Hrvati su bili u Bosni prije muslimančina
» ''HDZ-ovi EUROPARLAMENTARCI BILI PROTIV PA SE PREDOMISLILI 'Nismo se konzultirali sa središnjicom prije glasanja o Poljskoj u EP-u'''
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» ''HDZ-ovi EUROPARLAMENTARCI BILI PROTIV PA SE PREDOMISLILI 'Nismo se konzultirali sa središnjicom prije glasanja o Poljskoj u EP-u'''
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
Page 2 of 4