Užas: Srbija prodaje papriku u Hrvatskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Užas: Srbija prodaje papriku u Hrvatskoj
crvenkasti wrote:omni wrote:Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Ako nama to miriše po hrvatskim vrtovima, jel onda dzango Hrvat?
E jebiga sad...nije da mi je drago, ali i Dzango je Hrvat
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Ej miha, kad ćeš umrijeti već jednom? Obećao si prošle godine, a eto te još bezveze živ i trošiš lovu što je plaćamo u mirovinski fond.
Koji kurac lažeš?
Ej miha, kad ćeš umrijeti već jednom? Obećao si prošle godine, a eto te još bezveze živ i trošiš lovu što je plaćamo u mirovinski fond.
Koji kurac lažeš?
crvenkasti-
2014-04-17
fina ti cedevita, vegeta i čokolino... ;) neka je što ne bi i ti ponekad nešto fino kusao...crvenkasti wrote:Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Koji kurac lažeš?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
flumen wrote:crvenkasti wrote:omni wrote:Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Ne znam, kad bih se ja popišao, je bi mirisalo na Hrvatsku, ili treba još koja godina?
Ja sam prije bio Srbin.
Last edited by crvenkasti on 30/8/2018, 12:08; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:fina ti cedevita, vegeta i čokolino... ;) neka je što ne bi i ti ponekad nešto fino kusao...crvenkasti wrote:Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Koji kurac lažeš?
Aj do Božića, pa da slavimo mi koji smo živi?
crvenkasti-
2014-04-17
pa i treba da slaviš božić... a i Bog te poživio, da doživiš još jednom da ideš preko vode do slobode... ;) ali sad dolje kod crne planine... :)))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:fina ti cedevita, vegeta i čokolino... ;) neka je što ne bi i ti ponekad nešto fino kusao...crvenkasti wrote:Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Koji kurac lažeš?
Aj do Božića, pa da slavimo mi koji smo živi?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Skinut ce vam sipci gace, poznate ste picke. Bolje pregovarajte i naguzite se po obicaju. Kanibalu, srbozderu.dzango wrote:Vratićemo im u olovu. Nije problem, ja sam tebi već pojeo pola familije. Izvini ali mislio sam da su svinje. Falila samo salata.omni wrote:Vratite pare siptarima prvo pa onda dalje. U stvari najbolje da se pokoljete sto vise jer ste ista marva i bagra. Ne volim paprike, vise volim teletinu, da oprostis da ti ne uvredim nekoga.dzango wrote:Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.dzango wrote:
Prodali su zbog Brozovog "bratstva i jedinstva" koje je značilo šikaniranje Srba a o kojem nije smelo da se govori. Nije isto velikosrpski izmet mnogo bolje utiče na osetljiva ustaška nepca. Daje mu izvestan šmek kojem ustaša ne može da odoli i njime redovno hrani svoju obitelj. Srpsko govno na hrvatskoj trpezi dok ista sluša Tompsona i svršava od domoljublja.
omni-
2014-04-12
Tim gore. Vi stalno zaboravljate da vam šoferke sekirom nisu razbijali u Beogradu već u Vojvodini. Ako u Beogradu pišaju po paprikama, možeš da zamisliš šta tek rade Slaninari.michaellcmacha wrote:ma nisu ovo paprike iz srbije... to su paprike iz Vojvodine... nemate vi u srbiji prodajne količinedzango wrote:Vratićemo im u olovu. Nije problem, ja sam tebi već pojeo pola familije. Izvini ali mislio sam da su svinje. Falila samo salata.omni wrote:Vratite pare siptarima prvo pa onda dalje. U stvari najbolje da se pokoljete sto vise jer ste ista marva i bagra. Ne volim paprike, vise volim teletinu, da oprostis da ti ne uvredim nekoga.dzango wrote:Da radi Broza, jebo mu pas mater ustašku. Nemoj ni da čitaš. Bolje navali na papicu sa paprikama što ti žena iznela na sto i javi kakve su.omni wrote:
Da radi Broza bas, prodali ste pa probali otet, zato ste i dobili po picki jednostavno. Ostalo trkeljanje mi se ne da citati, misli kreature inteligencije jednoga papkara, uzgojenog za zapisavanje paprika.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa pećinci su u sremu. Šta bi to bilo nego hrvatska?
I on Hrvat?! =:Ocrvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
E, neka si mu sad rekao :-P
2014-04-12
Crveni, prelazis liniju zezancije.crvenkasti wrote:Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Koji kurac lažeš?
2014-04-12
crvenkasti wrote:
Srbija se sve više uvlači u Hrvatsku guzicu.
Gdje su reakcije javnosti?
Što rade branitelji?
immortal-
2014-04-16
Nice wrote:Crveni, prelazis liniju zezancije.crvenkasti wrote:Sad ću natjerati mihu da napiše nešo o vindija sokićima.
Koji kurac lažeš?
Samo sam htio da napiše vindija sokiće ....
crvenkasti-
2014-04-17
leskovac, sa okolinom, ubedljivo najbolji paradajz i paprika. Pa i mesano meso. pecenje sumadija.
nis burek.
nis burek.
Guest- Guest
Gde su najbolji sendvici?pizzon wrote:leskovac, sa okolinom, ubedljivo najbolji paradajz i paprika. Pa i mesano meso. pecenje sumadija.
nis burek.
nama siptari vise ne prave hleb i pecivo, burek. sad neka truju neke druge.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
To su oni retardirani što su otišli od nas i što jebu malu djecu i postaju svetciflumen wrote:crvenkasti wrote:omni wrote:Tebi sigurno mirisu, na otadzbinu. Mora da si ih lizao, a sad kontaktiraj dzanga da polizes cesmu kojom je zaljevao, da budete prava svetosavska braca..crvenkasti wrote:A, Dzango se popišao na paprike, pa zato mirišu po naški.
Dobro su napisali.
Neka izvoze i proizvode, kapitalizam je
Oni su zaduženi za kulturne aspekte, film, glazba .crvenkasti wrote:KUPUJMO HRVATSKO
Netko ne zna geografiju... ili povijest: Prodaju papriku iz hrvatskih vrtova proizvedenu u Srbiji
U jednoj zagrebačkoj poslovnici trgovačkog lanca Spar prodaje se paprika iz "hrvatskih vrtova". No, pod zemlju podrijetla navodi se (i to dva puta) Srbija.
Poslali smo upit Sapru, no do objave ovog članka nije došao odgovor. Ako dobijemo njihov odgovor, obavijestit ćemo vas zašto reklamiraju papriku kao hrvatski proizvod, ako je proizvedena u Srbiji.
-----------------------
Srbija se sve više uvlači u Hrvatsku.
Gdje su reakcije javnosti?
Što rade branitelji?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eto onda cemo na kraju dati zakljucak da su paprike ipak Hrvatske. Dolaze iz privremeno okupiranih Hrvatskih krajeva. Vecina se slaze jelte.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Užas: Scholzova vlada prodaje borbene zrakoplove Eurofighter Saudijskoj Arabijil, a Ukrajini kurac
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» Srbija - užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
» Užas: Scholzova vlada prodaje borbene zrakoplove Eurofighter Saudijskoj Arabijil, a Ukrajini kurac
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» Srbija - užas
» Užas: Srbija pozvana u BRICS
Page 2 of 2